La multi ani! Fluturasi de mar-apr 2011 (146)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

BB_Yasmi,Roxy
Ii dau Vitamina D3,i-am inlocuit Vigantolul acum cateva luni.

Si chiar pediatra mi-a zis de fontanela si sa continui doar cu Vigantolul!

Legat de sterilet,nici eu nu stiu ce mai este!!!
Trebuie sa merg la doctor,dar astept sa vad ce fac cu David..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mai trebuiesc trimise parolele la , gabi, somleac, pisuc, iony,leeloo,madu, anamira,copiloi,ssbrya, azaz,spiridusha, felicia,lauriciu, bulina, salo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Neatza!

Roxy, madutza, Ally si eu.

Roxy, puii sunt bine. Lu e nazdravana, pare mai nazdravana decat Robert, mai ales ca e stimulata sa se joace cu el.
In rest ne pregatim de o plimbare la Rasnov week-endul asta. Ca s-a stabilit puntea aia cu 30 aprilie si sa mergem sa mai vada si bunicul nepotii. Te-am dibuit pe FB, daca ai pus poze .

Madutza scurt ieri, ca nu prea mai am timp decat de citit ce faceti si daca ma pricep sa mai scriu una alta la fete. Insa azi am zis sa beau ceaiul cu voi si sa scriu mai multe. Ha, deci si Catalina e pasionata de gustat nisipul din parc.

Irinuk .Mi-ai placut enorm. O sa vezi ce minunata solutie e babywearingul la al doilea. La mine am descoperit purtatul la Robert, tocmai ca nu vroia sa stea in carucior.

Lavimultumesc de parola. Tocmai vroiam sa pun cateva poze noi.

Strumph felicitari pentru nepotele(Pe sora din buc o cunosc de pe forum, ca era in odisea anterioara celei lui R). Mi-au placut pozele cu strumfita cea dulce si imi place ce mult o poarta tati. O alta intrebare: cam cum e vremea in Londra in mai?

Delia Sper sa fie ceva trecator si sa te reglezi dupa un pic de odihna.

Despre Lulu: cum am mai zis e destul de nazdravana. Acum dupa ce il luam pe R de la gradinita, mergem in parc. Iar singurul moment de nealergat este cand o dau in leagan. In rest, la nisip, la pietre, alergat mingea, impins carucior mic/mare. Iar daca s-a plictisit sau vrea acasa, incepe sa iasa din parc pana ce ma prind ce vrea si ambalez copilul numarul 1 (cumva cumva reusesc sa il conving) si o luam incetisor spre casa.
Nu zice nimic inteligibil, vorbeste o bebeluseasca perfecta . Dar se face inteleasa ce vrea.
Trimit ca am terminat ceaiul si raman si fara net cam des si mie ca scriu degeaba romane

Mad cu Robert si Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- buna dimineata!
-ce-ati mai scris..de-abea am reusit sa ajung la zireferitor la cine scrie, cat scrie, si altii par ca nu sunt cititi-pai,timpul e mai scurt,unii au mai multi copii decat 1, au bunici, nepoti,de care treb sa aiba grija, sa-i viziteze, sa primeasca vizitele lor,au inceput sa aiba activitati gen iesit afara, macar astea 5-6 luni ale anului sa-i ducem in spatiu deschis altul decat cei 4 pereti, sau 8 la 2 camere,au inceput serviciul, se renoveaza case,..eu de ex. nu am net pe telefon, nu am leptop- asa ca uneori-dc vad ca se foiesc cand dorm si eu taztez-asta ptr ca calc. meu ar treb sa-i fie scimbat ceva-huruie nitel,ventilatorul e vechi..ala ar fi singurul moment cand as putea sa intru..dar uneori nu se poate.doar citesc..raspunsurile..zboara. si ce drag imi e sa citesc, sa raspund, sa participi activ la conversatii,sa am pareri..sa-mi pun si eu creierul in functiune in diverse situatii..dar.asta e.uneori nu se poate
- inainte intram cat beau ei laptele- dar acum ii fac masaj lui sergiu la picioruse.ca nu vreau sa am mustrari de constiinta. i-am cumparat si minge de gimnastica ca la sala, si avem 2 seri de cand o folosim acasa.tati e ud tot cand incepe sa boceasca baiatul- treb sa-l amenint ca treb sa vaem grija de ei,sa facem totul ptr binele lui,asa ca dc oprim mingea la fiecare scancet, nu ajungem nicaieri..facem kineto-luni,miercuri,si vineri,asa ca timpul meu s-a redus iar.dormim,papam fructele-eu le dau inca pasate-si manaca 2 mere mari de persoana, apoi 1 banana-dc le dau intreaga, si un iaurtel dupa.fructele le dau goale,dc le amestec cu ceva- cereale, biscuiti,iaurt am observat ca nu mai manaca aceeasi cantitate de fructe,aceeasi cantitate de mancare peransamblu,deci scad fructele, asa ca am renuntat.dc gusturile se cultiva,atunci tin musai ca fructul sa ramana in cantitate considerabila inca, in alimentatia lor
-nu am timp.cred ca imi repet de cateva ori pe zi asta, ca regret ca vreau sa fac mai multe.dar nu am timp.e tragi-comic.imi propun de 3 zile sa cos niste flori la o palarioara de-a soniei, sa cumpar eleastic ptr o sepcuta,sa..sterg un paiajen pe care l-am vazut in treacat undeva..
-sergiu merge mai bine,mai legat de 1 manuta, uneori ma plimb cu ama
ndoi de mana in parc.sunt asa mandra, ca si ammicile care ne-au fost alaturi de la inceput in parc.am facut poze cu ei in parc, niste delicii, dar nu am timpsa le descarc.l-am tuns pe sergiu nr.3 ,dar zici ca e cheliuta.sunt innebunita dupa el,i se vad mai bine genele lungi,gura rotunda cu buze groase si ochii negri.sonia e cu niste muci-eu zic ca de la vremea schimbatoare cald, bate vantul,transpiri..
-parerea mea e ca repausul digestiv nocturn e benefic ptr organism,categoric nu musai.
-cu olita, nici eu nu ma grabesc.
-clar dc ii agita ceva, ii aduc in pat la noi-initial motivul a fost ca isi trezea sora-fratele,apoi ca nu se linistea prin nici o metoda leganat,mangaiat,mancat..reaparea dupa 5-10 min,suferinta ,agitatia si trezirea.dovada ca atunci cand se trezesc chiar au ceva,e ca am avut si nopti intregi dormite legat pana la 6.30,7 dim, ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

