Strugurasi de Sept-Oct 2011 *55*
Raspunsuri - Pagina 7
michella78 spune:
oana, cred ca voi sunteti "acrobatele" strugurimii!
anca_t sa ne spui pareri despre carucior, ma tenteaza si pe mine. conteaza mult un bagaj in minus, iar carutul de acum e destul de voluminos.
dbunny de info pentru lapte si cereale. cum ti-ai dat seama de problemele lui Dani? cred ca si la noi e ceva, de multe ori se plange ca nu vede notele pe portativ. am avut o programare in aprilie la prof. Tatineanu dar s-a anulat programarea ca nu a mai venit in tara doctorul. acum caut un alt doctor, de incredere. fetele din Bucuresti, aveti vreo sugestie de oftalmolog pediatru?
helena voua cine v-a pus diagnosticul?
uff, cand va citesc de problemele cu constipatia se face pielea gaina pe mine. puiutii curajosi si greu incercati!
Iris_K spune:
Alex, imi scrii te rog si mie, exact, cum se cheama produsul de la hipp cu hrisca si legume? Multumesc anticipat .
Si eu ii mai dau borcanele, dar eu le prefer pe cele de la Organix, mi se pare mai ok la ingrediente.
La Multi Ani BEA si ANTONIA! :))
Eu mi-s putin necajita, fie-mea nu mai pune in greutate... de o luna jumate, ne invartim tot in jurul a 8 kg. Oare ar trebui sa o sun pe dr? Stiu ca e ok la greutate, dar totusi, sa nu puna aproape nimic de atata vreme?!?
Imi pare tare rau pentru copiii cu probleme de sanatate. :(
ps. Ma intreba cineva (scuze ca nu mai retin), mai demult, daca transpira fie-mea in scaunul de masina Inglesina cumparat. Nu, nu transpira, cel putin pana acuma nu a transpirat, sa vedem la vara.
Mmamica ANTONIEI (26.09.2011)
claumarcoci spune:
Neatza!
Iau si eu cafea de ieri si cea de azi, o doza in vena ar fi bine venita.Noaptea trecuta am avut insomnie(1.30-6), iar noaptea care tocmai a trecut m-a plans bebe toata noaptea, nu stiu ce are, se trezeste plangan, suspina prin somn .
Oana off cazaturile astea..... pupam buba
Cand citesc de constipatie , ma sperie si pe mine... am citit ca dovlecelul ar avea efect laxativ, apoi cu probiotice, si ele functioneaza...eu ii dau Protectis picaturi.
Anca_t la multe plimbari frumoasa cu noul carut!
Avem si noi pe langa cel mare unul tip umbrela de la bertoni, e ok, inca nu reusesc sa-l manuiesc cum trebuie, m-am obisnuit cu cel imens
Hellena, multa sanatate si putere sa treceti cu bine si peste incercarea asta
si o zi frumoasa!
seidana spune:
Salut fetele..
JADE.. ai mess? poate ne vedem si pe o camera, nu de alta da sa le facem cunostinta puilor?nu prea stau pe mess da pt voi..
Hellena... , imi pare rau ca treci iar prin probleme.. sigur are asta P? am citit despre boala asta si nu e vizibil nimik? ai cerut mai multe pareri?
Hellenutza.. c frumos va dezvoltati.. incearca sa vii mai des p la noi..
OANA... iuiiii ce acrobata mica ai tu acolo..Aviz celor care poftesc la asa ceva..'eu cred totusi ca a mea never va fac asa ceva.. si sunt happy pt asta
ALA.. da Ela ew bine, face kk zilnic, mai moale mai tare, sper ca am trecut peste constipatie.. E linistita si sa zicem cuminte, doarme numai in bratele mele , in masina sau carucior,noaptea tinandu-ma de bluza/mana/fata ..insa e perfecta
Bujo .. eu , cand era constipata, cand vedeam ca se screme o luam repede , o puneam pe pat si ii ridicam picioarele la piept.. ajutand-o putin, reusea sa faca destul de binesi pt cateva zile scapam d chin.. Am avut si noi scvente urate.. s scremea si nu facea nimic, doar un fund rosu rosu.. cu greu facea 2-3 bobite
Creola.. ma bucur ca va plac.. maine mergeti in parc? / centru?
Anca sa folositi cu placere achizitia...ai facut bussines unde mergeti iar?
HAyat
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris_K Alex, imi scrii te rog si mie, exact, cum se cheama produsul de la hipp cu hrisca si legume? Multumesc anticipat . Si eu ii mai dau borcanele, dar eu le prefer pe cele de la Organix, mi se pare mai ok la ingrediente. La Multi Ani BEA si ANTONIA! :)) Eu mi-s putin necajita, fie-mea nu mai pune in greutate... de o luna jumate, ne invartim tot in jurul a 8 kg. Oare ar trebui sa o sun pe dr? Stiu ca e ok la greutate, dar totusi, sa nu puna aproape nimic de atata vreme?!? Imi pare tare rau pentru copiii cu probleme de sanatate. :( ps. Ma intreba cineva (scuze ca nu mai retin), mai demult, daca transpira fie-mea in scaunul de masina Inglesina cumparat. Nu, nu transpira, cel putin pana acuma nu a transpirat, sa vedem la vara. Mmamica ANTONIEI (26.09.2011) |
Borcanase de la DM ai incercat? cel putin pe ticheta ingredientele sunt ff ok pe langa hipp sau nestle..
