**Prichindei nazdravani 2008!** (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana sa stii ca ma gandesc ca sunt persoane care o duc mai rau ca mine, de aceea ii multumesc bunului Dumnezeu ca niciodata nu ma lasa la greu, reusesc mai greu mai usor sa trec peste toate, doar ca peste relatia esuata cu al meu sot nu pot trece.

Din pacate relatia a esuat de mult, doar ca noi ne-am complacut in aceasta situatie tragi-comica atat pentru noi doi cat si pentru Delia, incerc sa ii explic ca noi stam mai mult decat prost la capitolul comunicare, si ca el este prea materialist, prea misogin, si prea putin intelege ca Delia are nevoie si de dragostea lui de tata, sa isi petreaca timp cu ea, sa vorbeasca cu ea, sa se joace cu ea, de multe ori plange si ma intreaba de ce tati nu se joaca cu mine si eu cand vreau sa ma joc cu el tipa la mine mi se rupe sufletul pentru ca la aceste intrebari nu am un raspuns.

Am observat cu tristete si suparare ca el ma vede ca pe o bona si menajera, nu romantism, nu repspect, pacat de decizia pe care am luato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui MarianaPop

Nyny, multumesc !
Pot sa indraznesc sa-ti adresez o intrebare in legatura cu opera Marushcai din avatar ? E pe cale sa se intample sau s-a intamplat deja ? Sau interpretez gresit transpunerea ?

_

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Nu s-a intamplat, nici nu e pe cale sa se intample.. cel putin deocamdata. Probabil ca asa ne vede ea in viitor, sau asa isi doreste sa ne vada... nu stiu, clar e familia noastra desenata. Si eu gandesc la fel ca ea. Imi doresc cu ardoare sa mai fac copii... inca unul cel putin. Tati din pacate nu prea e pe aceeasi lungime de unda cu noi, spune ca vrea sa-si mai traga sufletul putin .. cine il aude isi face impresia ca se implica foarte mult in cresterea lor dar nu e deloc asa. Nici n-ar avea cand ca e toata ziua la serv si nu-i vede decat seara... dar noi il iubim asa cum este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena
Din pacate relatia a esuat de mult, doar ca noi ne-am complacut in aceasta situatie tragi-comica atat pentru noi doi cat si pentru Delia, incerc sa ii explic ca noi stam mai mult decat prost la capitolul comunicare, si ca el este prea materialist, prea misogin, si prea putin intelege ca Delia are nevoie si de dragostea lui de tata, sa isi petreaca timp cu ea, sa vorbeasca cu ea, sa se joace cu ea, de multe ori plange si ma intreaba de ce tati nu se joaca cu mine si eu cand vreau sa ma joc cu el tipa la mine mi se rupe sufletul pentru ca la aceste intrebari nu am un raspuns.

Esuat...raman la concluzia ca inca va iubiti doar ca aveti asteptari mult mai mari decat ceea ce oferiti unul altuia.
Unele persoane nu-si pot exterioriza sentimentele. Spuneai ca are un program foarte incarcat la servici, ajunge tarziu si lucreaza si in we...Nu vreau sa-l scuz dar stii foarte bine ca neajunsurile te epuizeaza si fizic si psihic. Cand vine seara inainte de a incepe cu reprosurile n-ar fi mai bine o imbratisare a voastra, a toti trei? Si sa stati cateva momente strans uniti unul langa altul fara sa scoateti nici un cuvant?

Citat:
Am observat cu tristete si suparare ca el ma vede ca pe o bona si menajera, nu romantism, nu repspect, pacat de decizia pe care am luato

Parca e prea mult spus, poate asa te simti tu in fata lui...nici nu stiu ce sa mai zic. Spui de romantism...de cele mai multe ori iti trebuie "spatiu" sa te manifesti. Spun asta din proprie experienta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui MarianaPop

Nyny, multumesc !
Pot sa indraznesc sa-ti adresez o intrebare in legatura cu opera Marushcai din avatar ? E pe cale sa se intample sau s-a intamplat deja ? Sau interpretez gresit transpunerea ?

Nu s-a intamplat, nici nu e pe cale sa se intample.. cel putin deocamdata. Probabil ca asa ne vede ea in viitor, sau asa isi doreste sa ne vada... nu stiu, clar e familia noastra desenata. Si eu gandesc la fel ca ea. Imi doresc cu ardoare sa mai fac copii... inca unul cel putin. Tati din pacate nu prea e pe aceeasi lungime de unda cu noi, spune ca vrea sa-si mai traga sufletul putin .. cine il aude isi face impresia ca se implica foarte mult in cresterea lor dar nu e deloc asa. Nici n-ar avea cand ca e toata ziua la serv si nu-i vede decat seara... dar noi il iubim asa cum este.

Mami de kinderi tazmanieni

Marushca, draguta de ea, de acum se ocupa de planning familial . Sa dea DD sa indeplineasca ceea ce va doriti .

Mergi la inceput

Mariana al meu so(sau fost sot, sau concubin) habar n-am cum sa ii mai spun nu lucreaza in week-end, si sincera sa fiu am ajuns la concluzia ca este mai bine sa mergi la job, iar seara sa gasesti mancare, curatenie, haine curate, copil ingrijit.

Legat de ceea ce simtim unul ptr celalatlt pot sa spun ca mai exista un singur sentiment obisnuinta doar atat, daca era dragoste, vb unei cunostinte citeZ" POTI FI ROMANTIC SI INTR-O CUTIE DE CHIBRITURI".

