**Prichindei nazdravani 2008!** (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Doamne ajuta Doinita, voi cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Eu mi-am revenit.Acum am venit de la spital.Am fost iar cu Iarina,ca aseara a fost rau.Si acum e.Mi-e tare frica,ca tusea asta sa nu declanseze vreun astm ceva.Ma cam depaseste situatia.Am cerut injectii,dar mi s-a zis ca nu e cazul.Sper sa mearga doar cu suspensia.Pe Daria o tin acasa,ca e si ea pe val acum,muci,tuse,rosu in gat,tot tacamul.Ma simt epuizata.Plus ca nu au stare nici un minut,amandoua sunt extra,super,energice.Altii cred ca ar sta lati in pat,si la febra 39.9.

Mariana,de atunci tot da interviuri????Ii tinem pumnii sa fie bine.Doamne......dezastru...tara asta merge in jos...Si abia acum urmeaza greul,inca nu am vazut nimic.Asta e parerea mea.Cum Doamne iarta-ma sa dai drumul la posturi,pe timp de criza,si inca acolo unde-i malaiu gros...bagi 100 posturi intr-un minister..Si cate or fi,ce au facut portocalii in cativa ani,astia distrug in cateva luni.Sa ne apere DD de ce e mai rau.Nu mai scriu,ca poate ma leaga astia
Hai,sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Salutare!

Doinita, multumim foarte mult ! Sper ca o sa fie bine ca iar ma ajuns la limita de jos.... Ii multumim lui DD ca suntem sanatosi si restul dupa a Lui vrere.

Tatiana, multumim foarte mult ! Incearca toate oportunitatile ca altfel nu stiu cum va fi viata noastra de acum incolo....
Doamne, ce povestesti tu, acolo.... Macar ca sunt energice si nu stau in pat ca niste legume . Sanatate multa, sa scapati iute de carcaiashi .
Las' ca nu ne leaga...ne-am saturat de toti...nu stiu cum va fi, dar sa restitui niste bani si sa majorezi salariile si asta pe timp de criza ...e ca "tzara arde si baba se piaptana". In privinta posturilor...pai ceilalti au avut atatia ani sa-si propteasca neamurile...astia au putin timp la dispozitie si trebuie sa se miste rapid fara "perdelele trase"...vai de noi muritorii de rand....

Mergi la inceput

Neuronu'...

Doinita daca ai timp sa treci pe la Carre...au de astazi niste oferte super...

Mergi la inceput

sunt fierbinti si va sunt servite.
Astazi o tin pe Delia acasa, tuseste , are muci, si nu vroiam sa nrisc nimic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

sunt fierbinti si va sunt servite.
Astazi o tin pe Delia acasa, tuseste , are muci, si nu vroiam sa nrisc nimic.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, multumesc de coffee ! Offff Doamne, nu scapati de una ca dati de alta.... Sanatate multa !

Mergi la inceput

Mariana ma la DD sa fie bine, sa nu faca febra sau mai stiu eu ce .
Astazi am in plan sa niste chiftelute,sper sa imi si iasa

Mergi la inceput

Fetelor, sa nu radeti...m-am apucat de cocaturi.... Am facut paine cu faina integrala, cu fulgi de ovaz si seminte, fursecuri cu cereale, blat de pizza tot wassa...Cocatura nu e punctul meu forte dar...cred ca am "pasit" intr-o noua etapa a vietii.... Inainte mi se parea foarte complicat...acum le fac "fluierand".... Aseara am facut placinta cu spanac la solicitarea corcodusei.... Ma laud singura...ce gospodina dom'le....

Mergi la inceput

Mariana numai spune ca inund casa cu bale, asa pofta mi-ai facut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana numai spune ca inund casa cu bale, asa pofta mi-ai facut.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Mergi la inceput