**Prichindei nazdravani 2008!** (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Tatiana, da'...poate ar fi mai bine sa schimb orasu'...sa vin mai langa tine, vad ca e si mai mult soare...sau tzara, cine stie?
Acu' de veni ploaia si pe la tine...treci la gimnastica in casa

Alina, sanatate Deliei...si la gradi la Teo sunt tusitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Hai ca am mai calcat si eu vreo 4 rufe,sa nu zica randunoiu ca am stat dejaba si mi-am bronzat nuriiCe ziceti de noua guverneala? Si clasa 0 uite-o ii,uite-o nu-i? Eu zic Dezastruuuuuu!!!

Mergi la inceput

Doinita,la tzara ma bag si eu!Abia astept.Dar cine stie dac-or mai fii cainii cu colacii in coada si pe acolo.

Mergi la inceput

Mai ce sot grijuliu am.M-a sunat sa ma intrebe ce fac,i-am zis ca,calc,si cica sa iau o pauza sa ma duc sa dorm.Mult am mai calcat,saraca de mine,am obositSi ai vostri sunt la fel?

Mergi la inceput

Pai n-or mai fi colacii de alta data...da'...macar s-o putea trai si de-ti vezi de ale tale...no vorba cantecului...'vreau o tara ca afara/sa nu te traga nimeni pe sfoara'...
Zau, asa m-apuca o disperare cate odata...faci tu educatie copilului...cum e bine, cum sa se poarte, bla-bla...si cand colo...afara-i jungla...
Am citit si eu cu clasa 0...frateeee...pai cum sa nu-ti vina sa te tot duci...

Mergi la inceput

Tatiana, nota 10 omului...se gandeste si el...ca de esti mai odihnita...poate te 'impiedici' si mata diseara...si cand o mai vedea si bronzu'

Mergi la inceput

cred ca-i musai sa ma impiedic diseara.Saracu a asteptat impiedicala aseara,da,eu odata pusa la adormit atomice,pusa am fost,nici ca am mai dat vre-un semn,macar sa ma ridic sa sting veiozacaputpoate diseara,sa vad in ce stare ma intorc de la dintar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Tatiana, ce sot grijului ai...treci la somnul de frumusete....

A vrut dom' marinar sa mai joace o ultima carte dar nu i-a mers. A fost cam suspect faptul ca l-a acceptat din prima pe "micul Titulescu".... In privinta clasei "0" deocamdata nu-mi fac griji...cine stie cate guverne sau ministri ai educatiei se vor schimba pana atunci....

Doinita, o alta tara ar merge...Dar din pacate oriunde te-ai duce o sa fii "vazut" mereu doar ca un expat.... Eu ma gandesc la bietii copii care au trebuit sa se adapteze conditiilor in alte tari...greu...Plus ca nu as rezista sa fac mai multe job-uri pana sa ajung la unul cat de cat satisfacator. Finii mei sunt stabiliti de 10 ani in Spania si...cu greu au reusit sa acceseze un imprumut bancar ca sa-si cumpere o casuta, au avut momente cumplite in viata (au prestat job-uri execrabile si au mancat ca vai de ei...). Acum sunt "bine vazuti" la locul de munca (el sef de echipa instalatori sanitari/electrici, ea facturier la o companie micuta) dar au ajuns sa munceasca pe salariu redus la jumatate si in conditiile actuale stau cu frica-n san ca vor fi primii la disponibilizari. Oare exista vre-o tarisoara care sa te primeasca cu bratele deschise ?

Mergi la inceput

cred ca tb sa ajung si eu la dintzarul asta al tau...daca se lasa cu 'impiediceala'...cred ca omu' meu...ar fi in stare sa-mi deconteze transportul pana la tine...daca-i vorba de 'impiedicat'...ca pe mine nu ma mai trezeste nika...dar cine stie cu ce umbla dintzarul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

cred ca-i musai sa ma impiedic diseara.Saracu a asteptat impiedicala aseara,da,eu odata pusa la adormit atomice,pusa am fost,nici ca am mai dat vre-un semn,macar sa ma ridic sa sting veiozacaputpoate diseara,sa vad in ce stare ma intorc de la dintar

tatiana

Depinde ce anestezie-ti va face.... Daca-ti amorteste partile sensibile ?

Mergi la inceput