**Prichindei nazdravani 2008!** (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

In sfarsit am reusit sa intru...cred ca a fost o problema cu netu'....

Alina, ! Ma bucur foarte mult ca Delia evolueaza spre bine la gradi. Si totodata ma bucura ca relatia cu sotul tau este ok! S-o tineti tot asa !

Tatiana, insanatosire grabnica ! La mine a avut efect si www.efarma.ro/products.php?id=2323" target="_blank">tonsilotren. Cica e bun si pentru copii dar nu l-am incercat la Bianca. Pentru tuse e bun si ceaiul de cimbru indulcit cu miere de albina.
Ce de bunatati ai pregatit.... Sa aveti pofta!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

va sunt servite sunt calde calde.
Eu am dus-o pe Delia la gradi azi trag o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!
Imi pare rau sa aud ca nu prea sunteti in forma maxima...
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor
Eu sunt deja cu gandul la vacanta/concediu...ca m-am saturat de calatoriile astea
Teo inoata de zor...aseara a ramas fara colacel...avea doar o centurica...daca ar fi dupa ea ar dormi in bazin. La gradi din pacate sunt copii muciosi si tusitori...sper sa stea departe de ea virusii.

Mergi la inceput

Si Delia tuseste are nasu infundat, dar noi avem o problema cu astum asta indus viral, ea nu are voie sa iasa afara cand e umezeala mai ales ca la noi a plouat si acum se simte umezeala e groaznic, tuseste, are nasu infundat, haraie

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la noi !

Alina, multumesc pentru cafeluta ! Acum savurez o cana cu ceai verde.... Din pacate timpul asta ploios nu tine cu Delia . si sa treceti usor peste perioadele astea cu umezeala.

Doinita, ! Felicitari Teodorei inotatoare ! Bine ca-i place. Sa dea DD sa o ocoleasca virusii !

la DD ca omu' sa aiba sansa de izbanda la interviul final de astazi. Ma uit la corcodusha si nu-mi vine sa cred ce mare a crescut.... Ii place mult sa-i povestesc de perioada cand era mai mica...zilele trecute i-am cumparat cirese si i-am spus "Bianca, tu cand erai mica spuneai shereshe".... Ce-a mai ras.... Dimineata am trezit-o dis de morning (06:15) ca tati a plecat devreme spre capitala, s-a trezit destul de usor la gandul ca in sfarsit o duce mami . In rest bucatareala, treburi casnice si numai decat se face seara.... Aseara am facut pizza si paine din faina integrala...Au iesit foarte gustoase....

Va doresc o zi fara ploi !

Mergi la inceput

Mariana ma ca sotul tau sa ia interviul final.
la bunatatile facute de tine.
Sa dea Dumnezeu s atrecem cu bine peste tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana ma ca sotul tau sa ia interviul final.
la bunatatile facute de tine.
Sa dea Dumnezeu s atrecem cu bine peste tine

http://alinahandmade.blogspot.com/

Multumesc mult !

Mergi la inceput

.
Sper sa termin cat mai repede treburile casnice astazi sa am timp si pentru mine sau sa mai rasfoiesc o carte sau sa mai creez ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana sa va ajute Dumnezeu sa se aseze lucrurile asa cum va doriti
Bafta maxima omului
Biculina domnisoara

Alina sanatate multa Deliei si tie inspiratie maxima pt creatii deosebite.

Tatiana ti-ai mai revenit? Iarina cum e?...acum tusheala asta urata la ea are legatura si cu polipii...Daria e activa la gradi?

Ce program au prichindeii vostri de 1 iunie?
Magda, Nyny

Mergi la inceput