**Prichindei nazdravani 2008!** (24)
Raspunsuri - Pagina 5
nyny spune:
Neatza si sarumana de cofee.
Mariana, tinem pumnii Biculinei maine, sa fie fara reactii nasoale vaccinul. A fost tare la faza cu "vreau sa ma pup cu baietii".. foarte bine.. pai si ce vroiai, sa-i placa sa se pupe cu fetele? Apropo de asta, ne intreba un prieten zilele trecute daca ne-am luat permis de port arma.. si i-am raspuns ca nu, am preferat sa mai facem un baiat (aviz amatorilor)
Alina, daca ai avea mai multa incredere in tine... spuneai ieri ca esti menajera lui, ca le gaseste pe toate facute cand vine acasa.. Alina, tu nu faci curatenie pt el.. faci pentru tine in primul rand, nu cresti copilul lui.. cresti copilul vostru.. samd. In momentul cand nu o sa te mai consideri exploatata o sa vezi altfel lucrurile. Spuneai zilele trecute ca nu se joaca cu Delia.. el e singurul care are de pierdut insa tu ai datoria sa o menajezi pe Delia, sa-i spui ca tati o iubeste chiar daca vine obosit de la munca si nu mai are timp/putere sa se joace cu ea. Ea nu trebuie sa simta tensiunile dintre voi. Aaa si trebuie sa te hotarasti de care parte esti. Tu stii cel mai bine cum este viata ta alaturi de el si care iti sunt sentimentele de aceea esti singura care poti lua o decizie in privinta asta... noi doar ne dam cu parerea de la distanta. Nu stiu, sunt atatea de spus...
magdalena67 spune:
Buna dimineata si multam de cafeluta.
Alina sunt foarte multe de spus, foarte multe de comentat, fetele au pus punctul pe i , incearca sa te schimbi tu inainte sa incerci sa il schimbi pe cel de langa tine. Problema cea mai mare este la tine, din cate imi dau seama.Gandeste-te foarte bine si incearca si taie cordonul ombilical, acum ai familia ta , lasa parintii tai si pe ai lui deoparte altfel nu o sa ajungi absolut nicaieri.Vrea sa plecati cu chirie, foarte bine, incerci si probabil multe dintre problemele dintre voi se vor indrepta.
alina_satena spune:
Fetelor va dau dreptate in tot ceea ce ati spus voi, doar ca la noi situatia nu ne permite s ane mmutam, iar daca am faceo am muri de foame prin chirii si cu un copil dupa noi.
Magdalena incerc sa schimb ceva dar vad ca daca eu tot incerc si el nu intelege ca avem foarte multe si grave probleme de comuncare, nu am de ce sa plec cu un om care incearca sa isi aswcunda problemele
MarianaPop spune:
Bonjour de zi...
Nyny, ! "Aviz amatorilor"...Cine, care, cum...unde ? Pentru mine e too late, asta din cauza ca nu l-am facut cand trebuia....
Cei de la Billa au lansat www.billa.ro/stickers/cum-colectionez.html" target="_blank"> albumul asta. Biculina e super incantata de el . Ma gandeam ca i-ar placea si Marushcai .
Alina, ! Numai tu stii ce lupte se duc in sufletul tau ! Imi pare rau ca nu sunt alaturi de tine ca sa-ti pot oferi si un sprijin real . Am vazut la tv o discutie cu Andreea Marin despre www.scoalamamelor.ro/6/Centrul-de-suport-din-Bucuresti" target="_blank">"Scoala mamelor", despre consilierea mamelor aflate in dificultate. Intrand pe site-ul lor am vazut www.scoalamamelor.ro/section/2/Dezvolta-te-profesional" target="_blank">asta si www.scoalamamelor.ro/section/3/Comunica-mai-bine" target="_blank">asta. Daca nu reusesti sa ajungi acolo, macar ai putea sa primesti online raspunsuri de la oameni calificati .
Nu mai strig catalogul . Sper ca nu s-a intamplat nimic grav celorlalte fete care nu au mai poposit in casuta .
