**Prichindei nazdravani 2008!** (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

,cu scuzele de rigoare,si cu mareeee intarziere LA MULTI ANI MARIANA!!sa fii iubita,fericita toate dorintele ascunse sa ti se implineasca.Acum am poposit si eu prin preajma calculatorului,am avut si ceva pb.,am fost si la Cluj cu Iarinuca,peste 2 sapt.vine si operatia ei,parca nu se mai gata.Maine plecam la munte sa chefuim,pana Marti.Am intrat asa pe fuga,sa vad ce mai faceti,cum o duceti.Va pup pe toate.Mai am de amenajat ceva prin gradina,de pus niste arbori ornamentali,bineinteles ca eu le fac pe toate.O sa va pun poze si cu rondoul meu de flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Intru si eu pe fuga. Da' vad ca nu-i nimeni pe-aici . Am avut o zi cam full din cauza ca luni si marti suntem liberi.... Sa va ganditi la mine, please ...i-am trs. cv-ul omului la o companie super. la DD sa aiba sansa sa-l accepte la interviu. Azi mandra a fost la teatru de papusi, sa vad ce-mi povesteste dupa amiaza.... Offf...mergem si la vaccin, i-am facut "instruirea" dar ma tem de niste .

Tatiana, multumesc ! Pupici atomicelor si distractie placuta la munte! Succes la gradinareala !

Alina, sper ca sunteti mai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana ma la DD sa fie bine, sa ia sotul tau interviul si sa il angajeze.
Vacanta placuta iti doresc si distractie maxima, eu maine ma duc la curatenie.
Sunt sa spunem mai bine, al meu sot isi da din ce in ce mai mult arama pe fata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana ma la DD sa fie bine, sa ia sotul tau interviul si sa il angajeze.
Vacanta placuta iti doresc si distractie maxima, eu maine ma duc la curatenie.
Sunt sa spunem mai bine, al meu sot isi da din ce in ce mai mult arama pe fata

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, multumesc ! Sa ai spor la curatenie! Raspunde-i cu blandete...Va doresc sa va fie din ce in ce mai bine !

Mergi la inceput

Fetelor sunt gata, va rog poftiti.

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Poftiti la ! Mai doriti un mic, un carnacior si o ? Va astept la !

Va doresc o zi excelenta !

Mergi la inceput

Vad ca nu v-am tentat cu cafeaua.... Da' de un fresh de portocale ce ziceti ?

Mergi la inceput

pe aici plina de probleme,maicamea ieri dp ce am facut frigarui dintr-un piept de pui mi-a spus ca am luat din mancarea eiin rest aseara am fost la un spectacol intr-un parc lng noi si asa am petrecut noi ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

,fresh-ul e super de ajunsLa cat ne-am imbuibat in 4 zileee....A fost super misto,nasii,finii,rudele..un gratarelmai big,o plajuta,o miuta,un taiat de tort cu cantari,ce mai,ne-am chefuit mai ceva de sarbatori.Azi am dus-o pe Iarina la analize,si trebuie sa programez operatia.Daria e la gradi,azi mergem la nea dintaruamandoua.La voi ce mai e nou?Cum ati petrecut 1 Mai muncitoresc??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

pe aici plina de probleme,maicamea ieri dp ce am facut frigarui dintr-un piept de pui mi-a spus ca am luat din mancarea eiin rest aseara am fost la un spectacol intr-un parc lng noi si asa am petrecut noi ieri

http://alinahandmade.blogspot.com/

Over and over again.... Daca nu se poate altfel scrieti pe pachete.... Bine ca ati reusit sa iesiti la spectacol . Delia merge la gradi?

Noi ieri am fost la ierburi verzi cu neamurile din dotare (frate, cumnata si nepot, soacra fratelui, fratele cumnatei...). Nu prea mi-a placut...aglomeratie, peste tot manele "folcloristice", praf...Colombina a fost super incantata, si-a vazut de-ale ei...nisipeala, leganat cu hamacul, stat cu burta-n sus pe sezlong...si-a gasit si un partener de joaca...Per total a fost un we prelungit odihnitor...

Mergi la inceput