LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***422***
Raspunsuri - Pagina 9
Floric spune:
SOPHIPHI DIANA
ANA KATHERINA GAZULINA
Sa fiti minunate, sanatoase si vesnic fericite.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
simonapro spune:
Am reusit sa-mi fac in pauza si tema restanta, ca acasa nu mai apuc.
Luc, minunea mea cu ochi albastri, e copilul care ne-a intregit si implinit familia.
Am hotarat sa-l avem, cand viata nu ne era prea usoara, stateam inca cu socrii, casa o aveam in constructie, socrul era bolnav de cancer, iar la munca la fel de mult stres si program obositor. Dar cu toate astea ne doream si noi si Sebi inca un bebe care sa ne bucure sufletul.
Si ne-a dat Dumnezeu, un copil model, mai ales in primul an, a fost tare cumintel, mi s-a parut ca a fost mult mai usor decat la Sebi.
Are parul blond inchis, ochi albastri si un ten de culoare deschisa, un semn din nastere in forma de capsuna sub piept, in partea dreapta.
Este ambitios, nu cedeaza usor, decat cu argumente puternice, se supara usor si ii trece la fel de repede, are o energie, nu-i scapa nimic, cotrobaie peste tot, spre disperarea noastra.
E innebunit dupa calculator, ii place muzica,canta f bine melodia lui Michel Telo: ai si tu pego.
Are o fire vesela, rade cu o pofta, chiar daca esti foarte suparat nu poti sa-i rezisti.
Este afectuos si dragastos, mai ales cu mine, imi spune mai tot timpul ca-i sunt draga si ma pupa pe obraji si pe nasuc, cum spune puiutul meu drag
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric SOPHIPHI DIANA ANA KATHERINA GAZULINA |
La multi ani si de la noi!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
denisamada spune:
citat din mesajul lui olishka Si eu sunt fan de camasi albe. Chiar la ziua lui David am purtat una https://picasaweb.google.com/olgagireada/LMADavid3Ani?authkey=Gv1sRgCOjQ2reWntOhrAE#5732747044713160482 Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012) |
Si tricoul cu dungi + accesoriu roshu e asha?
tufetele cinefile! si... fug!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
La multi ani, Sophia!
La multi ani, Katerina!
mamicilor fericite!
denisamada spune:
citat din mesajul lui chatonel denisamada, un sfat, pls! se merita sa il ducem la spitalul militar din bucuresti, s-ar ocupa mai bine de el sau toata lumea se "consoleaza" cu faptul ca e batrin si ca oricum tre sa moara? |
Eu zic ca merita, macar se va face "tot posibilul"... Din pacate eu am avut experienta nefericita cu tata... fost cadru militar, iar eu... proaspata absoventa de medicina (de vreo 2luni la vremea respectiva)...
acum kiar ca fug... [fug] ca am casa "daramata", am inlocuit usa + geamul dintre dormitor si balcon... si eu sunt "omu de la curatenie"
Gaza22 spune:
Hello!!
In primul rand
LA MULTI ANI! surioarei SOPHIPHI!
sa creasca mare si sanatoasa, sa incante sufletele celor din jurul ei si sa fie mereu inconjurata de iubire si fericire !
Iar pentru sora mea de suferinta si emotie de acum 3 ani, Ilinca, iti doresc ca botul mic de om caruia i-ai dat viata, sa-ti infrumuseteze fiecare clipa a vietii, sa te surprinda in fiecare moment si sa te invete in fiecare zi cum viata poate avea o mie de culori asa cum numai prin ochii de copil o poti vedea.
Si acum
Multumim mult de urarile venite pe toate caile. Trebuie sa spun ca m-am emotionat tare cand am vazut ca aici au inceput sa curga urarile inca de la 12 Noaptea. Anaan, cuscra draga, m-ai dat gata cu mesajul tau. Sa-ti mai zic ca am bagat capul in pamant de rusine ca ne-am cam neglijat ginerele in ultimul timp ? Multumesc tuturor fetelor pentru urarile adresate, voi faceti ziua asta sa fie si mai frumoasa.
Noi ne-am petrecut inca de Duminica, desi petrecerea mare era programata pentru sambata care urmeaza. Saptamana trecuta, marti am aflat ca s-ar putea sa ramanem fara musafiri saptamana asta, asadar in 3 zile a trebuit sa ne reorganizam. Dupa multa alergatura, ceva stres si culcat sambata la 5 dimineata am reusit sa o serbam pe Gargarita. Ma felicit ca am hotarat, spre deosebire de anii trecuti sa facem petrecerea dimineata. Copii s-au simiti tare bine, au dansat, au mancat iar cand oboseala si-a facut simtita prezenta, musafiri mari si mici s-au retras la caselele lor, dupamiaza ramanand libera, pentru parinti sa se pregateasca de servici si pentru cei mici de scoala/gradi. Pentru o zi de Duminica eu zic ca asa a fost ok pentru toata lumea. In fine, sarind peste detaliile tehnice care ne privesc doar pe noi parintii eu zic ca a fost o zi reusita atat timp cat din primul moment in care si-a vazut camera aranjata pentru musafiri si pana seara la culcare, cum prindea un moment de respiro, Gazulina venea la mine, ma lua in brate si imi spunea "Mami sunt fericita !" Asta este tot ce-mi doream.
Astazi am avut o zi de rasfat si pisiceala iar pe seara mai asteptam o tura de musafiri, de data aceasta mai mult adulti. Maine ne petrecem la gradi asa ca la noi e ca-n povesti; trei zile si trei nopti.
Vroiam, o data cu povestea sa va pun si poze dar n-am apucat sa le descarc. O sa incerc sa-mi fac un pic de timp cat va dormi ea la pranz.
Va pupic si inca o data multumim pentru urari.
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
Gaza22 spune:
Aah si sa nu uit
La Multi Ani Eva !! sa fi sanatoasa iar viata sa-ti fie mereu roz
si pentru mamica Anamaria sa te bucuri in fiecare zi de minunea ta!
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
novus spune:
Olga, am vizionat si eu pozele proaspete cu minunatii tai baieti , Leon e tot mai maricel iar David ma surprinde de fiecare data cu relaxarea din atitudinea lui
Chiti e o frumusica si o finuta de pe acum, ca de altfel toate femeile din familia voastra
Ilinca, am vaut sarbatorita in tol festiv, ii vine super
Gaza, ma bucur ca ai intrat pe aici si imi place tonusul tau
Asteptam poze de la petrecere si mai ales sa va vedem live !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)