F&F-Hai Ionelu! Hai Virgi! Bine ai venit Bb!(47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Ce mult s-a vorbit azi!!!Se simt deja emotii

Deea,nu m ai ratat,incerc sa tin pasul cu voi celelalte cu DPN apropiate si sa raminem tot la pachet(nu stiu daca o sa si reusesc )N-am mai fost pe aici pt ca a dat harnicia peste mine si am zis ca n ar strica sa se zugraveasca prin casa.Asa ca iti imaginezi.N am facut eu eforturi f mari dar se pare ca nici cele mici nu au picat bine,de unde si contractiile cred.Am luat no-spa,stau in pat,e mai bine la orizontala vad(multumesc pt sfat si tie si lui Virgi).Nici eu n am mai luat nimic in greutate in ultimele 2 sapt insa bebe cred ca a crescut pt ca burta e mai mare(cred ca s a dus de la mine la el )
Anitta, Nu credeam ca cineva de pe aici se gindeste la mine,aveam impresia ca am trecut neobservata Imi pare rau de rel.cu mama,nici a mea nu e perfecta dar cine e perfect pe lumea asta?!Ea va face un efort f mare ca sa vina sa stea cu mine cind voi naste,ar face orice sa ma vada ca mi-e bine.Tu inca te mai duci la serv? Parca retinusem ca esti in concediu prenatal deja.
Tzuky si tu mai ai putin. Mai poti sa cari burtica?
Ionelu,ma cam sperie cind va aud cit de greu e pe la 37 sapt,chiar asa mult se schimba situatia in 4 sapt?(eu acum am 33 si tot mi se pare greu...dar pina atunci??)
onutza83 nu stiu daca te ajuta cu ceva dar nici operatia de cezariana nu e usoara,ba chiar ai de tras mai mult dupa aia. Avantaje si dezavantaje,teama este de ambele parti indiferent de calea aleasa dar sint convinsa ca vei fi pe miini bune si ca vei trece cu bine.Eu una as incerca nasterea naturala daca sarcina a fost fara probleme si indicatia ar fi asta.Daca nu merge trec la cezariana.In unele spitale nu se fac cezariene la cerere pt ca sint mult mai mari cheltuielile si medicii au interdictie de la sefi.
Ah,Diana,tare neplacut e sa te duci sa te vada alt dr de fiecare data,am patit o si eu.Dar imi place tare mult atitudinea ta cind ai cerut explicatii.Prin RO puteai sa ai surpriza sa ti zica ceva de genul .."nu ti convine,mergi in alta parte"..
albinuta83 eu nu mi dau seama inca ce program de somn are bebe ca nu e regulat.Uneori misca,alteori isi ia pauza,noaptea nu stiu ce face ca eu dorm Numai atunci cind ma pun pe partea dreapta incepe sa se agite,cred ca nu i place sa i pice toata greutatea pe el (fiind asezat pe dr) Iar daca ma preumblu mai mult e f cuminte.
Elly,sper sa mearga bine si sa te ajute ce te au sfatuit fetele aici.Mai e si varianta cu comprese cu frunze strivite de varza dar asta acasa ca in spital mi se pare mai dificil de pus in aplicare.
stefulici poti sa intri in panica,sa plingi,sa faci ce simti tu dar in momentul nasterii o sa-ti revii vrind-nevrind si o sa te aduni (zic si eu )
Virgi, cred ca ala micu' nu o sa vrea sa iasa ca sa nu strice desenele Sau o fi pictind si el pe dinauntru?La cit de activi sinteti parca va vad colindind cine stie pe unde dupa numai o saptamina Daca nu mai apuc sa intru pe aici iti urez si eu nastere usoara si recuperare rapida si bebel sanatos si bun in toate privintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Noi tot 2 in 1 suntem. Nimic nou. Am facut o baie si astept sa vad daca isi face efectul.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron

AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Mai ce ma emotionati..!Sper sa fiu curajoasa pan la capat si sa nu fac vreun pui de panica ,cum zicea Stefulici.Nu-i stilul meu,dar omu-i om....in seara asta iar m-au apucat nervishorii...
ELENA,STEFULICI,GYAN,ANDRA! si va multumesc!
Si da,ma vad la vo saptamana doua dupa nastere,sau hai,nu dupa nastere,ci dupa scos firele sa ne preumblam pe undeva,pe coclauri cu tot cu bebeloi.L-om duce sa vada si el un film pe bune,ca pana acum a urmarit doar coloanele sonore si hahaitul sau miorlaiala mea.Doamne ajuta ,numa sa fie bine!
TITI,succes cu declansarea!

Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
Sunt LUCAS CONSTANTIN...ma duc la spital sa VIIIIIIN(pe lume)....in 1 zile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Dragele mele, am intrat scurt pentru a va transmite ca cel mai probabil am intrat in faza 1 a travaliului. Avem contractii regulate la 5-6 minute, dureroase, de aprox 30-50 sec fiecare. Nu intram in panica, mai stam 1-2 ore si daca se nasoleste treaba sunam medicul si plecam spre maternitate. Va scriu de pe telefon, asa ca daca plec spre marea intalnire o sa scriu din masina ceva scurt... Va pup si cu Dumnezeu inainte

Ioana 37+ cu Bianca Maria

AMR... cat o vrea Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Intru si eu ca omu' sa vad ce se mai intampla si vad ca naste ionelu. Hai, Ionelule, sa fie totul bine!!!

Azi vine Bianca Maria!!!!!!!!!!

Intru acu' sa vaz daca sunt in stare sa schimb si titlul

Alma 32+ (de 3 ori femeie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Alma, esti o draguta... Dar nu scoate inca motatele. Stai sa vedem cum evolueaza treaba. Eu am mai avut o noapte critica de ziceam ca nasc, acum 8 zile. Parca acum e real, dar sa nu ne pripim Va anunt daca plec spre maternitate sa nasc.

Ioana 37+ cu Bianca Maria

AMR... cat o vrea Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Prea tarziu, deja le-am scos . Oricum, vad ca esti deja la 37+, deci e ok, nu? Ma si vad stand toata noaptea sa pazesc forumul sa vad ce ai facut .

Oricum ar fi, iti tin pumnii sa fie bine

Alma 32+ (de 3 ori femeie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Hai Ionelu!

Sa fie cum o fi mai bine!

Diana 38+ cu Mirciulica

AMR 1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Oaaa, bafta si nastere usoara, Ionelule!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

HAI,IONELUUUUUU!!!!!

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

ALINA 35+

Mergi la inceput