F&F-Hai Ionelu! Hai Virgi! Bine ai venit Bb!(47)
Raspunsuri - Pagina 14
virgiL spune:
L-am citi acum,Diana!...Ia-ti ZENu stricat inapoi....
Gata ca nu se mai poate...ma ridic si plec la film la Bacau,ce-o fi,o fi....n-o mai nascut fomeili-n mall-uri?
Va pupucesc!
Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
Sunt LUCAS CONSTANTIN...ma duc la spital sa VIIIIIIN(pe lume)....in 2,1....
blanca000 spune:
Onuta stai linistita, nasterea naturala NU ESTE O TRAUMA, din contra e ceva natural, firesc, cu dureri suportabile si cu rezultat superb. Nu t eingrijora, nu te crampona de cezariana si mergi inainte linistita..pe undeva tot iese micutul.
Cat despre epidurala , ti-a zis si doctora ca e POSIBIL sa folosesca vaccumul..posibil sa nu..ideal ar fi sa simti tu contractiile si nu mopasa/asistenta caci TU trebuie sa impingi si trebuie sa impingi TARE sa iasa, simtind contractia ai si puterea sa faci asta, nesimtind-o nu stii cat de maxim sa impingi si de aici porbabilitatea sa foloseasca metode ajutoatoare.
Diana fiina mea a nascut copil de 4,4 kg natural, cu epiziotomie normala, a doua nastere si a zis ca a fost mai ok decat prima cand copilul a avut 3,9 kg..tu gandeste-te ca poti..micutul s apoate trece prin efortul nasterii insa.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
tigruta spune:
Diana ce ma enerveaza fazele astea cand primesti cate o parere din partea fiecarui medic sa nu mai zic de controlul de care ai avut parte, eu cred ca voia sa provoace ceva pe acolo..totusi nmu e posibil sa se insele in privinta greutatii?? bine oricum e un plus minus acolo..sper sa ajungeti la cea mai buna solutie. fara inducere
Shoso si mie mi s-a lasat burta, asa a fost si la Luca, dar mai dureaza pana nasti
am fugit sa fac spaghete manac ca...de ma si sperii
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 37+
YLARI spune:
Of, Diana ce specimen de "sefa"! Imi pare bine ca te-ai tinut tare si ti-ai zis parerea. E aiurea sa ti se spuna de fiecare data altceva.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
diana85 spune:
Blanca, nu stiu daca m-ai incurajat ori descurajat . Daca a doua nastere (care e mai usoara, teoretic), la un bebe de 4,4kg a fost mai usoara decat prima la 3,9kg... cum o fi prima la 4,4kg? Pentru el nu ar fi pericol, toti medicii intrebati (vreo cinci, dintre care doi cardiologi) mi-au zis ca ar fi perfect ok.
Ma "imbie" ideea de a ma recupera usor, de a-l avea pe sotul meu mereu langa mine, de a nu suporta o operatie cum e cezariana, de a ma putea ocupa de bebe imediat, de a ma externa mai repede ca sa-l urmez la cardiologie si de a trai minunata satisfactie cand il scot pe bebe. Sper sa nu fac alegerea gresita din egoism. De fapt, eu nu prea pot alege prea multe. "La cerere" cezariana, aici doar la privat exista. In plus, mi-au promis ca voi fi monitorizata si pot interveni foarte prompt cu cezariana de urgenta daca e vreo problema.
Tigruta, nu e nicio gresela la masuratoare pentru ca am facut foarte multe ecografii (zeci), cu diversi medici si diverse aparate si la toate era muuult mai mare decat media. Ultima ecografie e facuta de, teoretic, unul din cei mai buni ecografisti din tara. "Problema" mea e cat s-a mai "facut" de atunci? Ca acum doua saptamani avea 4kg. Acum... cat o fi avand? Si cat o sa aiba la nastere?
Diana 38+ cu Mirciulica
AMR 1+
blanca000 spune:
ideea e sa stai linistita oricum , inapoi nu poti da, inainte mergem toate..copilul trebuie sa iasa din burtica fie pe cale naturala fie prin cezariana si sa iasa bine si sanatosi toti..fie la 2,5 kg sau la 4,5 kg..
incep sa ma imbrarbatez si pe mine care tot acolo merg cu voi toate, insa eu stiu ce ma asteapta
data trecuta dupa ce am nascut, ma uitam la fetele insarcinate ce intrau la nastere cu zambetul pe buze si eu ma gandeam ca "asa zambeam si eu tamp..nu stiam ce ma asteapta"...acum ma duc tot intracolo, tot cu zambetul ala pe buze tamp voi fii....
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
albinuta83 spune:
Pupici pt burticile vorbarete!
Noi am umblat azi..de la ora 8 ca sa modificam un amarat de concediu medical.. Apoi am fost la Carrefour si apoi la Domo. Eu care nu mai conduc din luna a 7 a, parca m-a apucat nebunia acum pe ultima suta Daca sunt plecata de acasa nu am contractii, nu ma doare nimic. Daca stau in pat la tv ma apuca contractiile..Deci, solutia ar fi sa bananaim toata ziua .
Ylari, referitor la injectii, nu ar fi mai bine sa le faci seara? Staim ca Uschi asa recomanda pt ca apoi sa stai linistita in pat. Eu am caldurile de care pomeneai tu ieri, dar la 1-2 ore de la injectie, asa ca toata iarna l-am innebunit pe sot sa deschida geamurile in miez de noapte..eu care dormeam acum cativa ani cu sosete in picioare si pilota de s-a crucit bietul om si nu-si mai recunoaste nevasta
M-am lamurit si cu testul non-stres..Sper sa nu ajunga motiv de stres
Mai aveam de scris cate ceva, dar memoria mea e pe duca...O sa revin!
35+ cu Rares-Iustin
AMR 4 saptamani
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
elena_gd spune:
Fetelor si eu sunt cu inima indoita, aici se face cezariana doar la privat daca nu exista motive medicale serioase, dar SERIOASE. Doctorita mea mi-a spus ca cel mai sigur pentru bebe si pentru mine e sa nasc in spitalul de ginecologie al universitatii medicale. La privat, daca apar probleme, te urca in ambulanta si tot la stat ajungi, ...dar cu timpul pierdut aferent. Asa ca imi spun zilnic, curaj gaina.
Elena 33+ cu Bebster AMR 6+
joana2672001 spune:
Mai gagici dar ne a apucat pe toate la unison :)))))
Eu momentan la delaxtez cu printul care nu mai are loc si zici ca acum iese vistorios cu o coasta in mana :))))
Ioana, mamica lui Cristian 36 / 38 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
YLARI spune:
Albinuta, seara o sa le fac incepand de maine. Ieri am facut-o pe prima si m-a chemat la zece dimineata. Mi-a facut-o asistenta Viorica. Iar azi am facut-o pe la ora unu, tot asa m-a chemat ea, de data asta m-am injectat eu, ca sa vada daca am priceput, iar de maine le fac seara. Azi nu mi-a mai fost rau, pesemne ca ma lovise foamea ieri.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot