**Prichindei nazdravani 2008!** (24)
Raspunsuri - Pagina 20
Gherman_in spune:
Mariana,cred ca vrei sa te duci la Master chef,asa se vede de deafaraEu sunt antitalent la cocaturi.Adevarul e ca nici nu prea am facut,si nici nu prea am timp de bibileli,si...cred ca nici nu-mi place.De ce sa stric malaiu dejaba.Deci,cum a fost interviul?Cu noroc,sau nu se stie inca?Pot sa-mi descretesc pugnii?
Eu mi-am vopsit azi ghioceii,pt.duminica.Sper sa fie vreme faina.Alina,fa-o bine pe Delia,sa nu o lasi sa o ia mai tare.Iari e putin mai bine,adica nu se mai ineaca,i-a dat Peritol.Si e ok cu el.In schimb Daria....pe toate.
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gherman_in Mariana,cred ca vrei sa te duci la Master chef,asa se vede de deafaraEu sunt antitalent la cocaturi.Adevarul e ca nici nu prea am facut,si nici nu prea am timp de bibileli,si...cred ca nici nu-mi place.De ce sa stric malaiu dejaba.Deci,cum a fost interviul?Cu noroc,sau nu se stie inca?Pot sa-mi descretesc pugnii?Eu mi-am vopsit azi ghioceii,pt.duminica.Sper sa fie vreme faina.Alina,fa-o bine pe Delia,sa nu o lasi sa o ia mai tare.Iari e putin mai bine,adica nu se mai ineaca,i-a dat Peritol.Si e ok cu el.In schimb Daria....pe toate. tatiana |
Tatiana, ! Eeeiii...nici chiar asa. Am "talent" doar in bucataria mea.... Pai cum sa fie..."Veni, vidi... si sa speram ca e vinci". Mai tine-i si azi.... Sa-ti fie de bine vopseala. Aveti petrecere ? Sanatate atomicelor !
alina_satena spune:
Astazi bucataresc niste ficatei cu legume reteta luata dupa internet,sper sa aibe succes.
Astazi o bag pe Delia pe aerosoli cu acc si ser fiziologic
Gherman_in spune:
Ce bine era de petrecere..Dar e nunta cu darNunta de zi,las fetele la vecina si stam si noi vreo 3-4 ore,daca putem.
Alina,ii prind bine aerosolii.Sa se faca bine.Spor la gateala.
alina_satena spune:
Doamne ajuta sa se faca bine,.
Distractie placuta la nunta
Am terminat ficateii a venit mama si a mancat si iau placut foarte multprima data incercata reteta si este o reusita
MarianaPop spune:
Tatiana, distractie placuta !
Alina, felicitari ! "Ai izbutit, continua! N-ai izbutit continua! P. Nansen"