Sa stii ca nici fiie-mea nu a pus nimik de 6 sapt.. si u m-am su parat initial, apoi m-am linistit pt ca s misca f mult .. insa de pana la 9 luni stgnam claar vb cu dr
racheel spune:
Ziua buna si din partea noastra
Oana sa treaca.
Anca sa stapaniti sanatosi caruciorul.
Sei, cum procedat cu papica la mare?Eu m-am gandit sa-i iau borcanele cu legume pentru 6 zile.
Fie-mea se trezeste noaptea din ora in ora.Si cum se trezeste s-a si ridicat in picioare.Intr-o noapte am luat-o cu mine in pat si tot as face.Cand s etrezeste se agata de mine si imediat se salta in picioare.
O sa-i dau si atreia masa.Ma gandesc ca nu o sa se mai trezeasca atat de des.
O zi frumoasa
Jade superb T ca de obicei.
Si si ela este superba
A mea a luat luna asta 300 g.avem 6,900.Speram si eu ca o sa ia 400 g si pna la 1 an sa--si tripleze greutate.
Dbunny spune:
Manifestul mamei :))
1. Imi voi pastra simtul umorului în ceea ce priveste mamicia, pentru ca fara acesta recunosc ca; as putea ajunge la casa de nebuni. Sau, cel putin, complet mizerabila.
2. Nu voi judeca mama la magazin care, la intrare, se repede pe standul de dulciuri si paseaza M&Ms copilului urlator! Este pur si simplu un mecanism de supravietuire
3. Nu ma voi lua la întrecere cu mama care coace fara efort, din te miri ce, face piureuri pentru bebelusi sau face costume ce-ti iau respiratia, din hartie igieninca! Mamicia nu este o competitie! Singurele care au de pierdut sunt acelea care alearga cel mai repede
4. Nu voi intreba niciodata vreo femeie daca; asteapta vreun copil. Niciodata!
5. Nu voi judeca mama care poarta aceiasi pantaloni de sport, papuci si tricou pe care i-a purtat si ieri la scoala, cand si-a ridicat copilul. Are motive intemeiate!
6. Nu voi pretinde ca stiu totul despre copii, decat despre al meu. (Care oricum ramane, inca, un mare mister pentru mine)
7. Voi tine în brate bebelusii prietenelor si ale mamelor din familie, sa poata face un dus si sa poata trage un pui de somn, este tot ceea ce vrea o noua mama oricum.
8. Nu voi transmite fiicei mele propriile-mi probleme pe care le am cu corpul meu. Merita o mama care se iubeste pe sine si se respecta; cu vergeturi, celulita si tot.
9. Nu voi predica beneficiile alaptarii, circumciziei, home schooling-ului, mancarii organice, dormitului cu copilul sau alte metode unei alte mame care nu mi-a cerut parerea. Nu e treaba mea! (It's none of my damn business - suna prea bine sa nu-l trec si în engleza :D)
10. Imi voi aminti ca nici o mama nu este perfecta iar copii mei vor reusi datorita (si uneori in ciuda) eforturilor mele.
Amin!
nanna_mika spune:
Salutare mamici dragi!
Nu prea am mai avut deloc timp in ultimele zile, am sta pe afara tot mai mult. V.am citit de pe tel, dar de scris e mai greu.
Noi suntem f bine, Inez mamanca destul de bine, de luat in greutate habar nu am pt ca nu am cantarit.o si nici nu ma stresez!
Anuntam si noi oficial nopti fara treziri! Yupiiiiii! Mananca uneori pe la 8 seara si apoi abiab la 6-7 a doua zi. Dorm atat de mult incat vizes toate tampeniile! :-(
Oana - felicitari pt bebelina din ce in ce mai impanata!
Dbunny - vorbeati deapre produsele Hero. Am si eu borcanase, biscuiti si cereale luate de la targ. Mie imi inspira incredere, desi Inez doar a morfolit cativa biscuiti, iar borcanasele incercate nu au avut deloc succes fiind de fructe.
Imu pare rau de bebeii costipati. Ce povestesti tu Bujo acolo ma infioara. Doamne ajuta sa nu mai aveti probleme!
Intalnirea cu mamicile a fost super super faina, dar asta deja devine ceva obisnuit! Imi pare rau ca nu au ajuns si Michella si Andreea, dar poate dapt viitoare!
Dbunny- f tare faza cu destainuirile mamicii....si f adevarat!
Va pup. Vine fata de la scoala.
bujo spune:
Bunny, ar trebui sa ni le punem pe frunte. Eu am facut o gafa urata de tot cu punctul 4. Am intrebat o tipa cand naste, si ea nu era gravida. Stiam regula, niciodata nu intrebiasa ceva, dar eu eram ferm convisa ca e gravi si eu eram nedormita si cu neuronii in concediu.
Oana da, stiu ca teoretic se spun multe, insa practic, nu functioneaza toate ca la carte. Lui Filip ii dau cereale integrale pt ca-l ajuta vizibil. Mult mai bine decat daca as incerca doar cu fructe. I-am facut combinatii de fructe si lactate care pe oricine l-ar cufuri vreo saptamana, el abia daca reusea sa iasa afara si asta la 2 zile. Greu cu copiii astia, insa trebuie sa gasim echilibrul fiecare, ca sunt extrem de diferiti.