Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 18
douradoudou spune:
pety imi pare f rau....ar fi bine sa mergi la spital repede...de chiuretaj nu stiu daca scapi..ohhhhh..speram ca in anul asta nu o sa vaem parte de vesti triste...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
bobocel_07 spune:
Pety si eu iti zic sa mergi cat mai repede la spital,la mine s-a oprit la 5 saptamani din evolutie si nu am scapat de chiuretaj.Asa ca fuga sa vezi ce iti zice medicul
bobocel_07 7+
pety1981 spune:
unde sa merg astazi?e inchis.Doctorul meu lucreaza la o clinica particulara si nu au program astazi.deja au inceput durerile de mijloc si burtica ..s-a dus....maine o sa merg sa vad ce zice si sper sa nu patesc nimic pana ajung la el.mi-e tare frica de vreo hemoragie sau dureri ingrozitoare.
6 +
menics spune:
offf, petty, ar trebui sa mergi totusi in urgenta, desi la mine la a doua am m-a untrebat dr daca vreau sa o las natural sa se curete poate dura si 2 saptamani sau.. si am ales sa scap mai repede.. ca sa o pot lua de la capat...te imbratisez...discuta cu medicul tau car ear fi putut fi cauza opririi.. poate mai multe investigatii...stiu replica lor: esa este in primele 12 saptamani "totul sau nimic" dar cand tu treci prin asa ceva nu e asa de usor de acceptat...
va doresc o zi frumoasa
12+
allexinna spune:
buna! sunt noua pe-aici. am facut 6 saptamani si am fost la eco si i se vede inimioara trebuie sa fac analizele pana la urmatoarea intalnire cu doct. voi cum va simtiti ? sanatate si sarcina usoara
onutz83 spune:
Bubu am tot fost plecata zilele astea, plec si azi la plimbare, dar nu inainte de a trece pe aici. Si uite ce gasesc...
Pety, imi pare atat de rau... Cred ca ar trebui totusi sa te duci la un spital care-ti este mai aproape. Of, chiar speram sa fi ovulat tarziu si sa fie mai mic, dar sa fie acolo...
Nico, imi pare rau...
Sper sa va reveniti repede, fetelor. Si sa treceti pe aici sa ne dati vesti bune, da?
Eu pana nu fac o eco nu ma linistesc si pace. Maine seara ma duc la doctor, sper sa facem un consult pe masa, pentru ca nu are ecograf in cabinet. Daca imi spune sigur ca totul e ok atunci mai am rabdare pana la morfo, altfel vad cum ma strecor intr-o zi la o eco de rutina.
V-am zis cum e cu simptomele la mine, cand asa, cand asa... Sanii nu mai sunt tensionati aproape deloc, greturi din 3 in 5, din ce in ce mai rar. Sper ca utro sa-l ajute pe si sa fie totul bine, pentru ca nu stiu ce as face daca... nu vreau sa ma gandesc. Sper doar sa fie cum a concluzionat mamaie- m-a intrebat cum ma simt, i-am zis ca nu am aproape nimic si a decretat: e cuminte!
Cucuietele, voi cum mai sunteti?
Nu stiu daca m-am mai laudat, analizele mi-au iesit super pana acum. Niciodata nu am avut hemoleucograma perfecta, acum este Ca, Mg la limita de sus, Fe un piic peste (?)
Torch, culturile si secretia nu sunt gata inca.
Dar cucuietul nu a mai intrat de mult. Sa-l strigam, zic. Kriiiiiisssss!!!!!
Uf, schimbaram si prefixul, azi declaram 10 sapamani si o zi
Onutz 10+
douradoudou spune:
pety, sper ca ai fost la spital...nu e asa usor chiar daca sarcina era mica...e chiar periculos....te rog daca nu te-ai dus pana acum, du-te cat mai repede nu mai astepta nimic...
douradoudou spune:
chiar daca ai lasa uterul s ase cuerte singur, e o sansa f mare sa dureze f mult si sa nu se curete complet si tot la chiuretaj ajungi..si o sa fie si mai traumatizant pt tine..acum mergi la spital, iti fac anestezie locala, nu o sa te mint sa-ti spun ca nu o sa doara...dar o sa uiti ....cateva zile o sa mia sangerezi putin..o sa iti dea probabil cevapastie pt hemoragie si antibiotic...si dupa 2 luni poti sa incerci din nou....o sa fie bine de data asta..si inca ceva, dupa un chiuretaj sau alta sarcina, ramai insarcinata mai usor..