F&F-Hai Ionelu! Hai Virgi! Bine ai venit Bb!(47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

i-am transmis mesajele voastre.Nu stiu daca au pompa electrica in spitalul groazei in care e!
Nu mai stiu care m-a intrebat daca m-am linistit..da m-am linistit..am vb in seara asta cu dr mea la telf si m-a linistit.Tot ceza imi fac dar cand o da domnu!!

Oana cu Bebe Tudor 37 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Pt Ely cel mai bine regleaza bebe lactatia..dupa ce detensioneaza putin sanii sa il puna pe bebe la san cat de des poate..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Elly fetele ti-au dat deja sfaturi sper doar ca acum esti mai bine! Sunt de acord ca alaptatul si pompa fac minuni!
Maine ma duc la control si de abia astept sa imi vad bebele.
Fetelor voi ati stabilit data botezului?

DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 34 saptamani cu PAUL FILIP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna seara!
Ce-i cu jelania asta prin casa noastra? Ia sa iau matura s-o alung, cred ca de la codul asta galben de furtuna vi se trage, altfel e de neinteles.
Am fost azi pe la munca, am stat (pardon, am muncit) 7 ore. E tare greu, maine e ultima zi si gata, nu ma mai duc, ca am avut o multime de contractii dureroase si le-am digerat tare greu. Plus ca iar nu mai pot merge nici 50 de pasi ca ma apuca contractiile, fac un drum de 10 minute in jumatate de ora. Ceva e putred in Danemarca, zic, astept cu interes ziua de sambata, la dr.
Joana, multumesc de reteta de ciorba, mi-am facut pofta, caci am mancat la socrii mei in seara asta si aveau ciorba de cartofi cu loboda, o minunatie.
Diana, caruciorul poate sa aiba si 3 kg, ca tot nu-l urc la etajul 4, pentru ca am facut hernie de disc din cauza caratului caruciorului si a copilului si a cumparaturilor pana la etajul 4 data trecuta. Acum nu vreau sa-mi mai asum nici un risc sa-mi compromit si mai mult coloana. O sa gasim o solutie sa il parcam la parter sau la socrii mei, care stau foarte aproape de noi, la parter. Cumva ne-om descurca noi.
Am incercat sa-ti trimit dimineata un sms, dar n-a mers, deci am probleme in continuare cu sms-urile catre tine. Probabil ca vom lua legatura direct, ca si data trecuta, sau o sa-ti trimit sms de pe telefonul baiatului. Ma ingrijorasem si eu in legatura cu tine, macar o data pe zi tu intrai pe aici. Destul de aiurea situatia si la voi, incertitudinea asta e, cred, destul de neplacut de suportat.
Onutza, imi pare rau pentru spulberarea ZEN-ului tau si ca trebuie sa gasesti o solutie cumva artificiala de a face cezariana. Sa-ti imprumut hernia mea de disc? Sau boala de inima? le donez pe amandoua. Sa fie cum e cel mai bine pentru voi, dragilor! E excelent faptul ca bb e bine, ca are deja 3 kg si ca totul e ok cu el.
Tigruta, daca nasti pana luni te duci si tu cu sacosa, na...
Miha, ce data a botezului? Sa se nasca mai intai, nu? Noi nici nu stim ce nume o sa aiba, ce nasi va avea, si alte lucruri importante. Oricum, botezul va fi unul mic, ca data trecuta am facut mare taraboi si nu mai vreau.
Virgi, salut reluarea Zenului tau. In seara asta cand am ajuns acasa, mi-a fulgerat prin minte ca azi e joi si ca maine nasti si voiam sa intru cat mai repede pe net sa-ti scriu. Apoi am rasuflat usurata, nu e decat miercuri.
Ellysorul sper ca va fi bine in curand cu sanii.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