Am omis sa spun ca face complimente altor femei, fete de fata cu mine, iar mie imi spune ca sunt grasa, ca sunt urata ca sunt proasta, cum ca el le stie pe toate,ca mama lui are dreptate cand imi spune ca sunt o inapta ca nu ma pricep la nimic si ca degeaba am facut facultate , ca orice prost( scuzati expresia) face facultate in ziua de azi

Eu i-am spus ce mi-as dori de la aceasta relatie dar vad ca el s-a saturat de responsabilitati si greutati si a ajuns sa dea vina pe situatia dintre noi pe cei din jur, adica familia mea, mai exact, nu spun ca nu ar fi si ei vinovati, dar sunt familia mea si oricum ti-ar fi familia tii iubesti.
Si tatal lui l-a lasat de izbeliste si el il iubeste ca doar e tatal lui si e normal, dar el nu vede ca si el are familie care nu il ajuta delocprefera sa cer eu alor mei si de aici toate aceste discutii, ptr ca yi cred si pe ai mei sa ma ajute cu medicamentele Deliei si restul.

E foarte greu mai ales acum ca mi-am dat seama ca nu am ales tocmai bine sa spunem, sper doar sa gasesc solutia potrivita pentru mine si pentru Deliala Dumnezeu sa ma ajute sa iau decizia corecta.

Mergi la inceput

Alina, asa sa te ajute DD !

Dar...nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie viata ta cand el va pleca definitiv de langa tine . Ai suportul familiei tale pentru "medicamentele Deliei si restul" doar pentru a compensa intr-un fel efortul tau de a gati si face curatenie pentru toti dar si in schimbul contributiei voastre la cheltuielile casei. Cand n-o sa mai ai si posibilitatea asta ce vei face? Nu stiu...sa nu-mi iei in nume de rau ceea ce ti-am spus dar fiecare privim dintr-un alt unghi de vedere. Lasati deoparte copilariile/sicanele gen slaba/grasa, prost/proasta...comentati un film pe care l-ati vazut, o emisiune, nu stiu... imi dai impresia ca voi numai asta faceti zilnic, va certati.... Eu vad o singura solutie: sa va mutati impreuna, sa-ti gasesti un job, Delia va merge la gradi si o sa aveti o alta perspectiva .

Mergi la inceput

Si inca ceva...

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana al meu so(sau fost sot, sau concubin) habar n-am cum sa ii mai spun nu lucreaza in week-end, si sincera sa fiu am ajuns la concluzia ca este mai bine sa mergi la job, iar seara sa gasesti mancare, curatenie, haine curate, copil ingrijit.

Si eu fac zilnic acelasi lucru ca tine si nu ma simt in nici un fel bona si alte alea si mai am si job. Sa-ti mai spun (asa ca fapt divers) ce am facut eu ieri chiar daca a fost ziua mea? Am ajuns la 16:30 la cresa, am luat-o pe Bianca, am ajuns acasa (am stat cam 1 ora) am bagat rpd la cuptor niste vinete umplute si-am bagat si o tura la masina. Mi-am facut o salata, am mancat, am pus rufele pe sarma, ne-am luat bicicleta si vira la aer. Ne-am intors la 19:30 si am intrat la bucatarie pentru masa de seara. Servit, spalat si cu Master Chef vizionat. Dar stii dc nu am simtit nici cea mai mica oboseala pentru ca omul meu m-a asteptat cu un trandafir rosu, doar atat fara nici un alt cadou si am simtit in momentul acela cea mai mare multumire sufleteasca. Nici ca imi doream altceva.

Mergi la inceput

pentru toata lumea.

Astazi am fost cu delia si i-am facut exudatul faringian si nazal.
Mariana in legatura cu ulotima ta postare,la tine exista respect, tu mergi la munca, el te ajuta te sprijina, te crede cand iti este rau, pe cand la mine nu este asa

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Doreste cineva ? Poftiti de serviti !

Sa va spun ce mi-a zis ieri mandra mea? "Mami mie imi place sa ma pup cu baietii!" ! I-am spus omului ca peste cativa ani trebuie sa-si pregateasca trusa "Sherlock Holmes" ca o sa avem mari surprize cu dra.... Maine ii fac vaccinul, am emotii ca nu stiu ce reactii ii va da . In rest nimic interesant, azi trag o tura de shopping-uiala ca nu prea mai avem nimic in frigi (pot sa fac poze xxx cu el...), o calcatura si sa vedem daca n-are chef tati sa o plimbe cu bicicleta o sa ies si afara cu ea macar 1 ora si jum.

si va doresc o zi linistita!

Mergi la inceput

Alina, ! Ai fost mai rapida....
Bravo.... Pe cand ai rezulatele?

Si apropo de ce-ai mai spus...Ma sprijina si nu prea...dar dupa atatia ani de casnicie am ajuns la stadiul in care nu ne mai facem reprosuri unul altuia si cautam sa discutam fara sa aducem ofense niciunuia dintre noi. Ce-ar fi fost, data fiind situatia ca el inca nu are un job, sa incep cu ca nu a "prestat" nimic toata ziua? Sau ce-ar fi fost sa ma ofensez, ca el dupa o zi intreaga de stat degeaba, tot eu ma ocup de "dereticat" prin casa, de pregatit masa si altele? Intr-adevar sunt si momente tensionate dar cautam sa le rezolvam in asa fel incat sa nu ne afecteze prea tare. La "nevrozele" lui raspund cu un zambet si o imbratisare iar lucrul acesta conteaza foarte mult.

Mergi la inceput