**Prichindei nazdravani 2008!** (24)
Raspunsuri - Pagina 10
alina_satena spune:
Fetelor azi dimineata Delia a inceput sa tuseasca deci eu numai rezist si cedez psihic cica ar mai avea copii in grupa care tusesc
Gherman_in spune:
Mariana ,preferi e-mail-ul sau faxul?Ca soare am destul.Dau la toata lumea.Atomicele au trecut la alt nivel,adica tocuri.Am gasit niste papucei mai inalti sa spun asa,nu mult,dar destul pentru ele,dar cred ca am gresit ca i-am luat.Fuge piciorul intr-o parte si la una si la alta.Dar ele sunt tare incantate,urca si coboara scarile intr-o veselie incaltate cu tocuri,in timp ce eu sunt lac de apa pana le vad ajunse la destinatie
doinita_g spune:
Nyny, ieri am fost tare suparata pt ca Teo a fost lovita in cap, spate, de un baietel mai putin cuminte de la gradi...iar acum sunt si mai suparata pt ca nimeni nu a vazut nimic. Teo mi-a spus ca era asistenta cu ei in clasa, azi cd vb cu asist ea cica n-a vazut nimic...in plus, Teo mi-a spus ca se uitau la desene...alea urate ...super tareee. Azi vb si cu educat ...nici o reactie din partea ei, da e un baietel cu pb...buunnn si copchilu meu sa fie bumbacit?...Si o vad pe Teo ca-i schimbata vs gradi...abia vorbeste cand ajunge acolo, mie imi spune numai la ureche cate ceva, are o teama fata de dra educat, iar am gasit-o pisatzita pe ea...imi spune ca erau singuri in clasa...si nu s-a putut tine prea multa, saraca...si nici n-au schimbat-o...si tot faze de astea...Iar eu is bulversata...as vrea sa-i schimb atitudinea lui Teo dar nu stiu cum...si cu educat., desi le vb frumos...am impresia ca ele o iau personal...si mi-e teama sa nu-i fac mai mult rau lui Teo
Azi i-am spus omului sa mai discute si el cu doamnele...ma gandesc c-or fi mai sensibile la partea masculina
Gherman_in spune:
Alina,da-i repede niste Baraka 3 pe zi.Eu am scapat-o pe Daria de tuse saptamana trecuta cu ea.Fetele au racit la cabana,cand am sarbatorit ziua Iarinei,s-au plimbat cu ATV-ul,chestia e ca au racit toti,nasii,finii,pana si fetita nasilor de 1 an.Acum sunt lati in pat toti.Cred ca ce mi-au auzit urechile....
MarianaPop spune:
Nyny, ! Intr-adevar nu pot tine in frau atatia copii dar rolul lor este ori sa evite ori sa aplaneze conflictele dar fara ton ridicat. Asta inhiba orice copil si-l determina sa devina timid. Ii fac mereu "instructajul" spunandu-i sa nu-si faca singura dreptate si sa spuna doamnei imediat cum are o neintelegere cu vre-un copilas. Va amintiti, poate, de faza in care mi-au declarat copilu' "pericol public" si au separat-o de ceilalti din cauza ca musca copiii...mi-au iesit flacari prin toate gaurile, am ajuns la asistenta sefa si pana la urma "ne-am reabilitat". M-am lamurit atunci ca musca din cauza ca i se luau jucariile din mana si cand o impingeau ceilalti copii. Doamnele nu prea cauta sa afle dc reactioneaza asa unii din copii, ele trec direct la masuri. Acum ca ne-am marit avem "incidente" mult mai rar. Sunt constienta ca Bianca mea e ca Xena printesa razboinica si e mai tot timpul in pozitie de atac (deh, e berbeaca), dar reusesc intotdeauna sa aflu de la ea ce s-a intamplat si o lamuresc cum trebuie sa procedeze pe viitor. Sa speram ca se va acomoda bine si la gradi.
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gherman_in Hi hi ,Am inceput pregatirea.Sunt putin neagradar continui.Si la kg la fel,incet in jos.Nyny,eu am aceeasi problema acasa.Daria o bate pe Iarina,ii da numai in cap.Cand era mai mica,Iarina riposta,dadea si ea,musca,facea ceva.Acum sta si incaseaza si plange.Dar cred ca o s-o pun sa dea si ea,poate o potoleste ea pe Daria,ca noi nu mai reusim cu nici o metoda.Cred ca e singura solutie,ca Daria se simte cocos in casa,totdeauna ea prima in tot.Daca nu-i prima,ii bai tare. tatiana |
aaa.. si Marushca e zmeu acasa. Nu se compara comportamentul de la gradi cu cel de acasa. Acasa il loveste si ea pe Dav cand nu-i convine ceva, dar la gradi este cu totul alt copil... acolo si nu neaparat doar acolo.. in general cand este in preajma altor copii e mielusel.
Gherman_in spune:
Doinita,gaseste alta gradinita,cu educatoare mai competente.Zic si eu,acum mi-a venit ideea.
Mariana,ai dat ceva feed-back,mesaj,e-mail cu nori,pe la mine?S-a intunecat cerul dintr-o data si bate vantul,si daca nu ma insel,chiar picura.Care umblati mai cu cioara vopsita?
Gherman_in spune:
Nyny,o fi si Daria tot asa la gradi?Poate ca da.Acasa isi apara teritoriul foarte bine,chiar in exces cateodata.
doinita_g spune:
Tatiana, da' stiu ca incerci senzatii tari cu motzatele tale. Imi aduc aminte ca aveam si eu vreo 5 ani si am 'probat' niste pantofi 'cui' de-a maica'mii...si mi-am luat o bushaieee...de mi-a zornait tartacutza...aveau niste toace...nici nu inteleg cum de mergea biata maica'mea cu ele...Eu nu-s cu 'tocurile'...iar Teo primise niste pantofi cu ceva toc...dar i-am ascuns...si ma intreaba intr-una cand i-aduc de la reparat?
Mariana, asta-i spun si eu...sa vorbeasca cu doamnele, ca rezolvam totul daca vorbim frumos...dar se pare ca nu prea are bietul copil cu cine vorbi, din pacate...si atunci ea ce sa mai creada? Pb e ca bani de particulara nu avem...si din ce-am prospectat eu...cam peste tot se intampla de astea...ar tb sa umblu cu 'lugu-lugu' cu ele...si alte cele, eventual si-o barfa...dar eu nu-s genu
MarianaPop spune:
Tatiana, . Inseamna ca ti-am trs. noi niscaiva ploicica...Nu-i bai ca-ti uda florile....
Doinita, offf...nasoala situatia. Poate va rezolva ceva sotul tau . Al meu nu se poate abtine si sare mereu la gatul lor.... Poate cate o "atentie" din cand in cand...
Alina, ! Eurespal. Ii duci sticluta cu apa de acasa?