F&F-Hai Ionelu! Hai Virgi! Bine ai venit Bb!(47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Neata dragelor!

Virgi, ai fugit si n-am apucat sa-ti dau o portie mare si fierbinte de ZEN! ..da-ti pastrez una calduta pe cand vii!

Vad ca toate sunteti intoarse pe dos...hai mai fetelor ca nu mai e mult! Nu se gata lumea cu o durere de sold si o nastere naturala!

In povestea cu nasterea naturala vs cezariana nu ma bag, mi-am expus punctul de vedere foarte clar si de foarte multe ori, n-are rost sa mai umplu un sfert de pagina de forum cu asta..

M-a distrat faza cu..a gresit tati de Babyboom mesajul...cum??? a scris masuratorile de la alt bebe? Si poze, poze, poze...pe cand ne facem sperante? Sau ii vedem pe Costica si pe Mirciulica inainte?

Fug sa-mi incep doza de apa...Elena, si eu cam tot pe la un litru ma invart..si ala fortat de nu se poate!

Va trimit pupicei umflati de ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (33+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Urgentt!!! mesaj de la elishor
Te rog intreaba fetele ce sa fac ca mi se umflara sanii si sunt fierbinti!M-am masat si m-am muls cu pompa.Curge laptic,dar nu f mult semn ca inca mai am canale infundate.Ce sa fac?

Oana cu Bebe Tudor 37 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Fetelor cum sunteti?Mai bine?Sper
Mult a fost ,putin a ramasmai avem putin si ne tinem fluturasii,floricelel in brate si uitam de tot
Mai putin de kg in plus!
Eu ieri am pregatit patutul lui Matteo ,azi deja am schimbat cearceaful sper sa il las asa pana soseste.
Eu am o enegie de imi vine sa mut singura mobila,dar am zis sa astept totusi sotul!
DIANA si eu sunt de parere ca e mai bine sa se declanseze singura nasterea,eu am avut o inducere de nastere si iti spun ca a fost mult mai dureroasa decat nasterea declansat natural,cand a venit Alex. ptr.Mirciulica si sa vina cand vrea el.Ai incercat cu ulei de ricin?
ONUTZA multumim ptr.vestile de la ELLY.Te-ai mai linistit?
TITI ,TIGRUTA si eu sunt in acceasi situatia ca si voiAlex doarme cu noi in pat,daca il duc la el in camera doarme pana pe la 2 si apoi vine la noi.Ieri cand am facut patutul ptr.Matteo ma intreba de ce nu il pun la ei in camera,ca eu il am pe tati si el o sa fie cu fratiorul.
Dar imi e mie teama sa il las singur pe cel mic,asa imediat,o sa ii tin vreo 2 luni cu noi si apoi ii mutam

Ella36+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui onutza83

Urgentt!!! mesaj de la elishor
Te rog intreaba fetele ce sa fac ca mi se umflara sanii si sunt fierbinti!M-am masat si m-am muls cu pompa.Curge laptic,dar nu f mult semn ca inca mai am canale infundate.Ce sa fac?

Oana cu Bebe Tudor 37 +AMR UN PICCCCC

Masaj cat de mult (desi stiu ca doare!!!) si comprese cu apa rece (prosoape) si muls pana se mai inmoaie sanii. Daca nu se imbunatateste situatia si apar pete rosii, sa mearga la un consult ca sigur e mastita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Pt.ELLY,cuma zis Mamita,comprese reci intre alaptari,iar inainte de alaptare comprese calde si un pahar de ceai sau lichid fierbinte(sa-l consume mami).Pus bebe la san cat de des se poate.Sa aiba grija ca bebe sa nu primeasca ceai sau altceva in biberon pt ca altfel ii va scadea interesul pt tzatza.Pusa un pic pompa pe san si inainte de alaptare,dar si la sfarsit dupa ce suge bebe.Si mai ales multa rabdare si ZEN,caci bebe simte agitatia si se agita si el.Cu putina rabdare in 3-4 zile disconfortul dispare.Aaaaa si inca ceva,sa aiba grija ca bebe sa fie corect mufat la tzatza,pt a evita formarea ragadelor si pt un supt eficient care sa duca la desfundarea canalelor!Sanatate maxima!

Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
Sunt LUCAS CONSTANTIN...ma duc la spital sa VIIIIIIN(pe lume)....in 2,1....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Elly vreau sa iti urez multa sanatate si tie si lui bebe,te-am urmarit din umbra si ma bucur din suflet ca ai reusit.Esti un exemplu de rabdare!

Sunt si eu o viitoare mamica,am 7 sapt si ma rog la DD sa ma ajute sa duc sarcina la termen.
Va pup si pe voi fetelor si va urez nastere usoara,sanatate pt voi si bebei!

Mergi la inceput

Eu doar ce m-am intors de la Bacau...Doamne ce bine mi-a facut iesirea,turbam in casa.Am vazut AMERICAN PIE(ultima parte) si am ras cu lacrimi...deci ZEN-ul de la tine MAMITA l-am primit cu vf si indesat chiar daca nu ne-am ”auzit”azi.Saru'mana!
DIANA,chiar nu te plictisesti deloc!...Nu te lasa nici doctorii ,nici Mirciulica sa-ti iesi din mana!Iti doresc bafta cat incape!

Mergi la inceput

MULTUMIM MULT,DANA0000!
Sa ai parte de o sarcina cat mai usoara si copilas/copii sanatosi si cat mai la termen!
La noi in sfarsit ajunge furtuna cu care ne tot ameninta Busuioc dimineata la stiri...ce urat s-a facut...brrrr..Iar Netti Sandu zicea ca ziua de azi e sub semnul BUCURIEI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

Eu doar ce m-am intors de la Bacau...Doamne ce bine mi-a facut iesirea,turbam in casa.Am vazut AMERICAN PIE(ultima parte) si am ras cu lacrimi...deci ZEN-ul de la tine MAMITA l-am primit cu vf si indesat chiar daca nu ne-am ”auzit”azi.Saru'mana!

Si zici c-ai ras cu lacrimi?!....numa' bine ca ieri ne intrebam (cu indianul meu) daca o fi bun sau nu (filmul, nu indianul )! Merci de pont!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Buna seara fetelor. Elly pe langa ce ti-au recomandat fetele, roaga-le pe asistente sa te puna la pompa electrica pe care o are fiecare spital, chiar daca doare desfunda canalele. Daca ajungi la mastita te trec pe antibiotic. multa sanatate tie si lui bebe.

Mergi la inceput