**Prichindei nazdravani 2008!** (24)
Raspunsuri - Pagina 17
MarianaPop spune:
Doinita, ! si pe Teo inotatoarea! Ma bucur enorm de mult ca-i bine . Cresele nu au vacanta . Dar anul asta ma confrunt si eu cu o problema. Cresa e inchisa in luna iulie pentru ca au lucrari de dezinfectie/dezinsectie, lucrul asta nu l-au facut in ultimii doi ani.... In mod normal copiii sunt repartizati la celelalte crese, dar nu vreau sa debusolez bietul copil cu alte doamne si alti colegi . Asa ca ma strofoc sa gasesc o solutie...am putin noroc ca am 2 saptamani de co si poate reusesc sa o iau si pe a 3a.... Mama nu ma poate ajuta, omu' chiar daca nu are job nu mai are rabdare iar pe socrela nu am baza.... Sa vedem...
alina_satena spune:
Fetelor vad ca nu a dat nimeni pe ziua de azi asa ca o dau euplus un ca bate vantul rau afara.
Azi am dus pitica la gradinita nu am mai fceea ce e bine .
Azi am o zi full de
Gherman_in spune:
Si eu am nevoie de un ceai fierbinte cu lamaie,ca sunt tremuranda toata.Aseara a m avut febra,ma doare tare gatul,am bagat niste Ospamox 1000,poate-mi trece.Mai rau e de Iarina,aseara a avut si ea febra 39.5,si are o tuse urata.Azi merg cu ea la medic dupamasa.Daria e la gradi,ea a scapat,sper,cu toate ca noaptea i se infunda nasul.Si noi avem o vremeee,de la 32 grade la 10 grade,am dat drumul la centrala putin,ca se simte frigul.Si bate vantul,si ploua.Asa e toata saptamana.Sper sa ne facem bine,ca pe 20 Mai am o nunta,apoi pe 24 plec la Arad,ca face fata nasilor un anisor,si apoi astept si eu vacanta cu plecare!!!Oriunde,numai sa plec.
alina_satena spune:
Tataiana insanatosire grabnica va doresc si Doamne ajuta sa nu raceasca si Daria
MarianaPop spune:
Tztztz...si n-avem pic de sau si ce liniste-i pe-aici....
In sfarsit am rezolvat problemele la comp . Greu a fost fara obiectul muncii.... Raportez si eu o raceala strong cu temperatura de 38 cu 7.... Nu stiu de unde-as fi putut lua virusachele.... Slava Domnului ca Bianca-i bine. Am stat in permanenta cu masca pe figura. Azi sunt mai bine, am trecut pe antibiotic...am luat degeaba un pumn de homeopate .
Fetelor, ce spuneti de temperaturile astea joase si de "vijulii"?
Nu-mi vine sa cred ca de la 31 grade C am trecut brusc la 17-20 grade C.
Alina, ma bucur ca Delia nu mai plange cand o lasi la gradi !
Tatiana, cum te mai simti ? Dar Iarina ? Va doresc sanatate multa !
Doinita, Nyny, Magdalena !
Ioana, nu mai spui nimic? Ce-ti fac flacaii ?
MarianaPop spune:
Buna dimineata !
e gata si va asteapta! Vad ca treceti din ce in ce mai rar...ma duc sa servesc o portie de cereale cu iaurt si cateva fructe. Daca aveti ragaz de o , eu sunt pe-aici .
Va doresc o zi buna tuturor !
alina_satena spune:
Hop si eu pe aici,am duso pe Delia la gradi, astazi sunt fac ciorba de perioare, tocanita de ciuperci si dovlecei pane
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Hop si eu pe aici,am duso pe Delia la gradi, astazi sunt fac ciorba de perioare, tocanita de ciuperci si dovlecei pane http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Salut Alina ! Spor la bucatarit! Mi-ai dat o idee cu dovleceii pane, n-am facut de mult...noua ne place sa-i servim cu un mujdei de usturoi si otet .
Voi cum mai sunteti ?
alina_satena spune:
Noi sun tem relativ bine Delia ieri cand am luato de la gradi avea febra 38, aseara numai avea nimic, astazi dimineata avea 36.7, deci suntem ok, un pic de muci putina tuse dar mergem in continuare ca nu avem ce face.
Pe 18 iunie avem serbare la gradi i-a dat o poezie de invatat pe care a invatat5o in aceeaisi zi in care i-a dato, a invatat un vers dintr-o poezie in engleza, e mai cuminte, acum mananca acolo, se joaca e mai sociabila, sa speram ca toate vor merge bine.
Cu sotul sunt ok, sper sa mearga tot asa
Doinita, Nyny, Tatiana, discordia, Magdalena pe unde umblati fetelor?
Gherman_in spune:
Si eu sunt pe aici.Am luat si eu un pumn de antib.,dar nimic,ma doare gatul in continuare.Si sunt ne...dormita,Iarina 39.5,cu tuse productiva,ziua mai e cum e,dar noaptea...tuseste incontinu,se ineaca,nu poate sta intinsa,nu doarme.Macar de-ar vomita ceva,dar nu vrea.Am bagat-o pe antib.aseara,ca nu am mai stiut ce sa-i fac.Daria tuseste si ea putin,si cu mucisori putin,am dus-o la gradi,ca vad ca se poarta...toti sunt virusati acoloE o vreme si la noi..,ploua de cateva zile,nu se mai opreste.
Eu am facut azi snitele din piept de curcan,am pe foc ciorbita pe curcan,fac si o tocanita cu ceapa,carne si fusili,si cam atat.Spor la lucru!