**Prichindei nazdravani 2008!** (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Nyny cred ca eu su8nt un magnet prin atitutinea mea negativa stii k exista o vb ce gandesti aia primesti.

Acum nu imi ramane decat sa le platesc maine cand ma voi duce, doctora mi-a spus citez" daca copilul nu este bolnav nu am de ce sa iti dau sa yi faci exudat" , acum asta este, la gradinita m-am obisnuit incerc sa trec mai departe si sa nu ma mai enervez ca tot mie imi fac rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

fetelor!

Nyny, . La noi deoacamdata e soare si cald, astept sa vina ora 12:00, cand intra codul in vigoare, sa vad daca au nimerit-o si de data asta . Ce nazdravanii au mai facut kinder-ii? Ce spui de papushelul "Burlac" ?

Alina, . Nu stiu cum dai tot timpul peste asemenea oameni.... Mie nu mi se pare normal sa-ti ceara exudatele daca doctorita pediatra nu le considera necesare . Nu are rost sa te enervezi ca oricum nu-ti faci tie rau ci Deliei ca ramane "pe mana lor".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui MarianaPop

fetelor!

Nyny, . La noi deoacamdata e soare si cald, astept sa vina ora 12:00, cand intra codul in vigoare, sa vad daca au nimerit-o si de data asta . Ce nazdravanii au mai facut kinder-ii? Ce spui de papushelul "Burlac" ?

_

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Ultima nazdravanie care imi vine acum in minte s-a intmplat zilele trecute... Doar ce venisem de la cumparaturi si in timp ce m-am dezechipat au dat iama in sacosi, au furat ceva de acolo... iar dupa cateva minute au aparut aman2 cu cate un tapon zilnic lipit pe gura

Papuselul, papusel intr-adevar.. nu-mi place. Nu are nici un farmec.. Vladi era muult muuult mai misto

Mergi la inceput

Mariana la asta m-am gandit si eu, la Delia ptr ca nu are rost sa fie privita urat si marginalizata din aceasta cauza.

Sa vedem acum cum va fi situatia cu al meu sot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Nyny cred ca eu su8nt un magnet prin atitutinea mea negativa stii k exista o vb ce gandesti aia primesti.

Alina, pai daca constientizezi ca ai o problema in privinta asta, de ce nu incerci sa schimbi ceva?

Mergi la inceput

Nyny eu incer5c sa ma schimb sa ma gandesc pozitiv dar cand vad ca sotul ma lasa cand imi este mai greu, mai vine si soacra cu gura pe mine, mama la fel, cu doctora ati vazut ce am patit cu gradinita e jale, Delia cu racelile ei repetate ajung si eu mai des decat mi-as dori in butoiul cu depresie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:

fetelor!

Ultima nazdravanie care imi vine acum in minte s-a intmplat zilele trecute... Doar ce venisem de la cumparaturi si in timp ce m-am dezechipat au dat iama in sacosi, au furat ceva de acolo... iar dupa cateva minute au aparut aman2 cu cate un tapon zilnic lipit pe gura

Papuselul, papusel intr-adevar.. nu-mi place. Nu are nici un farmec.. Vladi era muult muuult mai misto

Mami de kinderi tazmanieni

Ce nazdravani.... La un moment dat circula un mesaj pe e-mail care avea in atasament foto cu "nazbatii" ale copilasilor, printre care era si o foto cu un baietel care avea chestiile alea lipite pe tot corpul (inclusiv cuculetzul ). Dragi imi sunt chestiile astea spontane...

Eeeii...ex-ul avea stilul spartan, asta-i mai molicel si executa ordinele mai usor.... Da' nu-mi place schimbu' ala de fluide la nivelul gurii (ca sa nu se inteleaga altceva).... Chiar asa, oare tipesele si-or fi facut analizele ?

Mergi la inceput

Alina, ! In primul rand, daca continui sa ai o atitudine negativa nu rezolvi nimic, ci doar inrautatesti situatia. O gandire pozitiva iti va stimula creativitatea ajutand astfel sa gasesti solutii la problemele tale, in timp ce atitudinea negativa nu-ti ofera nimic constructiv. Intelege ca nu-i poti controla pe cei din jurul tau, decat intr-o foarte mica masura, insa cel mai important lucru este ca tu sa ai controlul deplin asupra starii tale interioare (in special asupra reactiei tale la ce se intampla in jurul tau). Compara-te nu doar cu cei care-si permit orice, ci si cu cei care au mai putin. Gandeste-te numai la aspectele pozitive din viata ta si vezi binele din rau; cred ca de fiecare data ai invatat ceva dintr-o situatie grea traita. Eu de fiecare data cand intampin vre-un obstacol in primul rand ii multumesc bunului Dumnezeu ca am un acoperis deasupra capului (chiar daca nu-i al meu), un loc unde sa-mi "pun" capul pe perna, avem de bine, de rau ce pune pe masa si mai ales ca suntem sanatosi (facand abstractie de bolile minore). Nu vreau niciodata sa cred ca nu as gasi o solutie la cate o problema aparuta. Asa ca lasa butoiul...ca nu faci decat sa te consum in interior. Comunica mai des cu sotul tau, cauta sa luati decizii impreuna, nu separat si priveste realizarea importanta din viata ta, pe Delia.
Hai capul sus, privirea mandra si o sa vezi ca o sa fie bine !

Mergi la inceput

Citat:

Alina, ! In primul rand, daca continui sa ai o atitudine negativa nu rezolvi nimic, ci doar inrautatesti situatia. O gandire pozitiva iti va stimula creativitatea ajutand astfel sa gasesti solutii la problemele tale, in timp ce atitudinea negativa nu-ti ofera nimic constructiv. Intelege ca nu-i poti controla pe cei din jurul tau, decat intr-o foarte mica masura, insa cel mai important lucru este ca tu sa ai controlul deplin asupra starii tale interioare (in special asupra reactiei tale la ce se intampla in jurul tau). Compara-te nu doar cu cei care-si permit orice, ci si cu cei care au mai putin. Gandeste-te numai la aspectele pozitive din viata ta si vezi binele din rau; cred ca de fiecare data ai invatat ceva dintr-o situatie grea traita. Eu de fiecare data cand intampin vre-un obstacol in primul rand ii multumesc bunului Dumnezeu ca am un acoperis deasupra capului (chiar daca nu-i al meu), un loc unde sa-mi "pun" capul pe perna, avem de bine, de rau ce pune pe masa si mai ales ca suntem sanatosi (facand abstractie de bolile minore). Nu vreau niciodata sa cred ca nu as gasi o solutie la cate o problema aparuta. Asa ca lasa butoiul...ca nu faci decat sa te consum in interior. Comunica mai des cu sotul tau, cauta sa luati decizii impreuna, nu separat si priveste realizarea importanta din viata ta, pe Delia.
Hai capul sus, privirea mandra si o sa vezi ca o sa fie bine !

_

Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**

Corect. Imi place foarte mult cum ai punctat problema.

Alina chiar sper sa te ajute cuvintele Marianei si sa reusesti usor sa-ti schimbi atitudinea. Nu ai avea decat de castigat.

Mergi la inceput

Nyny, multumesc !
Pot sa indraznesc sa-ti adresez o intrebare in legatura cu opera Marushcai din avatar ? E pe cale sa se intample sau s-a intamplat deja ? Sau interpretez gresit transpunerea ?

Mergi la inceput