Strugurasi de Sept-Oct 2011 *55*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

salut.
merci de felicitari :)

La multe lunite Antoniei!

noi la 7 luni avem 8.400 si vreo 72 cm (cred). si nu mai stam locului
azi a facut si vaccin. n-a zis nici pas, ca de obicei

eu nu stiu ce sa-i mai dau de papa, ca parca m-am plictisit si eu de ce mananca ea. aceleasi legume :))
azi m-am uitat pe niste retete de bebe si incep sa-i fac in curand.
de la sapte luni merge sa pui si rozmarin sau cimbru etc. bineinteles proaspete.

mai da cineva supa si felul 2 la pranz sau eu sunt singura?

meniul pt maine e:
dimineata:
para la steamer cu baby rice

la pranz:
supa crema din legume: ceapa verde, morcov, dovlecel, telina
piure din morcov, pastarnac si carnita de pui

mai ziceti si voi ce dati ca sa ne inspiram :D

dbunny, pastarnac se gaseste pe toate drumurile.

cum faceti branzica din calciu lactic?

stiu ca s-a mai discutat dar am uitat.
merci

Rach, ce ma distrezi :))pai mami, las ca a stat fata cuminte atata timp. welcome to the club :P

Helenutza colega mea de greturi :)

v-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

La multe luni si ani sarbatoritelor de azi, inclusiv Bea, bineinteles
Fetelor, sa va raspund. Petru are ochiul drept (globul ocular) mai mic decat stangul si mai afundat in spate sa zic asa, si pana nu demult, mai concret pana cand ne-a vazut dr pediatru pt trimiterea repetarii BCG-ului care, la noi, nu a prins (vaccinul facut in maternitate), am crezut ca este pur si simplu o imperfectiune....pan' la urma, nimeni nu e perfect simetric, nu?
Voi posta si poze....nu se vede nimic in poze, iar live vezi doar daca ai habar de pb-ma. Cum eu am...acum mai ales, de cand mi-a fost pus diagnosticul asta de catre medicul pediatru (nu oftalmolog, inca!) nu mai sunt om! Ma gandesc la ce e mai rau.....operatie, proteza, smd.
Sper sa nu atraga dupa sine glaucomul congenital sau cataracta....pana la consultul oftalmologic care o sa fie undeva la mijlocul sapt viitoare insa nu ma pronunt! Acesta este doar diagnosticului medicului pediatru si atat! Sper si eu din inima sa fie eronat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Vreau sa va multumesc pt sustinere...sunt atat de labila emotional incat absolut toate mesajele voastre m-au facut sa
Ma simt pierduta, nesigura, simt ca nu sunt o mama puternica pt P....ma pierd din ce in ce mai mult cu firea, nu mai am rabdare, nu mai am speranta.....trebuie sa imi revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Am incercat aseara hrisca cu lapte praf, dar s-a dovedit un esec. Clarei nu-i place deloc laptele praf, asa ca am ajuns sa ii dau sa bea cu paharul, inloc sa manance cu lingurita

A baut cam 20 ml, dar la hrisca nu renunt. O introduc in piureul de mar. Poate chiar o fierb la abur, pun putina scortisoara si o lgta de gem prune ptr digestie.
Noi nu suntem foarte avansate May, am incercat mar cu un pic de avocado si a mancat, am introdus de curand ardeiul gras in piureul de pastarnac si a mancat.

Eu una am incredere in produsele Hipp, mai ales ca la noi ajung cele produse in Germania si ne-a spus pediatra ca sunt de calitate superioara. Intr-adevar, nu cumpar borcanele, doar LP si, de curand, hrisca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

neata !
Noi ne-am trezit de la 5.30
Hellena, iti doresc din tot sufletul sa fie diagnosticul gresit si bebe Petru sa fie ok !

Noi facem ordine prin casa si ne pregatim de plimbareala
raportam inca doi dinti 2+2=4

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Marti, pe 24, am operat-o pe Maya la ochisor (avea un muschi oblic foarte contractat, care ii facea ochiul sa fuga in sus putin cand era foarte obosita - se vedea).
I-am facut anestezie generala, cu gaz cu miros de capsuni.
Ea este foarte bine, a doua zi i-au scos bandajul de la ochisor, tb sa punem picaturi in ochi f des. Ochiul este foarte rosu acum, aparent s-a rezolvat problema, insa 100% vom sti peste 3 luni, cand se va fixa muschiul cum trebuie.
Nu are voie o luna efort, lovituri, cazaturi etc; tb supravegheata permanent sa nu se loveasca.
Ea a fost de nota 25, nemaipomenita, ma incuraja pe mine cand s-a vazut in oglinda "hai mami, ca e bine, e un pic rosu, dar o sa treaca".
Eu am plans ca tuta cand au luat-o in sala, cand a iesit din sala, cand i-au scos bandajul...nu m-am putut controla (dar am plans in tacere, cu ea in brate, sa nu ma vada...). Pentru noi cred ca a fost mai greu decat pt ea. Acum mai are rar o jena "nisip in ochi" din cauza firelor, in rest este ok. In ziua operatiei a usturat-o seara putin mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Alex, multumesc pentru poza, din pacate in Ro nu cred ca se gaseste produsul. :(

Am gasit doar asta:

http://baby-boom.md/ro/item/1719/

Hipp aici sunt facute in Ungaria, iar Organix-ul in Marea Britanie. La DM, nu am vazut alte borcanele, decat hipp si nestle, am vazut ca ati scris aici pe forum ca sunt ok si am intrat sa vad ce au, probabil nu m-am uitat eu suficient de bine.

ps. May, multumim.

Mamica ANTONIEI (26.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

buna

bunny spanac i am dat de 3 ori
o data doar vreo 3 frunzulite in piureul de cartofi si de doua ori ceva mai muult amestecat cu morcov
acum am niste mustrari de nu ti spun !

may branzica eu o fac cu 100 ml lapte si o pastila de calciu pisata bine
se pune laptele pe foc , cand incepe sa fiarba se pune calciu si se lasa sa fiarba pana laptele devine zer
apoi se pune la scurs
este f simplu , in 5 min este gata
lui T nu i place , inca n am gasit solutia in ce sa i o ascund si s o si manance
eu ii dau doar un fel de mancare , nu de alta , dar abia o mananca si pe asta , nici nu se pune problema de doua feluri
si cam ce cantitate mananca de fiecare ?

hellena ma rog sa infirme oftalmo diagnosticul

ingeras felicitari Mayei cea curajoasa

ca tot vb de anumite marci , parerea mea despre produsele noastre Hipp este ca sunt cam porcarie

_

de T 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello strugurime!!

Teodora tocmai a papat branzica cu banana,pentru prima data si ii place tare. Branzica am facut-o din lapte de caprita ( caprita soacra-mii) si portocala. Nu aveam lamaie in casa. Eu branza calcica nu o pot suporta,parca e creta in gura, si la Teodora nici nu am mai incercat sa ii fac.

Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Ne-am intors de la plimbare, batuti in cap de atata soare... Copilu' nu a prea vrut sa doarma afara...caldura mare ! Ne-am ascuns la umbra pana mai tarziu.

Vizionam poze cu bebei. Va pupam.

It's a boy !!!

Mergi la inceput