pup fetele....pup yasmi si ms de parola
s-a trezit nazdravana
va citesc constant, dar uite ca nu apuc sa ma bag si eu in discutii
poate revin azi ca-i nor
urc ca se aude cum imi da fi-mea caloriferul jos.....doamne fereste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Multumesc mult,Lavi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Hi!

Hihihihih nu am muncitori!!!!!! sic!!!!! afara ploua

V-am citit in schimb, ...

bb_yasmi- multam ptr parola!

Am reusit sa vad foto superbe cu fluturasi superbiSa ne traiasca puii frumosi foc!!!

Multam mamici ptr ginduri si incurajari...
Multam ptr comentarii la foto

Cine ma intreba de ieduta..parca roxy, ...nu se sperie de ele, ca sunt doua ...in acea foto tati ajuta iedita sa ajunga la I

Vreau sa fac si eu biscuiti de casa ptr I, ...ce reteta sa mai incerc, in afara de cea cu suc de fructe, unt si faina?Ce as putea face?

Hai ca poate mai revin printre picaturi...

Pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata de la ploaie!!!

nu mai stiu cat o sa mai am parte de ploaie dar mi-edor sa ies, dupa ziua de ieri cand a turnat cu galeata si nu am iesit deloc, azi sper sa iasa soarele macar pentru cateva ore sa putem iesi

ca tot vorbesc de vreme, alehiam, in mai se zice ca-i mai bine decat in aprilie care e cunoscuta ca cea mai rainy luna a anului, poate sa fie cald si fara ploi dar la fel de bine poate sa fie with showers offf mie imi place ploaia dar nu-mi place cand tre sa ies cu bb afara si nu pot ca 5 min ploua cu galeata si apoi soare si nu stii cand de dupa casa se ridica iar nori negri si o toarna iar, de aia e bine sa ai pelerina de ploaie mereu cu tine si umbrela, aici britanicii nu prea umbla cu umbrela, nu toti, a meu barbat uraste ploaia si nu poarta umbrela deloc mai bine il uda pana la piele decat sa umble cu umbrela si nu se dezminte ca un englez ce este el, mereu non stop cauta sa vada cum e vremea, stii tu, ei cam 20% din timp vorbesc de vreme, in orice discutie intra si vremea probabila deci cand ma mai auziti si pe mine ca spun de ploaie , sa stiti ca-s in curs de aclimatizare si dobandire de cetatenie british sper ca te-am lamurit cu vremeacand vii IN londar si unde anume , parca ceva cu munca nu ? la vreo universitate ceva ? colegiu ? vrei sa ne vedem la o cafea ?

Persi imi pare bineeeeeeee sa te citesc si nu, nu ... Raducu ramane febletea mea neaparat sa ii fac cunostinta cu el cand vin in tara v-am admirat in pozele de l amot , ce frumosi sunteti , raducu are ceva ce imi place, nu stiu ce anume, gurita lui combinata cu ochisorii , e delicios si tu arati foarte bine doamna profesoara te-ai mai gandit daca veniti aici sa predai ?

Andreea mi-a placut de jocul vostru cu butoanele la aspirator, eu nu as putea sa fac asta , dar e bine pentru tine ca vezi partea amuzanta, asa si trebuie piscoata cand vede aspiratorul se sperie si fuge cand e in priza, dar cand nu e on se duce si-l butoneaza dar zgomotul aspirtorului o sperie nustiu de ce si fuge cat colo distractie placuta la munte

Alexina mai deunazi te strigam pe aici si iaca ai aparut imi pare rau de Teea ca e mucoasa, sper ca nu face reactii urate de la vaccin si eu sunt cu ochii pe a mea ca si ea a avut vaccin marti

Roxy multam de cafea , deja am baut una, mai urmeaza una mai pe la pranz

Hai ca inchei aici acum ca nu ma mai inteleg deloc cu piscoata, trage de laptop, de firul de la incarcator, vine peste mine sa vada ea ce butonez... trimit s anu pierd ce am scris ca acusi ma trezesc cu laptopul inchis

_

Busy biscuit
Gaza la soare
De ziua mea
Jucarii pentru copii
Maimutel printre maimutici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!!!
Nu am timp sa stau acum ,am intrat pentru a multumii pentru parola !
si Ama, lasa prostiile mami si intra in continuare. Daca te-a suparat cineva nu i te mai adresa...dar spuneti in continuare opiniile si ignora ceea ce te supara. Aici toate ne spunem punctul de vedere si binenteles ca nu suntem de aceeasi parere dar intotdeauna extragem varianata corecta pentru noi si ppentru puiutul nostru. Iarasi m-am exprimat incoerent dar ma tine in priza Duracell...ca de obicei.

Va puuuuup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Lasa, Strumph, ca noi suntem in Bucuresti, nu la Londra, si tot s-a mohorat afara de-mi vine sa tot dorm

Mergi la inceput