Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
Mami_de2 spune:
Neata fetelor!
am o intrebare: ia careva dintre voi utrogestan compensat de la medicul de fam.??
ma bate gandul sa ma duc si eu azi sa intreb ca iar mi s-a terminat cutia..Goddd parca le 'mananc' atat de repede se consuma:))
9+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; Utrogestan ovule:400 mg pe zi;
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mami_de2 Neata fetelor! am o intrebare: ia careva dintre voi utrogestan compensat de la medicul de fam.?? ma bate gandul sa ma duc si eu azi sa intreb ca iar mi s-a terminat cutia..Goddd parca le 'mananc' atat de repede se consuma:)) 9+ 2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea! Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; Utrogestan ovule:400 mg pe zi; *Age: http://lbdf.lilypie.com/3DHqp3.png |
Eu am luat compensat, imi trebuiesc 3 pastile de 200mg pe zi si mi-a dat reteta pt 30zile,adica 90 pastile si am platit 77 ron diferenta.Pentru ca e compensat la un pret recomandat nu la 30lei cat costa la Helpnet.Daca nu l-as fi luat compensat as fi platit vreo 193 lei in total,e o reducere buna zic eu.Inainte il luam oral,acum il pun vaginal ca m-a certat dr...dar mi se parea ca se elimina prea repede,eu dim tre sa plec de acasa,la pranz sunt la birou...dar daca ea zice sa fac asa,asa fac
Eu in ultimul timp sunt f gretoasa,ieri am vomitat de 2ori,mai bine pap iaurt ca mi-e mai bine decat sa incerc diverse chestii,gen omleta cu salata de rosii.
Diminetile sunt cam grele,starea de rau persista pana la pranz dar asta inseamna ca bebe creste si nu tre sa ma plang.
Va pup burtici
Geani80 spune:
buna fetelor!
imi pare rau sa citesc vesti nu tocmai bune... va doresc sa treceti cat mai repede peste moment si cat mai curand sa reintrati in clubul viitoarelor mamici.
noi avem maine ecografie morfo-fetala si bitest. maine dimineata ma duc la sange si la 2 ecografia. recunosc ca am emotii.
ma simt destul de bine, mai putin seara cand mi-e greata. am observat ca daca nu mananc cand trebuie sau nu mananc suficient de consistent, mi se face greata. asa ca, cam la doua ore trebuie sa mananc. eu care nu luam micul dejun aproape niciodata, acum ma trezesc si merg direct la bucatarie.
problema cea mai deranjanta pe care o am este hipersalivatia si gustul neplacut pe care il am permanent. sunt nevoita sa mestec guma non stop si sa rontai diverse chestii. la prima sarcina, nu am scapat de problema asta pana am nascut. sa vedem acum ce-o fi.
sanatate multa si sa auzim numai de bine!
pety1981 spune:
Multumesc tuturor fetelor ce mi-au scris.Sunt tare pentru ca trebuie sa fiu pentru bebele din toamna.O sa imi caut un doc bun in tara si o sa investighez tot ce se poate pana la Fiv din toamna care de altfel o sa fie si ultimul.Va doresc la toate sarcina usoara,sanatate cu carul,bebei minunati si sanatosi...o sa intru sa va mai citesc din cand in cand insa acum ma mut la fiv ungaria.POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP
6 +
andie_n spune:
Buna fetelor! Am intrat si eu acum sa vad ce ati mai scris, m-am intors din minivacanta de 1 mai, am fost la Sf Gheorghe in Delta, ne-am simtit foarte bine si ne-am relaxat cateva zile.
Imi pare rau de vestile triste pe care le-am citit. 3xmama, Pety, va doresc sa treceti cat mai repede peste acest moment greu si sa incercati din nou si sa reusiti sa va tineti in brate bb.
Ma bucur de vestile bune, felicitari celor care ati facut ecografii si v-ati vazut bb, sanatate in continuare tuturor.
Andreea 10+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe
Bubulina42 spune:
Va pup, burtici!
Pety, inca de pe acum bafta multa pentru reusita la FIV, tinem pumnii si ne rugam pentru voi!
Popiii, eu am asteptat 3 ore pana mi-a venit randul...
Loooaaaaaaaaaana, credeam ca numai noi suntem nebuni ca de 3 seri numai cu asta ne jucam, ascultam pulsul lui bebe, il simt in palma, cand apas usor, ca pe un ceas mic si prima data am plans de m-am rupt, aseara mi-am pus si sotul sa puna mana si s-a jelit si el.E amuzant ca nu e niciodata in acelasi loc, e adevarat ce citeam, ca e in perioada de facut balet, dragul si scumpul de bebe jucaus..
Well, deci nu sunt nebuna, asa ca pot sa spun ca de cand am inceput sa pun mana seara si dimineata si sa il ascult, m-am linistit, nu imi mai vin ganduri nebune in cap.
Ma simt in continuare f bine.
Pup toata gashca, tinem pumnii la eco si morfo.Mica, sanatate!!
11 sapt
Mica26 spune:
Buna ziua, burtici!
Multumesc pentru sfaturi! chiar acum am sa merg sa-mi iau ridichi negre sa fac sirop. Sper sa treaca o data ca m-am saturat...
Maine ma duc si eu sa aud inimioara!!!! am niste emotii!
Va pupic pe toate si am sa revin cu vesti!
Mica 6+
IPopica spune:
Pe unde va pipaiti si ascultati voi bebele? Ca am incercat si io; adica mi-am pus jumatatoiul sa ia pulsul burtii cu urechea si nimic; iar de pipait am pipait de mai aveam nitel si ieseam cu mana pe partea cealalta si n-am simtit nici un uter pe nicaieri. Nici mai jos, nici mai sus, nici nicaieri
gogoasa hormonizata
dana0000 spune:
Bubu si Loona credeam ca doar eu sunt nebuna si simt o pulsatie,chiar ma gandeam sa imi cumpar un stetoscop
Oare cat costa? Oare o sa fiu vreodata linistita si sa nu mai pun raul inainte? Cu ce ma ajuta sa ma stresez,cu nimic
Oricum abia astept sa miste sa il simt si eu,mai am pentru ca sunt abia in 8 sapt si vreo 5-6 zile. Voi v-ati facut mari,probabil e mai usor sa simti pulsul
Popi cum stai cu moralul?
Si fetele care ati trecut de 12 sapt,vreo diferenta?
Sau tot obosite,gretoase asa ca mine?
IPopica spune:
Moralu' meu e cu suisuri si coborasuri. In aceeasi zi trec prin toate starile, de la delirium tremens "ieeei, o sa am un bebe" la gandit strict la obiectele care au legatura cu bebele si ignorat bebele in sine, listele si preturile, la "oh, la naiba, ce fac io cu un copil", la "oh, la dracu', daca e ceva in neregula cu plodu'".
Mai urlu de se sperie jumatatoiul c-o sa-mi plezneasca venele, mai bocesc din senin din iarba verde, mai ma alint - e tot o nebuloasa pentru bietul meu consort.
Am renuntat la arefam pt ca-mi dadea niste stari extrem de neplacute prin partile intime; plus scarbosenia cu care se "elimina surplusul". Blestem intr-o veselie cand ma trezesc noaptea din cauza de mers la baie si ridic ode pentru faptul ca nu ma ingretoseaza absolut nimic. Ma oftic ca o sa ma fac cat malul, dar in acelasi timp mananc ca porcul. As presta activitati "matrimoniale" dar cand se incinge treaba ma apuca nervii si-l arunc cat colo - si dupa aia ma enervez ca m-am enervat. Deci dintr-o extrema in alta.
gogoasa hormonizata