Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
bobocel_07 spune:
Si eu ca si Douradoudou te sfatuiesc sa nu stai pana maine.Mergi la urgenta este cel mai bine
Bubulina42 spune:
Allexina, bun venit! sarcina usoara si fara problema si bebe sanatos si la termen!
Onuutz, ce bine ca ai aparut!felicitari pentru schimbarea prefixului.Ma urmaresti indeaproape, eu cred ca ar fi o mare chestie sa nastem cam in acealasi timp.Eu azi fac 11 saptamani!n-am timp sa schimb acum, schimb mai tarziu.
Pety, cu Dumnezeu inainte pentru o noua sarcina (cat mai repede) daca aceasta nu mai este, dar NU sta, du-te la urgenta! acum, fuguta, pe mine m-au lasat pana am facut infectie, dar eu macar nu ma pot duce cand vreau unde vreau..Nu iti doresc sa treci prin ce am trecut eu, te rog nu sta nici o clipa!Ai nevoie de uter curat si sanatos pentru o noua sarcina.Nu esti legata de medicul tau, la urgenta orice medic de specialitate te ajuta...
Zi buna la fete.fug la job!
10 sapt +
pety1981 spune:
Buna fetele!am fost la urgenta si acolo am at peste o doctora care m-a consultat cu mana si mi-a spsu ca e ok.ca am iminenta de avort si sa stau linistita acasa in pat sa urmez tratamentul ei.am mers la alt doctor la o clinica si mi-a faut eco.Uterul e gol...nu se vede nici sac,nimic...nici resturi nu as avea chiar daca nu am sangerat f mult.mi-a dat antibiotic si ergomet sa se curete bine uterul.a zis ca la cum se prezinta nu e nevoie sa fac curetaj.sarcia s-a orpit din evolutie acum o saptamana.sotul insista sa nu iau inca pastilele alea si sa mai cerem maine o parere.el se tot agata de cate o speranta...eu m-am obisnuit cu ideea...nu mai e si gata si nu are rost sa imi plang de mila ptr ca nu se rezolva nimic.va poop
6 +
bobocel_07 spune:
Pety foarte bine ai facut ca ai fost,ia medicamentele si stai linistita.E mai bine ca ai scapat de chiuretaj si fii puternica data viitoare sigur Dumnezeu iti va darui copilasul pe care il doresti atat
Mica26 spune:
Buna ziua fetelor!
Iartati-ma pentru absenta...
Imi pare rau pentru vestile rele de pe aici! Tinem pumnii sa fie bine!
Eu sunt racita de nu mai pot...tusesc de ma rup in doua!am luat de la plafar un sirop cu brad,parca se simt ceva ameliorari. Ce as mai putea lua? ma puteti ajuta?
Multumesc fetelor pentru urari! Doamne ajuta sa fie bine!numar orele pana joi cand merg la medic.am niste emotii....parca imi tot pierd speranta ca e ok.ouf....
Va pupic pe toate pe burtici!
Mica 6+
Bubulina42 spune:
auuuuu,Micaaa, eu ma gandeam ca tu petreci de te rupi de aniversare si ia uite la ea, e cum eram eu acum doua saptamani!nasol ca te-a luat, dar nu prea ai ce face, NU cumva sa iei medicamente.
Uite cu ce mi-am linistit eu tusea, ca bebele era la un moment dat minge de ping pong in stomacul meu, saracutul..:
ia din piata niste ridiche neagra.ai 2 posibilitati:
1. o cureti si o tai felii subtiri-si dupa fiecare strat pe care il asezi intr-un castronel-pui un strat de zahar, o sa faca sirop rapid!
2. o speli, tai capacul, o scobesti bine bine,(dar nu gauri fundul!)-si pui in ea zahar sa o umpli-sau miere,dar zaharul face mai mult sirop.
Poti lua o lingurita la fiecare ora, dar incearca sa nu mananci macar 15-20 de minute dupa..Este f bun -si la propriu-si la figurat.
2. apa fiarta cu multa lamaie si adaugata miere, dar cand e caldut, nu fierbinte
3. ceai din coji de ceapa si doua-trei nuci(numai coaja), cu miere-insa gustul e oribil, eu Nu am reusit sa il beau!
4.-ceai de cocean de porumb rosu (eu nu am aici, dar e super eficient!), il fierbi cum fierbi plantele de ceai si bei caldut.
Allexina, am acceptat cererea ta de prietenie;nu te cunosc deloc, dar ne facem mamici, asa ca avem inca de acum ceva in comun, hi hi
Inca o data, bun venit si sarcina usoara!
Gata cu leacurile.Mica, sa-ti fie de folos!sanatate maxima si sper ca ai citit instructiunile de pe cutia de sirop si ca stii ca e bun.
