LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***422***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!La Multi Ani celor doua domnisoare nascute astazi, dar atat de diferite, fiecare magnifica in felul sau!SophiphiKatherinaMamicilor, felicitari pentru asa fete minunate, sa va bucure mereu inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

LA MULTI ANI Sophia!!!

LA MULTI ANI Gazulina!!!

Sa aveti parte numai de zile frumoase si insorite!!!

Olga, mamica fericita de David (16.04.2009) si Leon (19.02.2012)
sa fiti sanatoase si norocoase!petrecere frumoasa.
Vrem perle si poze multe ale ghiocicelor.

neata!

Salata nu ne lipsete, v-am zis ca spanacul e mai bun in salata decat salata verde, nu eu o combin.
Ari e fan rosie, cateodata se muta vrea numai castraveti, apoi mananca la sfarsit ceapa cu furculita, aduna bucatelele din salata.
Ma simt tare usoara dupa alergatul de ieri, multa apa si fara paine la mese

Imi place filmul recomandat de Olide abia astept sa-l vad.

Imi plac sandalele si cele negre, cu o rokie lunga de tot, dar alea maronii sunt superbeeeeeeeeeeeedar mi-am revenit dupa ce-am vazut pretul

Cafea cu lapte?..e cam tare asa ca apelez la milk de cutie.
Asta dyupa ce am cules niste melci din fata blocului, s ale faca baie la bunica
deci melci? careva? nimeni??o data de 2 ori

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Dodo-multa multa sanatate la cumnata si nepoata

Oli- sunt superbi strengarii tai, iar hainele sunt bestiale

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am uitat sa ma laud cu efectele uleiului de argan, super , multumesc pt pont fetelor !
Am luat din DM, din acela presat la rece, 100% natural, produs in UE , pret ff bun, 35 ron sticluta de 20 ml cred ca

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Am uitat sa ma laud cu efectele uleiului de argan, super , multumesc pt pont fetelor !
Am luat din DM, din acela presat la rece, 100% natural, produs in UE , pret ff bun, 35 ron sticluta de 20 ml cred ca

Cu multa placere si sa-ti fie de folos!
Chiar voiam sa va intreb daca sinteti multumite de el pentru ca, la sugestia lui Roro , mi l-am pus si in par si sint foaaaaaarte multumita!

Olga, de ce te-ai mirat cind ai vazut dieta?

Imi pare rau ca n-ati dormit azi-noapte! Sper sa treaca repede ziua pentru voi. Sanatate Adei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Iui, da' ce-o crescut Leon!!!! Sint frumosi-foc toti 3 iar Chiti cred ca va fi rapitoare ca tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Neata fetelor
Si mie mi-a placut filmul propus de Olga si l-as revedea oricand.
Ina si eu sunt super fan camasa alba, dar nu imi lipsesc nici cele bleo.
Radu mananca salata dar pacalit cum felul 2. Mananca morcov ras. Am observat ca daca ii dau prea multa salata incepe sa aiba scaun moale... nu stiu daca este normal. Asa ca ii dau moderat.
Olga faceti o treaba super. Am vazut la locatii si domeniul stirbei aveti contract cu ei? Te intreb caci eu lucrez la un institut de cercetari in turism si avem un contract pe proiect extern pe turismul cultural si am incercat sa ii contactam dar nu au raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:

Cu multa placere si sa-ti fie de folos!
Chiar voiam sa va intreb daca sinteti multumite de el pentru ca, la sugestia lui Roro , mi l-am pus si in par si sint foaaaaaarte multumita!

Si cum ai procedat ? cat l-ai lasat sa actioneze?

Si daca tot e vorba de par, vreau o recomadnare privind culoarea, merg sa ma vopsesc sapt viitoare si as mai inchide culoarea putin dar nu stiu ce nuanta sa aleg, problmea e si ca avand blondul de multa vreme mi s-a depigmentat firul si prinde greu alta culoare
Asadar : sa raman la nuanta actuala ? nu e prea deschisa ?
La semnatura ma puteti revedea ca sa aveti imaginea clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata!!!

La multi ani Phiphi!!!
La multi ani Gazulina mica!!!!

si multi pupici la mamici, sa aveti numai zile frumoase impreuna cu frumoasele domnisoare

Pay it forward l-am vazut si eu si mi-a placut asa ca o sa-l revad cu mare placere.
Am vazut si eu aseara un film super, o sa-l recomand cand imi vine randul, asta daca nu mi-o ia cineva inainte

Olga, frumosi copii mai ai

Anaan, si eu sunt cu camasile albe, eventual si cu o esarfa ceva

Dodo, sanatate puiutei

Anamariame, asteptam poze cu sarbatorita

Novus sper sa nu fie nimic grav. multi scumpetei

Salata nu mananca nici Amalia, doar rosiile din salata le alege. Ficatei manca intr-o vreme chiar cu pofta, dar a renuntat intre timp

Amalia

Mergi la inceput

Citat:

idem, imi face bine si mie...eu dupa preturile de la plafare, care m-au lasat masca, am gasit intr-o farmacie deschisa de curand, super pret: 59lei 100 ml

mercik si eu de pont, fetelor

Mergi la inceput