MIHA,nu am stabilit nici o data, nik,nici pt botez,nici pt cumatrie.Abia de curand ne-am hotarat la nashi,iar mare taraboi nici noi nu intentionam sa facem.Dupa ce vedem printzu in brate,mai vedem ce mai decidem.Ca idee asa,n-am de gand sa-l las mai mult de 2 luni nebotezat.
ANITTO,stiu ca te mananca-n fund cum m-a mancat si pe mine...Sper sa-ti zica de bine dr sambata,totusi.Chiar nu gasesti nici un prieten ,nici o ruda care sa te duca cu masina?Cum naiba sa te tarai cu burtik asa prin curse si autogari,apoi in Iasi pana-n Tatarasi...si mai zici si de mall....La sugestia ta am efectuat” cezariana ” bestiei fioroase de pe burtik lui Costik(da nu in dreptu dintzilor).Si iata ce a iesit...
DEEA,nu ne zici nimic de poza de buletin?sau te-a epuizat sedinta foto si deplasarea?
MAMITA,ori e filmu bun,ori eu radeam ca proasta ca trecusem de la o extrema la alta.Cert e ca am fost 4 si ne-a placut tuturor nu doar mie.
ONUTZA,cum stam cu ZEN-ul?

Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
Sunt LUCAS CONSTANTIN...ma duc la spital sa VIIIIIIN(pe lume)....in 2,1....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

MIHA,nu am stabilit nici o data, nik,nici pt botez,nici pt cumatrie.Abia de curand ne-am hotarat la nashi,iar mare taraboi nici noi nu intentionam sa facem.Dupa ce vedem printzu in brate,mai vedem ce mai decidem.Ca idee asa,n-am de gand sa-l las mai mult de 2 luni nebotezat.
ANITTO,stiu ca te mananca-n fund cum m-a mancat si pe mine...Sper sa-ti zica de bine dr sambata,totusi.Chiar nu gasesti nici un prieten ,nici o ruda care sa te duca cu masina?Cum naiba sa te tarai cu burtik asa prin curse si autogari,apoi in Iasi pana-n Tatarasi...si mai zici si de mall....La sugestia ta am efectuat” cezariana ” bestiei fioroase de pe burtik lui Costik(da nu in dreptu dintzilor).Si iata ce a iesit...
DEEA,nu ne zici nimic de poza de buletin?sau te-a epuizat sedinta foto si deplasarea?
MAMITA,ori e filmu bun,ori eu radeam ca proasta ca trecusem de la o extrema la alta.Cert e ca am fost 4 si ne-a placut tuturor nu doar mie.
ONUTZA,cum stam cu ZEN-ul?

Sunt LUCAS CONSTANTIN...ma duc la spital sa VIIIIIIN(pe lume)....in 2,1....

Virgi, super-extra-mega betoooooooooooooooooon noul tatoo! Vineri imi iau si eu filmul garantat..a trecut ceva vreme de cand n-am mai ras k lumea la o comedie..si acum vreau sa ma conving ca nu mi-am pierdut simtul umorului!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (33+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Ce nu face omul,Mamita, cand i se apropie funia de par???
TITI,unde esti?Mai sunteti 2 in 1?

Sunt LUCAS CONSTANTIN...ma duc la spital sa VIIIIIIN(pe lume)....in 1 zile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Virgi da te pregatesti intens de nasterea din...septembrie.

Elena 33+ cu Bebster AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Virginescule,nu stiu daca pot intra maine, asa ca te urez de azi: refacere rapida si bebita Costica sa fie sanatos, mancacios si voios!!!Doamne ajuta!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 34s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Virgi... acum imi dau seama ce putin mai ai!
Ma bucur ca esti zen, asa si trebuie sa fie o scorpiuta adevarata!
Oare voi o sa mai puteti intra cand o sa fim noi... cele de iunie , cu un picior in travaliu?
Stii de ce mi-e mie cel mai teama? De mine! Intru rapid in panica si nu mai reactionez cum trebuie. Mi-e teama sa nu ma duc la spital cu nervii intinsi la max si bocind ca o bleaga.
Trebuie sa fac cumva sa-mi induc o stare de spirit buna, chiar f buna!
te admir ca esti asa relaxata! Sau cel putin asa pari!
Pupici!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput