Strugurasi de Sept-Oct 2011 *55*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris_K

Alex, imi scrii te rog si mie, exact, cum se cheama produsul de la hipp cu hrisca si legume? Multumesc anticipat .
Si eu ii mai dau borcanele, dar eu le prefer pe cele de la Organix, mi se pare mai ok la ingrediente.

La Multi Ani BEA si ANTONIA! :))

Eu mi-s putin necajita, fie-mea nu mai pune in greutate... de o luna jumate, ne invartim tot in jurul a 8 kg. Oare ar trebui sa o sun pe dr? Stiu ca e ok la greutate, dar totusi, sa nu puna aproape nimic de atata vreme?!?

Imi pare tare rau pentru copiii cu probleme de sanatate. :(

ps. Ma intreba cineva (scuze ca nu mai retin), mai demult, daca transpira fie-mea in scaunul de masina Inglesina cumparat. Nu, nu transpira, cel putin pana acuma nu a transpirat, sa vedem la vara.

Mmamica ANTONIEI (26.09.2011)

Iris, i-am facut o fotografie, o am pe mail si iti pot da forward. Scrie-mi pe alexandrina.satnoianu@gmail.com, sa ti-o trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

seidana ai pm
sapt trecuta parca ziceai ca mergi sa o cantaresti pe Ela
cum stati ?

rach multumim frumos pt complimente
multumim si pt urari , le acceptam in avans

La multe lunite Ela , Eva , Anastasia , Bea , Antonia

oana mai da ce titirez ai tu acasa
fi miu e molcom tare

bunny si de cand zici ca e ok sa le dam spanac ?
ca lui T ii place muult de tot

camady voi ce mai faceti ?

helenutza , creola ma bucur ca ati scris
va asteptam mai des

_

de T 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salutare si de la noi!

Oana, pupicei Ecai. Asta e, trebuie sa ne adaptam, eu prefer sa se plimbe pe jos, pe pat sau pe canapea nu o mai las. Doar in patutul ei.
Acum a inceput si seara sa se miste. Aseara o lasasem intre perne, cand am venit ea era cu capul pe o perna :)))
Cum faci cu prizele? Maia e ori la priza ori la steker

Alex, esti tare cu epilatul la un picior :D. Ar trebui sa aplic si eu aceasta metoda, ca mai greu gasesc timp pentru amandoua.

Hellena, Maia tot are un ochi mai inchis decat celalalt... asta e problema,nu? Noi marti mergem la oftalmolog.

Clar nu ne place morcovul:
- i-am dat intreg, s-a jucat cu el, cand il punea la gurita se stramba
- am luat si eu unul si i-am aratat cum mananc facand yammy, a incercat si ea mititica si a avut o miscare involuntara (cam cum e cand mananci lamaie)
Acum sa vad ce fac, ori patrunjel ori pastarnac urmatorul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

bunny si de cand zici ca e ok sa le dam spanac ?
ca lui T ii place muult de tot

apai eu ce sa zic, unii recomanda de la 9 luni, altii de la 12, ca si mierea de altfel. 2-3 frunze amestecate cu alte verdeturi n-ar aveam nimic, tu cum il gatesti¿ solo¿

oanaiasi pe Eca o declaram pipárusha grupului

eu is singura cu copiii de 2 zile, sa vedeti cum ii dau la noa 4 linguri, mai intorc cartofii in tigaie, iar ii dau 4 linguri, iar ii bag la Dani carnita-n gura, mai suna telefonul, o mai las pe Noa sa se serveasca singura din biberonul cu apa si tot asa...life goes on. Dar maine si poimane e liber paco si-atunci lumea-i a noastra

michella am observat ca lui Dani, cand se concentreaza la ceva aproape, ii fuge un ochisor spre interior, asta acum de cand a invatat sa citeasca, si culmea, ieri oftalmoloaga mi-a zis ca de aproape e f ok, de departe are ceva carente...posibil pseudostrabism, sau ceva de genul mi-e si frica sa merg azi sa caut ochelari...vreo 1OO€ tot ma costa

anca frumos caruciorul, sa-l folositi sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

FETELOR MERITA CUMPARATA TRICICLETA? cu sistem de impins?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

pooop fetiliii

Oana..cand imi aduc aminte de cazatura lui Ayu, pe la 5 luni parca..ce disperata si speriata eram...acum il tin numa in patutul lui, sau merg eu cu el de manute..in premergator..in patul nostru, nici pt o sec nu pot sa-l as ca imediat fuge

Hellena, sa dea Dumnezeu sa fie bine

Asta mic are si el doi dintisori..mi-era mie teama ca nu ii mai es dintii,si se vad acum doi jos...

la noi sta s aploua ca vroiam sa merg cu baiatul afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Seara buna,fetelor!

Revin si eu cu cateva detalii despre noi. Asa pe scurt, ca sunt in deplasare (la ai mei) si profit de putinul timp liber pe care il am.

La 7 luni, Dimitris are 71.5cm si 8.600 kg. A inceput sa se ridice si el tinandu-se de noi. Face scandal cand il punem in fundulet, ptr ca el vrea sa mearga. Mai ales cand il vede pe fra-su incepe sa trepideze ca vrea sa o ia la goana dupa el

Intreba cineva (scuze ca nu am retinut numele) ce facem cu mancarea la mare. Noi, ptr cand plecam in vacante, o sa luam cu noi steamer-ul & blender de la Chicco si ii prepar acolo piureul de legume. Ptr primele 2 zile o sa iau gata facut acasa, iar ptr celelalte zile o sa prepar mancarica acolo.