11 sapt
douradoudou spune:
daaa, ridichia neagra cu miere are gustr f f bun si e f eficienta....cea de ceapa nici eu nu am putut sa beau,dar stiu ac si ala e bun....noi cand racim facem ceai de ghimbir (proaspat) cu lamaie si miere...siropul de brad e si ala bun...mie imi si place mult, in romania imi puneam cu apa minerala si beam chiar daca nu eram racita...oricum siropuri homeopate de tuse exista, doar sa verifici daca sunt compatibile cu sarcina...multa sanatate
a propos de tuse: eu la sarcina cu misso incepusem sa ma o tuse nebuna care nu ceda ..mai ales noaptea tuseam pana imi venea sa vomit..am fost la doctor, a zis ca nu e de la plamani..racita nu eram asa ca mi-a spus ca are ea un feeling ca e de la stomac...in sarcina stiti ca majoritatea o sa avem probleme cu arsuri ..deci sucul gastric la mine imi irita esofagul..am luat cred ca pana la sf sarcinii pastile pt asta..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
silviad spune:
Buna, fetelor! Ce mai faceti? Cum ati petrecut ziua muncii? Prin munca sau v-ati odihinit?
Mica, eu cand tusesc folosesc multa miere. Lapte cald (nu fierbinte) cu multa miere daca tusesc, lamaie cu miere daca ma doare gatul. De asemenea propolisul cu vitamina C ma ajuta. Dar mierea e sfanta.
Ridichea este la fel de buna. Efectul garantat.
Silvia 12+ mami de Petri 6 ani
IPopica spune:
Buna dimineata, fetele!
Mica, La Multi Ani! cu intarziere Sanatate, fericire, viata lunga
Pety, nu pica in butoi. Balarii de-astea se mai intampla. Tu investigheaza posibilele cauze si nu te da batuta.
Dana, felicitari pentru centimetri in plus
Bubu, cand mai mergi la vampiri, ia-ti un batonel de cereale cu cioco la tine. Il rontai asa, mergand pe strada. Ultima oara cand am donat sange, eram cu biscuitul in dinti in secunda in care a scos acul din mana mea (asteptasem o ora jumate sa intru la recoltare si mai aveam nitel si tavaleam podelele - peretii ii stersesem deja)
Allexinna, bun venit! 9 luni usoare si bebe sanatos tun.
Eu ma lupt cu o durere de cap inaltatoare de vreo 2 zile. Cum sucesc capul cum ma sageteaza; am incercat compresele reci - calde dar degeaba; sunt si infundata si am banuit ca sinusurile mele sunt zdrentalele. Mai cercetez azi si alte babesti pe net, le aplic diseara.
Zi usoara, grasele!
gogoasa hormonizata
Looana spune:
Buna dimineata
Ce face-ti?cum ati petrecut 1Mai eu am baut un pahar de bere rece dupa grill,nu are ce rau sa-i faca lui
Onutz bine ai revenit,si eu sunt cu voi doua (tu si bubu) ca perioada de fapt de azi intru in saptamana a12 dar dupa ulima ecografie meu a crescut un pic prea mult peste masuratori si a schimbat data nasteri din 21 pe 19 asa ca vad ca grabeste dar tot pe acolo sunt si eu cu voi
Voi daca va puneti palma pe burtica nu simtit pulsul inimi lui in palma .
Noi pe 16 avem programare pt dublu test ,pe atunci suntem la inceput intrate in saptamana 14-a ,sper sa vedem ce se ascunde acolo.
Petty nici nu am cuvinte,stiu ca este foarte greu prin ceea ce treci ,am trecut si eu de 5 ori e groaznic de dureros,capul sus si incearca sa faci niste investigatii poate e undeva o explicatie pt a evita orice ce esesc pe viitor.Iti doresc sanatate,refacere si sa vii cu vestea mare cit de curind ca esti din nou mamica
Mica insanatosire grabnica ,eu cind sunt racita i-mi fac ceai de zahar ars dar in loc sa-l sting cu apa pun lapte,foarte bun are un gust de caramel mie i-mi face bine la tusa,iar pt dureri de git folosesc gargara cu apa cu sare,mai ales cind ma doare rau in git.Chestia cu ridichea neagra stiu ca e foarte buna din auzite,e buna si la cind sunt mici,o cunostinta de-a mea ai datea copilului find mic pt tusa.
Fetelor voi cum stati cu retinerea de apa,eu deja am inceput sa am retinei de apa,cred ca va trebui sa ma trec pe o dieta diversificata ,mai mult legume,cruditati,fructe,orez ,lactate...poate ma voi simti mai bine.Am zile cind ma doare si capul,voi mai aveti dureri de cap,incerc atunci sa beau un expresso cu mult lapte ,parca e ceva mai bine.
Fetelor va salut pe toate si sa auzim numai vesti bune saptamana aceasta
Looana +12
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)