LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***422***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

CHATO, multa sanatate si putere

NOVUS, multumesc de lamuriri. Pt fat acred ca il iau si eu, ca nu prea imi place nici cum arata nici cum se simte fata mea in ultima vreme.

INA, ai pus undeva dieta ta si eu am ratat-o? Si eu m-am apucat, dar recunosc ca imi e tare greu. Nu am mai tinut demult o dieta si nici nu sunt f pregatita psihic, dar m-am rotunjit cam rau si ma asteapta evenimente la care trebuie sa ma incapa hainele existente, ca de altele noi nu exista buget

Eu dimineata imi fac o bomba energetica (si probabil si un picut calorica) din musli cu fructe, fulgi de ovaz, seminte de in, susan, floarea soerlui neprajite, merisor, prune uscate, etc. - torn peste ele de seara lapte (am pus de soia), iar dimineata mai pun fructe proaspete. Tine de foame treaba asta vreo 3-4 ore. Pe la 11 mananc 1-2 mere, la pranz salata cu carne, mai pap un mar, iaurt, etc. ca gustare de dupa-masa, iar seara depinde. Aseara am cam facut foamea, ca am fost la soacra-mea si nu am vrut sa mananc mancare normala, pana la urma am mancat cateva linguri de ciorba si niste salata chioara, dar efectiv m-am culcat ametita, ca mi-a venit si domnul vizitator lunar. Asta seara am in plan ceva mai consistent, adica paste integrale cu ciuperci si sos de rosii. Nu vreau sa ma infometez (cam asta am facut) ca stiu ca nu da roade. Pune si regimul tau inca o data, a ma inspir si eu. Eu nu ma bag la concurs, ca nu stiu cat ma tine, mai ales ca voi avea un mai infernal, plin de deplasari, evenimente in familie, etc.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Monnvas, a venit avizul, cand mergem la gradi oprim la poshtalion!
Novus, hihi, a avut dreptate Phiphi, e "poash" toata ziua, urechios, coditza-pamatuf;))) Ai vazut poza cu "proba"?
Cuscra, nici mie nu-mi plac pantofii aia, is prea "lady-gaga-wannabe"
"Pay iy forward" l-am vazut atunci cand a aparut dar musai sa-l revad ca nu-mi amintesc decat vag si mai mult ideea principala; ce-mi amintesc clar e baietelul dulce si faptul ca Bon Jovi a avut un mic rol, tatal natural:)))
Olishkaaa, ce s-a dolofanit Leon, ce mai, big boss 2, acum ca a devenit David zvelt a preluat el rolul;))
Tufete, o sa ziceti ca-s nebuna, da' asa mi se pare ca s-a maturizat Phiphi in ultimele...3 zile:)) Si azi dimineata a fost extraordinara desi am avut mari emotii caci 2 sapt. s-a obisnuit cu trezirea pe la 8 iar azi a trebuit sa ne trezim la 7...a fost...un deliciu, asa relaxata, vesela, intelegatoare...poate ca totusi stie ca e ziua ei:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

novus otita e dubla dar raspunde bine la tratament; pisicuta a dormit foarte bine azi-noapte (si ieri, cu tati, au dormit o gramada) si acum e la gradi (unde i-am rugat sa nu o scoata afara, e vint si ploaie- trei stropi- si nu vreau sa se imbolnaveasca mai rau).

ilink , da draga, asa au zis, ca fara insotitor nu il iau la spital... asta la spitalul militar; la cel normal chiar au fost de 3 ori cu salvarea in week-endul de pasti si nu l-au oprit acolo, l-au trimis inapoi acasa ; iar la militar in timpul asta era inchis... s-a deschis abia marti dupa pasti si de dat acasa, cica n-au ce sa ii faca in spital, sa se duca acasa
ps
are in jur de 80 de ani

pisik, merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chato, imi pare rau. Dar si la Iasi, acum 3 ani cind a avut bunicul accidentul vascular cerebral, la fel la spitalul de neurochirurgie, de Paste, l-au internat numai cu insotitor, pt ca au personal putin - si de sarbatori probabil ca si mai putin - iar un pacient cu astfel de probleme are nevoie de cineva care sa il ingrijeasca...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

mda, pai asta poarta un nume, pisigrix, care este " non assistance à personne en danger", cum adica sa nu admiti in spital un bolnav care a facut accident vascular... din cauza de lipsa de personal? pai de ce e mai e spital atunci? prima vocatie - dat de prima jutor- ii lipseste total... daca la spital trebuie sa ajungi valid hahahah, rid io, da rid verde si nu as vrea sa ma "prinda" vreo boala prin ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

vai Chatonel ce sistem infect si defect!Tara lui Papura- Voda
ne pare rau pt unchiul tau.
sanatate multa si putere la toata familia.

Ramonel? tu? zii ceva.

Gata am luat un pranz bunicel si de la vremea de afara tot la nani ma gandesc. Bine ca nu mai ploua, cerul tot innorat.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

tnx, bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani fericiti, frumoaselor sarbatorite SOPHIA si KATHERINA

Mamicilor: multe

Chato
si Dodo: imi pare rau pentru vestile primite, multa putere si insanatosire grabnica

Am vazut poze cu Leon zambaret
Olga: sa ai grija cu dieta, sa nu scada productia de lapte, ca e pacat la ce bine ii merge grasunelului

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Eva- La multi ani!

Sophiphi- La multi ani!

Gazulina- La multi ani!

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

la multi ani si de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisik, uleiul de argan este bun si la par, si la ten (cel putin, in cazul meu).

Dieta este "Dieta Vietii". Eu sint in ziua nr. 3.
Succes la slabit!

Pina cind tre' sa facem tema? Cind va fi dezbaterea?

Sanatate tuturor.

Mergi la inceput