**Prichindei nazdravani 2008!** (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Mariana, Alina

Mariana tot in cautari de job sunteti? Spuneai ceva de un interviu parca... a avut loc? Nu mai retin daca ne-ai spus deja..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MarianaPop

Buna dimineata fetelor ! Si eu, si eu...

Ce mai faceti, numai cafea si atat ? Noi am trecut la programul de vara cu biciclit, trotinit si rolerit.... Ne apuca noaptea pe drumuri ...Offf...sa ma vedeti ce turbo sunt seara in bucatarie.... In rest nimic interesant omu' tanar, nelinistit si irascibil, socrela vesnic o neinteleasa, turturica "naravasa" ca de obicei si eu o floricica cu zambetul pe buze.... Aseara mandra mi-a pus creieru' pe moate..., nu asculta neam, vrea sa faca numai cum si ce vrea ea...am dat "stingerea" la 23:00 fara dancing-urile in chiloti si maieu, tzopait in pat... Offf...da-mi Doamne rabdare multa...Se odihneste bine in cursul zilei...se trezeste la 07:30, la cresa doarme 3 ore si seara ma "lupt" cu ea sa dam stingerea la 22:30...Imi aduc aminte de Tatiana ca spunea la un moment dat ca atomicele se culcau de la 20:30....

Ce am www.adevarul.ro/life/viata/Are_2_ani_si_este_cel_mai_destept_copil_din_lume_0_694130588.html" target="_blank">citit.

_

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Uofff.. daca nici biciclitul si trotinitul nu-i oboseste.. e nasol. Da' ce mult doarme la gradi. Nu poti sa vb cu educatoarele sa o trezeasca mai devreme? zic si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Nyny, !
Tot asa... si nu vad nici o solutie in viitorul apropiat. La ce oferta-i pe piata.... E batalie mare pe postul respectiv (80 de CV-uri primite), proritari sunt cei cu "sustinere", noi nu avem asa ceva...Dar eu sunt optimista...cred ca DD are un plan bun pentru fiecare. Daca si omu'& socrela ar privi altfel lucrurile....

Am vorbit...fara rezultat . Poate sa stea o zi intreaga fara sa se odihneasca...noi tot la 23:00 ne . Duracel .... Cand o sa fie la scoala, parca vad ca o sa vrea sa adorma de la 21:00 numai sa nu repete lectiile....

Voi, cu ce va mai laudati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Eu ma gandeam sa fac o ciorba de cartofi deoarece nu am mai facut de mult,da r sa vad ce spune si sotul, as pune si 2 carnati cabanos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MarianaPop

Nyny, !
Tot asa... si nu vad nici o solutie in viitorul apropiat. La ce oferta-i pe piata.... E batalie mare pe postul respectiv (80 de CV-uri primite), proritari sunt cei cu "sustinere", noi nu avem asa ceva...Dar eu sunt optimista...cred ca DD are un plan bun pentru fiecare. Daca si omu'& socrela ar privi altfel lucrurile....

Am vorbit...fara rezultat . Poate sa stea o zi intreaga fara sa se odihneasca...noi tot la 23:00 ne . Duracel .... Cand o sa fie la scoala, parca vad ca o sa vrea sa adorma de la 21:00 numai sa nu repete lectiile....

Voi, cu ce va mai laudati ?

_

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

greu... sa va ajute DD sa va linistiti si voi.

Noi? Cu ce sa ne laudam? Eu la serv, cand sunt libera stau cu copiii, iesim afara in fiecare dupa-amiaza... tragem de triciclete, biciclete, trotinete, carucioare de papusi, role ...dupa preferintele fiecaruia.. suntem din ce in ce mai motorizati. Cand ajungem acasa baie x2, mofturi la mancare x2, chicoteli si alergaturi... seara pic lata, adorm langa copii de cele mai multe ori, ma trezesc la miezul noptii chiauna, fac dus repede si ... dimineata ma trezesc mai obosita decat eram cand m-am culcat. Da las' ne facem noi mari..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Eu ma gandeam sa fac o ciorba de cartofi deoarece nu am mai facut de mult,da r sa vad ce spune si sotul, as pune si 2 carnati cabanos.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Mi s-a facut subit o foameee. Ma duc acasa sa mananc.

Mergi la inceput

Alina, ! Vezi ce-ti spune sotul si...start cooking !

Nyny, sa ai pofta!
Multumesc . Asa sa-mi ajute DD.
La tine intensitatea e la puterea a doua.... Normal sa cazi lata la cat efort depui atat fizic cat si psihic.Asa e...ne facem noi mari...imi sterg din minte provocarile adolescentei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

va sunt servite,sunt calde.Am dus-o pe Delia la gradi a reactionat foarte bine, chiar mai bine decat ma asteptamastazi am zi de si de calcat

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi !

Alina, multumesc pentru coffee ! Ma bucur ca ai reusit sa o duci pe Delia la gradi . Sa ai spor la muncile "caznice"!

Ce rpd mai trece wend-ul ...Nici bine nu vine sambata ca ajungi imediat duminica seara la pregatirile pentru noua saptamana . Noi suntem bine, multumim lui DD. Mandruta-i in verva ca de obicei, nici macar noaptea nu doarme linistita, da din picioare ca si cand bicicleste, trotineste . Am intrebat-o: "Ce visezi mami de dai asa din picioruse?". "Nu mai tin minte mami, dar data viitoare o sa notez...". Auzi...o sa noteze.... Aseara ne-a invitat tati la o terasa, la o inghetata. A fost frumos, am ascultat si muzica. N-am stat prea mult pentru ca turturica vroia acasa sa jucam table si carti....

Va doresc o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

,greu ii cu "trebile"asteaSi eu sunt intr-o continua miscare,seara pic lata langa atomice.Cica randunoiu ma asteapta la o ,da euAm dus si eu bombele la gradi,cu toate ca Iarina are trompeta infundata,asata acum cand trebuia operata.Trebuie sa fie perfect sanatoasa.Nu stiu cand o sa prind momentul ala.,am o tona de calcaturi.

Mergi la inceput