LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***422***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Dodo-multa multa sanatate la cumnata si nepoata

Oli- sunt superbi strengarii tai, iar hainele sunt bestiale

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am uitat sa ma laud cu efectele uleiului de argan, super , multumesc pt pont fetelor !
Am luat din DM, din acela presat la rece, 100% natural, produs in UE , pret ff bun, 35 ron sticluta de 20 ml cred ca

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Woow ce pret fain Si eu sunt tare multumita de uleiul minune. Am vrut si eu sa-l incerc pe par, dar inca nu am gasit momentul potrivit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am uitat sa ma laud cu efectele uleiului de argan, super , multumesc pt pont fetelor !
Am luat din DM, din acela presat la rece, 100% natural, produs in UE , pret ff bun, 35 ron sticluta de 20 ml cred ca

Cu multa placere si sa-ti fie de folos!
Chiar voiam sa va intreb daca sinteti multumite de el pentru ca, la sugestia lui Roro , mi l-am pus si in par si sint foaaaaaarte multumita!

Olga, de ce te-ai mirat cind ai vazut dieta?

Imi pare rau ca n-ati dormit azi-noapte! Sper sa treaca repede ziua pentru voi. Sanatate Adei.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ina m-am mirat pt ca este aceeasi cu a mea. Si eu mi-am pus regulile din cap. Pana si ora 8 este la fel

Nu stiu ce are David, s-a trezit f suparat plange fara motiv. Il intreb cu ce vrea sa-l ajut, ce vrea si el imi zice ca vrea sa planga. Se enerveaza din orice si plange...Nasol moment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olga, si Ada ieri a fost maraita toata dupa-masa, a vrut sa iesim apoi cand sa plecam s-a razgandit, am ajuns si la Lidl unde nu i-a convenit nimic , a vrut ou Kinder si apoi ca sa iesim mai repede a inceput in gura mare : mami mi-e foameeeee de se uita lumea la noi ca la urs ca tinem copilul flamand, noroc ca stiam ce vrea de fapt
Mi s-a parut ca are putina temperatura si asa si era, asa ca poate de aceea e si David marait

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Iui, da' ce-o crescut Leon!!!! Sint frumosi-foc toti 3 iar Chiti cred ca va fi rapitoare ca tine.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

A crescut binisor A inceput sa gangureasca si mor de dragul lui. NU mai zic ca in fiecare dimineata, cum deschide ochii imi trage un zambet de ma topesc toata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

salutare fetelor!

sint pe fuga, ca-i aici o debandada totala: peste tot am cite ceva de terminat/facut NEAPARAT inainte de a pleca in conced... seful de proiect ma roaga sa ii fac ore suplimentare etc si, colac peste pupaza, unchiul meu de la craiova (tatal vara-mii din italia, la nunta careia am fost fix acu un an) a facut accident vascular; acum e la spital, dar aia nu i-au facut mare lucru (il indoapa cu antidepresive??!!) si acum o sa o trimita pe matusa-mea acasa cu bolnav cu tot (numai asa au vrut sa il interneze, cu insotitor!!! ) si simbata s-ar putea sa plec la craiova, daca se intimpla asta... vine si var-mea si o sa incercam sa o ajutam pe matusa-mea in cautari, sa o sustinem moral etc... unchiul este continuu la somn de la medicamente si paralizat pe jumate (picioarele ).
va tin la curent, dar pentru planurile noastre frumoase, de plimbare/circ/teatru ... cred ca io o sa trebuiasca sa zic pas
ps
ne trebuie fizioterapeut si femeie care sa o ajute acasa cu bolnavul... cunoasteti asa ceva in craiova?

pps
denisamada, un sfat, pls! se merita sa il ducem la spitalul militar din bucuresti, s-ar ocupa mai bine de el sau toata lumea se "consoleaza" cu faptul ca e batrin si ca oricum tre sa moara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aoleu Chatonel, trista situatie , chiar vroiam de dimineata sa te intreb cum e Izia cu otita dar vad ca nu mai stii de capul tau, toate pica pe tine asa ca iti doresc multa putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, multumesc din suflet de multele urari venite "pe toate caile"!
LA MULTI ANI "SURIOAREI" KARHERINA-GAZULINA!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai de mine, chatonel, cum adica sa nu-l interneze fara insotitor?...Si sa-l dea acasa asa, "nereparat" Dar cati ani are de zici ca e asa de batran?
DODO, sa ne tii si pe noi la curent cu ce s-a mai intamplat cu fetitza, cum mai e, ce au aratat analizele

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui curea

Neata fetelor
Si mie mi-a placut filmul propus de Olga si l-as revedea oricand.
Ina si eu sunt super fan camasa alba, dar nu imi lipsesc nici cele bleo.
Radu mananca salata dar pacalit cum felul 2. Mananca morcov ras. Am observat ca daca ii dau prea multa salata incepe sa aiba scaun moale... nu stiu daca este normal. Asa ca ii dau moderat.
Olga faceti o treaba super. Am vazut la locatii si domeniul stirbei aveti contract cu ei? Te intreb caci eu lucrez la un institut de cercetari in turism si avem un contract pe proiect extern pe turismul cultural si am incercat sa ii contactam dar nu au raspuns.

http://family.webshots.com/album/579528057tsGKea

Am avut multe evenmente cu ei, am avut si o colaborare, dar acum nu stiu sa-ti zic in ce relatii suntem. Intreb si-ti zic

Mergi la inceput