F&F-Hai Ionelu! Hai Virgi! Bine ai venit Bb!(47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata, domnitelor!
Ionelu, deja? Doamne-ajuta sa va fie usor, abia astept vesti proaspete despre tine, despre voi!
Virgi, ce Costica delicat iese prin burtoaca ta?...Misto cezariana aia cu fermoar, asta pentru ca ieri a fost ziua celui care a descoperit fermoarul? Eu ma intreb, seara te-ai culcat cu desenul ala pe burta? Daca te apuca nascarea? Sa stii ca m-am gandit bine, chiar imi e mult mai comod cu autobuzul decat cu masina. Nu trebuie sa fac conversatie, pot sa dorm sau sa citesc, iar acolo nu trebuie sa orbecai dupa cabinetul medicului (a carui locatie nu o stiu exact), ma urc in taxi si ii spun adresa la care sa ma duca. Simplu. Nu, nu cred ca mai merg la Mall, dupa aventura de ieri cred ca nu o sa fiu prea in forma.
Stefulici, cum sa nu fie emotionata Virgi? Ea isi gaseste supape acum, ca sa isi alunge un pic emotiile. E tare presant sa stii data exacta si apoi sa astepti ziua si ora. Imi aduc aminte de mine, cand cu amniocenteza, Doamne, ce greu a fost.
Gyan, da, sunt in prenatal, dar m-am crezut puternica si in forma sa mai merg putin, sa predau responsabilitatile. Am promis ca merg si astazi, asa ca nu mai pot da inapoi. Cum sa treci neobservata?
Alma, tu mai mergi la munca? Mai poti? Si-mi spui mie sa stau linistita?
Astero, ce face degetul printesei? SI eu as crede ca tot o intepatura e pe-acolo.
Ylari, ciorba la ora 4? Gospodino! Numai tu si Mirina faceti minuni dintr-astea, ba parca si Onutza, pe la inceput, se apucase de prajituri pe la 4 dimineata, din cate imi amintesc.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna dimineta!
Ionelu cum esti?Hai Ionelu!!!
Virgi daca nu mai apuc sa intru astazi multa bafta maine si sa iti dea Dumnezeu un bebe sanatos si mancacios! Nastere usoara!
Noi ne pregatim sa plecam la capitala pentru ca 12 merg eu la control iar la 3 mergem cu Bianca la coregraf pentru ca duminica este selectia aceea la care participa. Ufff, alte emotii....

DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 34 saptamani cu PAUL FILIP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Incepand de azi, viata mea a capatat un nou sens... Minunea se numeste Bianca Maria si a luat primul 10 din viata la ora 6:45... Deci tauras cu ascendent in tauras Are 2650 g si 50 cm. Bine ai venit pe lume, iubirea mea!

Momentan sunt la terapie intensiva. Totul ok cu operatia. Va citesc si o sa revenim cu poze si impresii mai pe seara.

Va pupam cu drag, mami si bebe mic

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Yuhuuuu, felicitari, Ionelu! Sa va fie viata minunata! Ma bucur ca totul a decurs perfect!

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Felicitari, Ionelule!
Doamneeee, ce surpriza ne-ai facut tu de la priima ora!
Ce animatie in toiul noptii!
Sa fie sanatoasa si tu sa te refaci repede!
Pupici!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Wowwww Ionelu!! Felicitarie!!!! sa iti traiasca Bebelina si sa va bucurati de ea!!!

Oana cu Bebe Tudor 37 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Ylari F& F inseamna cred fluturasi si floricele :)))

Oana cu Bebe Tudor 37 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Vaaaai! Intru sa dau o cafea si cand colo ce-mi vad ochii?!!!
Ionelu...felicitari! Sa fie sanatoasa floricica si sa va bucure sufletele! Abia astept sa ne spui detalii!

Virgi m-ai dat gata cu desenele astea!! Sunt dementiale si ma gandesc ce frumos va fi peste un timp cand i le vei arata printisorului!

Ylari, Alma, Astero, Blanca si Dana vad ca ati trecut la schimbul 3 fetelor?
Anitta, eu am fost tot ca tine prin sapt 30-32 si apoi mi-am revenit miraculos Ieri am bantuit toata ziua si aseara am si gatit cu sotul!

La noi plouaaa..linistit, dar ploua! Azi e zi de stat la seriale!

Ce frumos trebuie sa fie sa iti tii minunea in brate!
AMR 3 SAPTAMANI SI LA NOI !

35+ cu Rares-Iustin
AMR 4 saptamani

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna dimineata burtici

Ma luara palpitatiile si nu alta Pai ne fu vorba ca maine il asteptam pe bebe Constik si Ionelu vrea s-o ia inainte?!! Doamne ajuta sa fie bine amandoua si sa vina vestile bune cat mai curand. Scot motatele pentru voi

Hai Ionelu!

Hai Virgi!

Hai Tuzky!

Diana din ce am inteles eu de la unchiul sotului, au dreptul legal la o mica cantitate de drog(nu stiu de care). Stiu asta ptr ca am vazut cu ochii mei. Ne plimbam intr-un parc si am vazut cum un grup de baieti se drogau si de aici intrebarile si stupoarea mea.
Plus ca am vazut cum se comporta si gandesc varul si prietenii lui si nu mi-a placut (si el se pare ca este unul dintre aia cuminti). Prea libertini. Am vazut niste chestii in toti anii astia care nu mi-ar placea ptr copilul meu. Ori sunt eu mai invechita Andrei mai are inca 4 veri de varsta noastra care au crescut acolo de pe la 3-4 ani si iarasi acelasi comportament ciudat
Ma rog, e mult de povestit si ma intind prea mult.

Belissima nu am primit nici un raspuns de la sotul Mirinei si nu a postat nimic nici pe facebook despre bb.

joana eu nasc la Filantropia si sincer sper sa nu patesc si eu ca prietena ta. M-am bucurat mult de curatenia din spital, de sectia noua de nascari, iar despre personal am auzit de bine pana acum. Pe 8 mai incep cursurile de puericultura si atunci sper sa aflu mai multe, inclusiv despre personal si preturi. Multumesc de info
Tu cum te simti?

Onutza cum e Zen-ul tau azi? Mai e?

Virgi tot nu am reusit sa rezolv cu buletinul M-am dus pana acolo (machiata si coafata ptr sedinta foto ), dar imi mai trebuia actul de la casa, de care a uitat dl pulitist sa-mi spuna la telefon. Si nici neuronul meu nu a fnctionat sa-mi dau seama ca trebuie si asta. Dar am reusit sa-l conving pe Andrei sa mearga si el sa si-l schimbe si mergem maine dimineata. constiinta mea!
PS: demential si desenul asta. Mai ai creioane in trusa de machiaj?

Deea 33+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

F&F = cred ca Fluturasi si Floricele ????

Deea 33+ cu fara nume

Mergi la inceput