LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***422***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novusel, n-ai nici o poza cu un prim-plan cu tine, asa ca nu prea imi dau seama ce culoare ai; e un blond-aramiu? Io, de obicei, ma inchid la culoare iarna si ma deschid vara; daca vrei sa-l inchizi, mie mi-ar placea un blond-caramel.
Daca te razgindesti, imi place blondul-bej.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

LA MULTI ANI!!!! celor doua minuni de astazi - Kathy si Sophi
Va doresc sa aveti parte de sanatate, bucurii, o viata senina si motive de zambet mereu
Mamicilor o imbratisare calda si multe pupicuri

Eu nu am fost f pe faza la discutia despre uleiul de aragan, dar am prins din zbor ca este f bun si ma gandesc sa caut si eu, la un pret mai rezonabil. Chiar asa se cheama ulei de aragan? Si unde se da, pe fata sau corp? Scuzati-ma ca pun intrebarile astea, mai ales ca s-a mai discutat

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Eu nu am fost f pe faza la discutia despre uleiul de aragan, dar am prins din zbor ca este f bun si ma gandesc sa caut si eu, la un pret mai rezonabil. Chiar asa se cheama ulei de aragan? Si unde se da, pe fata sau corp? Scuzati-ma ca pun intrebarile astea, mai ales ca s-a mai discutat

Se da cred ca peste tot, eu am dat pe fata si e superrrr
La DM e pret ff bun

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novusel, n-ai nici o poza cu un prim-plan cu tine, asa ca nu prea imi dau seama ce culoare ai; e un blond-aramiu? Io, de obicei, ma inchid la culoare iarna si ma deschid vara; daca vrei sa-l inchizi, mie mi-ar placea un blond-caramel.
Daca te razgindesti, imi place blondul-bej.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Da e un blond aramiu, blond bej am vrut si eu dar coafeza a zis ca pe nuanta asta a mea iasa cam kkcios
Mai vad pana luni ce idei imi vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
[Si daca tot e vorba de par, vreau o recomadnare privind culoarea, merg sa ma vopsesc sapt viitoare si as mai inchide culoarea putin dar nu stiu ce nuanta sa aleg, problmea e si ca avand blondul de multa vreme mi s-a depigmentat firul si prinde greu alta culoare
Asadar : sa raman la nuanta actuala ? nu e prea deschisa ?
La semnatura ma puteti revedea ca sa aveti imaginea clara

pe mine ma bate gandul sa-l mai deschid un pic, sunt curioasa ce idei are turcul meu
chiar asa, de ce sa-l inchizi pe timpul verii, ca oricum se decoloreaza de la soare? sau doar eu patesc asta?

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani, Sophia!
La multi ani, Katherina!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Olga, ce frumosi sunteti! N-a mai izbit pe nimeni asemanarea lui Leon cu mama ta?

Imi place filmul, l-am vazut, o sa-l revad cu placere!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Citat:
[Si daca tot e vorba de par, vreau o recomadnare privind culoarea, merg sa ma vopsesc sapt viitoare si as mai inchide culoarea putin dar nu stiu ce nuanta sa aleg, problmea e si ca avand blondul de multa vreme mi s-a depigmentat firul si prinde greu alta culoare
Asadar : sa raman la nuanta actuala ? nu e prea deschisa ?
La semnatura ma puteti revedea ca sa aveti imaginea clara

pe mine ma bate gandul sa-l mai deschid un pic, sunt curioasa ce idei are turcul meu
chiar asa, de ce sa-l inchizi pe timpul verii, ca oricum se decoloreaza de la soare? sau doar eu patesc asta?

Amalia

Si mie mi se intampla la fel si de aceea l-as mai inchide sa aiba de unde sa se decoloreze ca iar ma trezesc cu un galben puisor la sfarsitul verii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

Neata !!

Si eu am nevoie de cafea pt ca Ada s-a trezit la 04.30 si a decretat ca nu mai poate dormi asa ca ne-am uitat la desene
Cred ca ne paste si o raceala pt ca a facut si putina temperatura aseara asa ca probabil ca vom petrece wkd-ul minunat !!
Sper totusi sa nu fie nimic serios !

Olga, super propunerea ta, l-am vazut dar o sa-l revad cu drag
Si mie mi-a placut tare mult cum te-ai imbracat si la ziua lui David, combinatia e pe gustul meu din toate punctele de vedere

Inapreda, mie nu-mi plac pantofii negri, din poza cel putin, poate incaltati ar arata mai bine dar asa par de ... pitzi

Anaan, foarte faini pantalonii chino, a primit si Ada o pereche de la Zara, sunt bestiali , i-am comandat o bluzita cu care sa-i asortez dar nu-mi place nuanta, in poze era un rosu frumos care mergea cu cureaua de la pantaloni dar in realitate bate catre portocaliu

Ha, se pare ca ne-am trezit amandoua odata!!! De stiam, iti dadeam un telefon, nu mai stateam si ma uitam pe pereti Da eu am mai dormit de la 8 si ceva pana la 11
Sper sa va reveniti repede Si David s-a trezit dimineata tusind, iar asta mic mucios.

Am uitat sa raspund Inei...nici nu imi plac pantofii. Eu zic ca poti sa gasesti ceva mult mai fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:
citat din mesajul lui olishka

LA MULTI ANI Sophia!!!

LA MULTI ANI Gazulina!!!

Sa aveti parte numai de zile frumoase si insorite!!!

sa fiti sanatoase si norocoase!petrecere frumoasa.
Vrem perle si poze multe ale ghiocicelor.

neata!

Salata nu ne lipsete, v-am zis ca spanacul e mai bun in salata decat salata verde, nu eu o combin.
Ari e fan rosie, cateodata se muta vrea numai castraveti, apoi mananca la sfarsit ceapa cu furculita, aduna bucatelele din salata.
Ma simt tare usoara dupa alergatul de ieri, multa apa si fara paine la mese

Imi place filmul recomandat de Olide abia astept sa-l vad.

Imi plac sandalele si cele negre, cu o rokie lunga de tot, dar alea maronii sunt superbeeeeeeeeeeeedar mi-am revenit dupa ce-am vazut pretul

Cafea cu lapte?..e cam tare asa ca apelez la milk de cutie.
Asta dyupa ce am cules niste melci din fata blocului, s ale faca baie la bunica
deci melci? careva? nimeni??o data de 2 ori

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

David nu mananca deloc legume crude. Cateodata, f rar, gusta castraveti. Singurele fructe pe care le consuma sunt bananele si merele. Stam cam prost la acest capitol. Inainte ii faceam suc zilnic din multe fructe, dar de cand am nascut nu am mia avut timp

Mergi la inceput