**Prichindei nazdravani 2008!** (24)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_satena/alina_satena.jpg)
alina_satena spune:
Tatiana Doamne ajuta sa fie biune, bafta la calcaturi, dar lasa ca trecem noi si peste asta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MarianaPop/MarianaPop.jpg)
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gherman_in![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tatiana |
Tatiana,
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Va las pregatita poate reusim sa ne adunam la o sueta
. Tare-i pustiu pe-aici... Nu-mi vine sa cred ca nu mai avem nici un subiect de comentat
.
Doinita, da si tu un semn, ceva. Sper sa nu se fi intamplat nimic rau...
Magdalena, Nyny, !
Ioana, Discordia voi nu mai spuneti nimic ?
Va doresc o zi buna ! La noi e innorat si ploua...
![](images/user_woman.png)
doinita_g spune:
buna dimineata fetelor!
N-am murit...dar nici bine nu-mi e...
Am disparut pt ca de ceva vreme s-au complicat lucrurile cam rau la mine...si-s mai tot timpul 'calatoare'...mai rar pe acasa...si cd ajung nu stiu ce sa fac mai rpd...
Sper sa gasim o solutie ca nu ma vad rezistand prea mult asa...dar pana atunci nu prea am ce face...
Teo e bine, la gradi...apar conflicte mereu...si acolo si acasa...dar cele de la gradi sunt mai dificile...plus ca ea a inceput sa dezv tot felul de temeri ... acolo e si foarte timida, nu-si spune raspicat pb si de aici o serie de neplaceri...
Am inscris-o la inot si-i place f. mult, merge de 2 ori pe sapt...altfel role, bicicleta...
Scuze daca m-am intins mai mult...va pup pe toate cu puiutzi cu tot
Gherman_in spune:
Neata buna si de la noi.Mariana,ne prinzi mai greu,ca avem program de teren mai mult
La noi e o caldura...,nici nu-ti vine sa intri in casa,asa e de frumos.Ma duc sa fac ceva plaja,in curte,ca tot sunt singura.Apoi mergem la dintar.Ia spuneti-mi,fetele poarta casca la bicicla?Iarina a cazut ieri,a aterizat direct pe obraz,l-a belit de tot.Dar tot s-a urcat pe bici.
doinita_g spune:
Tatiana, la Teo e obligatorie casca pt bici, role si patine ...si-a luat si ea vreo doua cazaturi cam urate...si de atunci...doar cu protectie inclusiv cotiere, genunchere...are o buba super urata si la cot...cam protesteaza ea dar n-am ce-i face...
Sa inteleg ca deja ai inceput pregatirea pt mare?...la noi ploua si e racorica...
Bafta cu dintarul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
Neatza fetelor.. si eu prin zona, am aparut la cafea, Mariana multumesc..
Doinita cu aceleasi probleme ne confruntam si noi...
Ieri cand am luat-o Mara de la gradi, plangea cu niste suspine de ti se rupea sufletul... am intrebat-o ce are si mi-a spus ca a tipat doamna la ea... eu stiu ca nu a tipat pt ca faza s-a intamplat exact cand am intrat pe usa gradinitei.. ea iesise din clasa sa ma intampine la capatul scarilor (ma vazuse pe geam) iar doamna a strigat-o sa se intoarca in clasa... normal ca a strigat mai tare ca daca ii spunea in soapta, nici nu o baga in seama, evident, nu?... s-a cam aglomerat grupa lor, adica daca asta iarna erau max 10 copii care veneau zilnic, acum sunt vreo 15 si e greu sa le faci fata de unul singur.. ma uit la mine ca am 2 si cateodata imi fac creierii varza... da cu 15.. bine, de fapt nu asta era problema.. am aflat mai tarziu, cand am ajuns acasa si mi-a spus ca au batut-o doua fetite si un baiat cu palmele peste fata
... va dati seama ca nu mi-a picat deloc bine si imi venea sa ma intorc si sa daram gradinita de nervi
... dar pe urma mi-am dat seama ca sunt doar niste copii, fizic vorbind educatoarea nu are cum sa tina atatia copii in frau de una singura
... cu toate astea nu suport sa stiu ca cineva mi-a lovit copilul
... Marushca mea, e la fel cum povestea si Doinita despre Teo... timida, blanda, rusinoasa.. nu cred ca ar ridica vreodata mana asupra unui copil, nici macar cand e lovita nu o vad sa riposteze in vreun fel violent.. si nu stiu deloc cum sa procedez cu ea. Am vrut sa o tin cateva ziule acasa dar n-a vrut ea. Am vorbit cu educatoarea si cu una din cele 2 fetite... care de fapt este si una din prietenele Marei
.. se joaca si in parc cand se gasesc, nu sunt copii rai, dusmanosi.. cred ca s-au luat la hartza pentru cine stie ce jucarie si asa au ajuns la bataie... nu stiu, zic si eu
. Cum spuneam nu stiu cum sa fac... nu pot nici sa instig la violenta, sa loveasca si ea.. pentru ca Doamne fereste cine stie cum se imbrancesc si cad cu capul de vreun coltz de masa sau mai stiu eu ce se mai poate intampla
.. nu stiu, chiar nu stiu.
Hai ca mi-am varsat amarul, ca tot se plangea Mariana ca nu main avem subiecte de discutie. Scuzati placinta si eventualele greseli, am scris la repezeala si nu mai am timp sa verific ce am scris.
trimit...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gherman_in Neata buna si de la noi.Mariana ![]() ![]() ![]() tatiana |
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Nici noi nu purtam cashcheta la bicicleta.. iar cotierele si genuncherele doar la role.
... vezi sa nu iei tot soarele la plaja
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Gherman_in spune:
Hi hi ,Am inceput pregatirea.Sunt putin neagradar continui.Si la kg la fel,incet in jos.
MarianaPop spune:
Doinita, ! Am intuit eu ca e ceva...
. Bine ca ati scapat de raceli
. In privinta Teodorei, din pacate ii transmiti din starile tale...
. Ar fi bine daca ai reusi sa o convingi sa spuna doamnelor tot ceea ce o deranjeaza. Ce am observat la Bianca este ca atunci cand i se intampla ceva "deosebit" la cresa este foarte agitata si irascibila(doamnele ori au ridicat tonul la ea ori ea a avut un conflict cu vre-un copilas...). De fiecare data ii repet ca indiferent de ce i se intampla la cresa sa spuna doamnelor.
sa va ajute DD sa gasiti solutia potrivita ca lucrurile sa reintre pe un fagas normal
. Daca crezi ca te pot ajuta cu ceva...
Tatiana, ! Trimite o bucata de soare si pe la noi
. Nu purtam casca la bici. Ne rugam lui DD sa ne fereasca de cazaturi urate...ca de-alea usoare au fost...
. Aseara a "patinat" cu trotineta unei fetite si si-a cam "zdrelit" palmele...
.
Si eu mi-s trista...Omu-i tot fara obiectul muncii (din cauza asta mai tot timpu-i ciclozat), vine scadenta la banca iar la restul nici nu vreau sa ma gandesc.... Copilu' tot ma bate la cap sa-i cumpar papuci "scurtzi" (din aia de plaja cu bareta intre degete)...
. Oare cum o fi sa nu ai grija zilei de maine
?
Va las cate un fresh de fructe !