Multumim ptr urari si la multe lunite bb-ilor de azi

Nu stiu ce se intampla dar in ultimul timp parca s-a scurtat ziua Nu reusesc sa mai fac mai nimic: copii, munca, copii, munca. Abia astept sa plecam 3 zile doar noi doi, fara copii, ca simt ca incepem sa ne instrainam.

Mai aveam multe de zis, dar Dimtiris s-a trezit si imi solicita atentia

Va si revin imediat ce reusesc sa 'lungesc' iar ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

buna fetelor,
va salut de la Tusnad, aici e destul de frig, asa ca acum eu cu Iancu suntem in camera il asteptam pe tati sa termine sedintele.
Caruciorul e ff ok, l-am testat azi pe piatra cubica, ca aici doar asa sunt toate trotoarele, raportam toate rotile intregi si la locul lor.Oricum pt multitudinea de spatiu pe care am economisit-o in portbagaj in mod clar merita 100% investitia.Pana si zgarcitul de tati ne da dreptate.

Noi la mare ne gandin sa luam stemarul si sa luam legume la noi.si borcanasele sunt ok dar in mod calr trebuie testate inainte, sunt sanse mari sa le refuze.

Despre tricicleta spun clar pas anul asta, mi se pare prea mic.Nici nu o sa stie sa mearga bine , sa nu mai zicem sa ii vina in minte sa pedaleze (chiar daca stiu ca nu e necesar).Ideea e ca mi se pare inutila acum si cand o sa fie momentul sa o foloseasca o sa fie plictisit de ea si nici tricicleta nu o sa mai arate ca noua.Asta e parerea mea.

Iris multumesc pt raspuns cu scaunul, inca nu i-am luat lui Iancu ca inca e ok scoica, mai astept putin si in mod clar am in vedere scaunul ala.

Intalnirea cu fetele de marti a fost super, numai ca eu am fost cam pe fuga , aveam o garmada de facut cu toate plecarile astea.Oricum se vede cat de mult cresc piticii, deja incep sa interactioneze intre ei, sunt asa de dulci, iti vine sa-i papi.Cat de curand o sa ne dea afara da pe terasa zicand ca facem prea multa galagie.
Dani si Iancu trageau de carutul lui Anto care statea ca un pasa fara sa ii bage in seama pe cei doi, care parca cerseau atentie.Iar Inez , ce mai, o printesa, cand simtea ca nu este bagata in seama tuse ca o alteta si isi cerea drepturile.

Maine plecam la Piatra sper ca macar acolo sa nu fie la fel de frig ca ma bat, nu prea am multe haine groase.Si in casa clar nu vreau sa stau ca ma tampesc toate rudele.
Mama iar m-am lungit.
Sper sa mai am timp sa intru pana luni, daca nu va pup dulce.Sa aveti grija de voi.
Hayat bafta la operatie daca nu mai intru

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Seidana, din ce am vazut prin parc mai bune ar fi chestiile mobile cu doua roti si fara pedale sau cu 3 roti pentru bebe mici. Chestiile de impins nu prea sunt folosite de copii, in sensul in care au fost ele gindite, nu am vazut sa se suie copilasii pe ele sa pedaleze. Nora, nepoata mea are una cu coviltir, cu bat de impins si cu pedale insa e doar o chestie greoaie de ajuns in parc. Sofia are una mai simpla de la chicco, insa ni s'a rupt batul imediat (desi a fost cam 500 ron) iar de pedalat nici acum nu pedaleaza si nici nu'i place sa o luam in parc. Asa ca in opinia mea, mai bine nu. Cel mai folosit de Sofia a fost un calut din cauciuc pe care poate sa sara calarindu'l. In concluzie daca vrei sa mergi in parc in conditii civilizate, mai bine pastrezi doar carutul ca mijloc de transport ca lor oricum le e indiferent. Adica, bine se duc, se suie in tricicletele abandonate prin parc, insa aleator, nu ca vor sa mearga neaparat cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

ooka multu pt parerea avizata.. da voiam sa ii iau ceva sofisticat , insa ai dreptate.. masina pt impins cu picioarel are deja , o mai ducm prin casa si e toata un zambet, calutul d care vb il stiu si pe ala.. deci mai bine atunci zicem pas si eventual luam o biciclta pe la 3 ani...

Anca.. multu si ti pt parerea ta.. ce fain ca mergeti in delegatie cu tati

Rach.. eu o sa ii iau steamerul si blnderul la mare.. da avem si bunica care se va ocupa de astea, poate incercam cu borcanase, insa d vrei s aincerci incearca cu cele d la dm inainte, (nestle contin o groaz de kkturi)

Kora.. felicitari pt progrese

Noi tot 9.2, vreo 72 cm , deci de 1 luna jumate stagnam , mai nou se trage de mine sa se ridice si sa mearga da busilea .. azi am gasit-o de 2 ori in genunchi.. si cand ziceam ca nu o sa faca asta.. a si se riddica in fund tot mai des singura (de la orizontala)

Mergi la inceput