Strugurasi de Sept-Oct 2011 *55*
Raspunsuri - Pagina 6
oanaiasi spune:
Fii mea iar a cazut din pat.. am vrut sa o prind si am cazut si eu.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
Helenutza23 spune:
buna fetelor
dupa o absenta indelungata.
am citit ultima pagina si vad ca sunt multi bebelusi cu constipatie. si al meu este. si i-am bagat si kiwi, de para nu mai zic, are zilnic. am luat si piure de prune de la hipp. am bagat in mancare stevie, loboda, spanac. tot asa e, cacreze.
si eu ca si voi am ajuns la concluzia ca asa se manifesta unii copii pana isi fac tot ce le trebuie in burtica. intervin rar cu cate un supozitor. in general are scaun zilnic insa e sub forma de bilute. si de multe ori cand vad ca se screme ii duc piciorusele la piept si il apas un pic ca sa il ajut. asta e ne facem noi mari.
altceva ce sa zic. in primul rand inca il alaptez, ceea ce pt mine e cea mai mare realizare, e ceea ce mi-am dorit mereu si la primul copil nu am reusit. arata bine, are 70cm si 8,8kg. papa binisor, nu se infige, dar e ok.
cam asta ar fi. imi doresc sa pot intra mai des.
o seara buna!
anca_toma spune:
am luat pana la urma caruciorul asta http://www.elanko.ro/produse-bebe-copii/carucioare/carucior-sport-umbrela-primii-pasi-c-183.html, pe verde.L-am gasit in cora la 199 ron, e chiar ok dar vreau sa vad cum ma adaptez cu el,daca nu imi place macar nu sufar ca am dat mult pe el ca pe astlalt.spatarul ridicat la ultima treapta nu sta la 90 de grade dar sincer e ok asa , nici la asta mare nu era perfect drept.Si culoarea e mai mult decat turbata, acum putem fi reperati chiar de la distanta.
acum fug sa fac bagajul, urasc chestia asta nici nu termin bine de dezpachetat ca iar am de facut bagaje.
sper sa mai pot intra si maine.
tuturor strugurasilor bolnaviori speram sa se faca repede bine
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
bujo spune:
Bunny, din pacate stiu si eu foarte bine cum e cu constipatia, cu Filip m-am chinuit aproape un an. A avut niste fisuri si niste dureri groaznice. Nimic nu functiona ca si alimentatie. Am gasit pana la urma un echilibru dar n-as putea sa spun care este reteta. Stiu ca ii dau aproape zilnic cereale integrale cu lapte si seminte de in, ma tin de el sa manance fructe zilnic, dulciurile foarte bine tinute sub control ca il constipa. A fost foarte greu. Si intr-adevar l-au tinut fisurile alea destul de mult, chiar si dupa ce facea mai moale.
Pentru Cate am o crema naturala cu propolis pe care am folosit-o si eu in sarcina la hemoroizi. Oricum, la ea a fost un episod unic, sper din suflet sa nu se intample prea des. Comparativ cu Filip, ea iese mult mai usor afara si mai des.
LenaC spune:
Seara buna :)
Dbunny, nu i-a placut, dar a mancat vreo lingurita, se stramba de numa numa :D
Creola spune:
Buna seara ,
am intrat sa va salutam si noi!
Fetelor din B cum a fost la intalnire ?
Pinkisor ,veniti in Ardeal?
Dbunny-mi-ai facut pofta cu cafeaua aia adevarata!Imi pare rau pentru Dani ,dar poate numai pentru o perioada vor sta ascunsi ochisorii aia frumosi!
Hellena -imi pare rau ca si tu ai probleme de sanatate cu printul tau.E sigur diagnosticul?
Hayat-bine ca macar analizele lui R sunt bune si nu trebuie sa amanati operatia!In legatura cu termometrul poti cere 250,nu cred ca e mult.Aviz celor care au nevoie!
Nici noi nu suntem inca bine:tusim ,tusim si iar tusim,am mai trecut printr-o raceala si cand credeam ca am scapat de tusea vechea au aparut din nou secretiile in gat,fara alte simptome si bineinteles prapadita asta de tuse.
Oana ,ce energica e printesa ta!Care din voi s-a lovit mai tare?Eu sper ca v-ati speriat doar.
Seidana-am luat si eu covrigi de Bz ,ne plac la toate 3 ...am terminat deja o punga.
Cred ca ar trebui sa merg la culcare ca sunt f obososita si eu ...de o saptamana Elisa se trezeste f des noapteaa.
Noapte buna!
oanaiasi spune:
Neata,
bujo, reglarea digestiei sigur e de la fructe. copiii pana in 4 ani nu pot metaboliza cerealele integrale. dar probabil stii deja.
fii mea ma termina. tre sa stau cu ochii pe ea ca pe butelie! E zbir. acum e intr u loc si imediat in altul. nici in patut nu vrea sa stea...m a spart! Poate asa maislabesc si eu...
Doamne, ai grija de noi!
Alex2011 spune:
Hellena, multa sanatate si putere sa treceti impreuna cu bine si peste incercarea asta!
Noi amnreusit sa scapam de constipatie scotand cerealele din meniu. Incerc in seara asta sa ii dau hrisca(buckwheat) de la Hipp cu legume, ca nu contine gluten si contine multe minerale, fier in special.
Daca introducem cu bine hrisca, atunci peste trei zile povestim de galbenus de ou.
Face vreouna dintre voi iaurt cin lapte de capra ptr bibici? Pe mine ma bate gandul sa caut o producatoare locala ( o capra ) si sa ii fac iaurt si branza? Am citit ca structura ii este cea mai apropiata de laptele uman, dar eu nu prea gasesc prin Lituania. Sunt sticle de 500 ml la raft, de zici ca e esenta si, bineinteles, scump.
Ma grabesc sa imi epilez un picior si sa fug asa la serviciu, in speranta ca il voi epila si pe celalalt diseara/ maine.
O zi frumoasa si bibici zambareti
oanaiasi spune:
Creol,de speriat , ne am speriat amandoua. ea nu are cucuie/vanatai si nici eu dar imi tremurau picioarele dupa de parca aveam parkinson...ea a cazut pe o parte cumva , intai cu fundul si apoi cu capul. si desi patul meu e destul de jos 35 cm ...s a auzit oleaca poc
Doamne, ai grija de noi!
oanaiasi spune:
Cat am scris mesajul ea s a frasuit in pat pana si a dat jos pantalonii..de tot.
Doamne, ai grija de noi!