F&F-Hai Ionelu! Hai Virgi! Bine ai venit Bb!(47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Ionelu, care mai e starea natiunii? Au trecut deja 2 ore de la primul mesaj. Sau a fost alarma falsa si acum dormi?

Alma 32+ (de 3 ori femeie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

am intrat in seara asta cu gandul sa ii urez lui VIRGIL nastere usoara pt vineri,pt ca nu stiu daca v-oi reusi maine sa intru si na,dau si de mesajul lui IONELU

vad ca nici voi nu aveti o stare super ok...si eu sunt plina de nervi in general,de la orice nimicuri ma enervez, ma dor toate alea,spatele,burta, ligamentele,am crampe la greu cu tot magneziul pe care il iau,imi amortesc mainile.....si peste toate astea sunt si tareee ingrijorata..pitica mea dupa somnul de dupa=-amiaza s-a trezit cu degetul mic de la mana umflat groaznic de tare...si rosu...si tarre,tare,zici ca era piatra:((((...am fugit urgent cu ea la spital,pt ca ne-a fost teama sa nu fie rupt cumva,ca se jucase cu tasu inainte de somnic si au tot facut tumbe si tampenii si la un mom dat am auzit-o plangand(eu intindeam niste rufe) ,la nici 2 min iar am auzit-o chitaindu-se...si cand m-am dus la ei sa vad unde s-a lovit fata,asta mica mi-a aratat capul.....poate ca in mom ala se lovise la caput si prima oara la degetul,dar nu mi-a aratat deloc degetul atunci....si na, mare surpriza cand s-a trezit...am inlemnit instantaneu cand am vz saracul copil cu degetul umflat,rosu si tare ca piatra:((
la spital i-a facut o radiografie in care nu se vede a fi ceva in neregula..deci rupt nu e...ortopedul ne-a zis ca poate sa se fi umflat de la vreo intepatura de insecta...dar ,nu prea imi vine a crede ca avem la toate geamurile sita,nu poate intra nimic in casa,stam si la etj2...off,ca tare m-am necajit cu treaba asta astazi...
ne-au dat un sirop cu ibuprofen antiinflamator,anti nu ma stiu ce...sper pana maine sa fie mai ok....de vreo 3 ore de cand s-a culcat m-am dus sa o verific de n ori:((((

gata,inchei aici cu off-urile mele...

azi se pare ca va fi zi mare iar pt odiseea noastra...eee,Ionelule, vine prima floricica a minunatei noastre odisee?????...bafta multa ,de nastere usoara...ahhh,ca abia astept vesti...

VIRGI ,NASTERE USOARA si tie pt vineri....scriu in caz ca nu pot intra maine...bebe sanatos, papacios si necolicos

mi-am amintit ca vb de programul pe care il au piticii in burtica....ehheee,nu va faceti mari planuri...ca si mandra mea mica era f cumintica in burtica si avea cam acelasi program ca mami...si cum s-a nascut am avut niste party-uri in miez de noapte de nu se putea...imi dormea ziua o groaza iar noaptea era treaza,de ma plimbam prin camera de spital cu ea,cand eu cand sotul...mai atipea 5-10 min,dupa care iar..showw...acasa ,incet incet am intrat intr-un program mai normal,cat de cat,dat primele 3-4 zile au fost pe dos rau:)))))

cat despre nasterea nat...eu inclin cu tot entuziasmul spre asta,dat fiind ca am si nascut nat prima data ,fara epidurala....pe care oricum nu as facea nici acum ....mai bine indur 20 min in plus durere decat sa raman cu cine stie ce reactii adverse,dureri,etc sau mai rau...decat sa fie scos bebe cu forcepsul sau cu vaccumul si sa-i fie provocate leziuni,hematoame,etc:(((((
darrrrrr,in caz ca trebuie cezariana...sunt cu totul de acord....deja am inceput sa ma obisnuiesc cu gandul ca s-ar putea sa ajung si eu la cutit acum,pt ca mandra mea inca nu da semne ca ar vrea sa dea cu nasul pe la duda lu ma-sa,deci inca nu s-a intors si daca nu se intoarce pana la urm control pe 7 mai ,o sa vb cu dr sa programam cezariana,pt ca eu nu risc sanatatea si integritatea copilului meu...am citit o groaza despre nasterile cu bebeii care vin in poz pelviana si nu am de gand sa ma chinui si eu cu vreo nastere nat(incercare de nas. nat) ca in final sa ajungem tot la cezariana...
dar mi-as dori tare mult sa nasc iar nat pt ca recuperarea dupa nastere a fost extrem de rapida....plus ca la nici o ora dupa nastere ma plimbam prin camera fara nici o treaba....