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MarianaPop Bonjour de zi... Nyny, ! "Aviz amatorilor"...Cine, care, cum...unde ? Pentru mine e too late, asta din cauza ca nu l-am facut cand trebuia.... Cei de la Billa au lansat www.billa.ro/stickers/cum-colectionez.html" target="_blank"> albumul asta. Biculina e super incantata de el . Ma gandeam ca i-ar placea si Marushcai . Alina, ! Numai tu stii ce lupte se duc in sufletul tau ! Imi pare rau ca nu sunt alaturi de tine ca sa-ti pot oferi si un sprijin real . Am vazut la tv o discutie cu Andreea Marin despre www.scoalamamelor.ro/6/Centrul-de-suport-din-Bucuresti" target="_blank">"Scoala mamelor", despre consilierea mamelor aflate in dificultate. Intrand pe site-ul lor am vazut www.scoalamamelor.ro/section/2/Dezvolta-te-profesional" target="_blank">asta si www.scoalamamelor.ro/section/3/Comunica-mai-bine" target="_blank">asta. Daca nu reusesti sa ajungi acolo, macar ai putea sa primesti online raspunsuri de la oameni calificati . Nu mai strig catalogul . Sper ca nu s-a intamplat nimic grav celorlalte fete care nu au mai poposit in casuta . _ Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
Mariana niciodata nu e prea tarziu... sau mai bine spus never say never. Important este sa vrei, ca nu stii de unde sare iepurele.
Interesant albumul, daca am avea si Billa in oras ar fi super. A avut si Mara odata unul de la Cora dar n-a apucat sa lipeasca decat vreo cateva stikere ca s-a terminat promotia ...la cat de des ajungeam noi la Buc . Mai, noi suntem la capatul lumii aici, daca ati stii ce limitati suntem capitolul la dezvoltare urbana... mi-e si rusine sa va spun
Alina buna idee cu Scoala mamelor. Si eu zic sa incerci.
MarianaPop spune:
Nyny, sorry...n-am stiut ca nu aveti.... Nici eu nu cred sa reusesc sa fac atatea cumparaturi cat sa completez albumul in totalitate , dar ma bucur ca e incantata cand lipeste sticker-ul si asculta cu atentie cand ii citesc despre animalul respectiv. Si m-am gandit ca o sa reusesc eu cumva sa i le scot la imprimanta pe hartie autocolanta si o sa le decupez pe dimensiune ca sa para exact ca sticker-ele originale .
alina_satena spune:
citat din mesajul lui MarianaPop Bonjour de zi... Nyny, ! "Aviz amatorilor"...Cine, care, cum...unde ? Pentru mine e too late, asta din cauza ca nu l-am facut cand trebuia.... Cei de la Billa au lansat www.billa.ro/stickers/cum-colectionez.html" target="_blank"> albumul asta. Biculina e super incantata de el . Ma gandeam ca i-ar placea si Marushcai . Alina, ! Numai tu stii ce lupte se duc in sufletul tau ! Imi pare rau ca nu sunt alaturi de tine ca sa-ti pot oferi si un sprijin real . Am vazut la tv o discutie cu Andreea Marin despre www.scoalamamelor.ro/6/Centrul-de-suport-din-Bucuresti" target="_blank">"Scoala mamelor", despre consilierea mamelor aflate in dificultate. Intrand pe site-ul lor am vazut www.scoalamamelor.ro/section/2/Dezvolta-te-profesional" target="_blank">asta si www.scoalamamelor.ro/section/3/Comunica-mai-bine" target="_blank">asta. Daca nu reusesti sa ajungi acolo, macar ai putea sa primesti online raspunsuri de la oameni calificati . Nu mai strig catalogul . Sper ca nu s-a intamplat nimic grav celorlalte fete care nu au mai poposit in casuta . _ Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita **Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim** |
Mariana iti multumesc frumos,esti foarte draguta sper sa rezolv ceva cu al meu sot ma la dumnezeu sa fie bine sa se rezolve si daca se rezolva sa se mentina asa relatia ca s-au mai rezolvat lucrurile de fatada si apoi au fost si mai rau
magdalena67 spune:
Alina, ti-ai pus vreodata problema , cum ar fi daca tu ai fi fortata sa stai la mama lui?
Pentru ca din cate inteleg eu, unul din motivele pentru care nu va intelegeti sunt si parintii tai, familia ta in general.
alina_satena spune:
citat din mesajul lui magdalena67 Alina, ti-ai pus vreodata problema , cum ar fi daca tu ai fi fortata sa stai la mama lui? Pentru ca din cate inteleg eu, unul din motivele pentru care nu va intelegeti sunt si parintii tai, familia ta in general. stoian |
Magdalena noi cand ne certam mama intervine4 si yi ia lui apararea pe mine ma deranjeaza ca nu comunicam,ca nu exista respect, intelegere, sustinere .
Mama lui nu ma suporta sa stau in casa decat ptr o luna mi-a spus ultima oara deci nu am putea sa stam la ea stam o luna si apoi ce vom face???
E foarte complicata situatia
alina_satena spune:
Fetelor nu ati dat ?Ce s-a intamplat?Dau eu acum aromata.Sper sa veniti cat mai repede la cafea