Stefulicii...m-ai amuzat teribil cu replica "sa plang ca o balega":))))hahaha

azi am intrat si noi in sapt 36...nu imi vine sa cred ca am ajuns pana aici...sper ca in max 2 sapt sa imi vad mica printesa...ca deja nu mai am rabdare si nici chef de toate durerile astea,bufleurile,mainile umflate ,mersul asta de rata si respiratia greoaie....plus kg in plus ..16 kg la numar...mai am un pic si ajung la 20 ca la prima sarcina
doamne,ma gandesc cu groaza la femeile mai plinute ce greu trebuie sa le fie sa isi care burtile dupa ele mereu:((((
i-am zis lu' barbati-miu ca daca vreodata ma ingras asa de tare...eu ma duc sa imi pun inel la stomac ca eu nu-s in stare sa tin diete la cat de pofticioasa sunt

gata va pupik....m-am intins destul
mai las 2 motzate ca niciodata nu stii ce surprize avem:))))

HAIDETI,BEBEILOR!!!!!!

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Sunt la fel. Ma pregatesc de dush si sa sun doctorul. Va spun cand plec spre spital. Pupici

Ioana 37+ cu Bianca Maria

AMR... cat o vrea Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ionelu, nastere usoara!!!

Virgi desenul cel nou este demential!!!!! Curaj si tie, hai ca mai e un pic!

Stefulici, lasa ca noi mai avem, sigur ca ne vor incuraja fetele si pe noi.

Asteropi, ce nasol cu degetelul, cum se mai prezinta, s-a dezumflat? Pai se vede intzepatura, ceva? Pupam degetelul scump.

Eu n-am mai intrat aseara ca am bucatarit niste ardei umpluti. Si de atata stat in picioare am avut niste dureri dubioase de burta. Acum cred ca ma duc sa pun de ciorba ca de dimineata sigur ma ia fi-mea la joaca si imi e tare mila de ea sa o refuz, cu cine sa se joace si ea?

Va pup pe toate.

Ionelu suntem cu gandul la tine! Multi pupici!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Wow!! Ia uite cum apar si bebelusii nostrii, unul cite unul!
Felicitari noilor mamicute si bun venit micutilor strumfi! Sa aveti o viata minunata!
Tin pumnii si doresc tuturor fetelor sa aiba nasteri si recuperari cit mai usoare! Mai ales celor care sunt pe ultima suta de metrii: Virgi, Ionelu, Diana!!! Bafta multa si bebei super sanatosi si super mincaciosi!

Kaeden al nostru nu pare sa se grabeasca! :)

Va pupic si numai bine,

Clara- mami lui Bryce si Kaeden - 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Daca tot stau de huhurez pe aici sa o pazesc pe ionelu, hai sa mai scriu si eu ceva

In primul rand vreau sa va multumesc pentru incurajari si gandurile bune si, mai ales, pentru ca ma reprimiti mereu cu bratele deschise, desi sunt cam fiica ratacitoare .

Pentru Elly nu am niciun sfat, nu ma pricep decat din ce am mai citit (tot asa stiam si eu ca bebe la san e cel mai bun remediu). Dar nu pot sa inteleg de ce trebuie sa apeleze la forum cand e in maternitate (nu ca m-ar deranja intrebarea ei). In tot spitalul ala chiar nu e nimeni care sa o ajute? Ca doar e intr-o maternitate intr-o resedinta de judet, nu e in pestera! Nu pot sa inteleg chestia asta . Si dupa aia se intreaba lumea de ce e nevoie de consilieri de alaptare .

De Mirina nu mai stim nimic? Ca si daca ar fi nascut, de cata vreme lipseste de la apel deja trebuia sa fie acasa, nu?

Diana, nu stiu care dintre noi a avut mai multe emotii in sarcina (eu zic ca tu), dar am stabilit ca nu facem concurs, nu ? Iti doresc sa ai o nastere usoara, oricum ar fi ea, si sa ajungi cat mai rapid acasa cu Mirciulica al nostru sanatos tun. Sper sa rezolvati cu statul impreuna dupa nastere si sa va fie bine amandurora.

Virgi, tie nu-ti urez inca nimic fiindca am de gand sa mai intru special pentru tine mai pe seara. Voiam doar sa-ti spun ca sunt geniale desenele cu taurasul.

Mammita , inca nu am discutat despre nastere fiindca am avut alte emotii. Oricum, dr mi-a zis mai demult ca se poate sa ajung si la 40 de saptamani daca sunt cuminte. Nu cred ca ajung eu chiar la termen, dar ideea e sa le tin cat mai mult la copt. Deocamdata sunt inca foarte mici.

2liniute, mie mi se pare ca arati mai bine acum, in sarcina. Radiezi de fericire si ai o expresie mai blanda a fetei. Mi se pare ca esti mult mai frumoasa. Si in afara de burta nu prea mi se pare ca te-ai balenizat.

Anitta lasa eroismele si stai cuminte ca mai trebuie sa stea Ana mica la dospit! Nu de alta, dar vine Virgi la tine si te ciomageste de nu te vezi . Ai vazut ce burta fioroasa are .

Uff, ca m-au apucat si pe mine contractiile BH prin contagiune de la Ionelu. Mai bag un Magnerot si incerc sa dorm un pic. Acusi trebuie sa ma trezesc sa merg la lucru.

Aaaa, cum intru si eu pe grupul de pe facebook? Inteleg ca pe acolo se intampla chestiile mai in timp real

Alma 32+ (de 3 ori femeie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ionelu, eu sunt treaza de la 4:00 dar parca nu as suna sau trimite sms sa nu te deranjez! Esti mai bine sau ai luat calea maternitatii deja? Printre picaturi da un semn de viata si am sa te sun eu sa stiu ca esti ok :) Doamne ajuta sa fie totul in regula

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 35 weeks +

AMR 4 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Acum am plecat spre maternitate. Scriu mai tarziu. Pupici

Ioana 37+ cu Bianca Maria

AMR... cat o vrea Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Nastere super-usoara Ionelu! si sa veniti acasa sanatoase!

Virgi, nastere usoara si tie, fara clisma si sa fie Constantin sanatos si mincacios si tie refacere super-rapida

Mie mi se pare super frumos numele Constantin, chiar am oscilat intre astea doua nume...dar cred ca al doilea bibic asa o sa-l cheme.
Ai fost tare (ca de obicei) cu expresia "cind se apropie funia de par", uitasem ca se spune asa...
O sa ne fie dor de tine, te rugam sa revii repede sa ne mai dai o portie de ZEN la astea care urmam

Dana,38+ cu Stefan
Doamne ajuta!

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Tiiii, ce-i cu linistea asta? Dau ai i refresh la greu si degeaba. Am facut si ciorba, am si mancat o portie si aici tot liniste...
Ionelu, mami asteptam cu nerabdare vesti de la tine.
Fetelor, ca io sunt mai batuta in cap, ce inseamna F&F de la titlu ca imi storc creierii de la 4 dimi si nu imi dau seama...
Ieri am mai primit niste hainute de baietel, o sa aduc si eu curand hainutele pe care le-am pastrat de la mama si imi iau inima in dinti sa le spal si calc, cred ca sunt puturoasa odiseei n-am cumparat nimic la bb si nu mi-am facut bagajul de spital, in schimb bag mancare in mine... Burta mea avea 107cm ieri. O fi mult? Eu clar cred ca e si de la mancare, looool!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput