LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***422***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

In primul si primul rand, ma bucur ca e totul bine cu fetita Ramonei! Cum au zis si fetele, Ramona, o sa ai o pereche tare frumoasa! Acum, ca toate sunt ok, sa ai grija de tine!

Vad ca ati vorbit despre serviciu. Eu sunt in faza in care sunt atat de obosita, incat habar n-am ce mai vreau pentru mine. Va descrisesem eu programul de saptamana asta, ei bine, pe langa toate alea, maine am inspectie patru ore, acum ma apuc de planuri de lectii si alte hartoage, ca nu lectiile in sine sunt mare branza, ci hartoagele care le insotesc. O parte din zilele libere o sa mi le dedic corectarii simularilor de bac si evaluare nationala, ceea ce e de-a dreptul un vis! Si astea pe un salariu pe care mi-e si rusine sa-l zic cu voce tare, cu care nu pot sa concurez nici macar cu o femeie de serviciu de la una dintre gradinitele private din Bucuresti. Azi am facut haz de necaz, ca pentru doctorat nu primesc niciun spor la salariu cei care au obtinut titlul dupa 2009, ceilalti da. Nu vreau sa moara si capra vecinului - adica nu vreau sa li se ia si acelora sporul- dar parca prea-i discriminatorie masura asta. Cica pentru noi, restul, doctoratul e doar un titlul onorific!

In plus, revenind la de-ale mamicelii, ne "laudam" si noi cu un pui de febra, nas infundat si muci, ca sa nu ies din forma pe niciun plan.

Olga, tare frumosi ti-s puiutii! (eu la puiuti o incadrez si pe draga de Chiti)

Mada, rau imi pare ca aveti probleme de-astea. Enervarea ta mi se pare perfect justificata, abaterile astea de la program (cu dusul, cu intorsul) sunt greu de administrat cand voi aveti serviciu si trebuie sa semnati o condica undeva. Nici chestia cu statul transpirata in masina 30-40 de minute nu mi-ar placea nici mie deloc! Sper sa nu fie bolnava Adela si sa gasiti solutii pentru problemele care au aparut! ( Eu evident ca nu pot sa-ti recomand alta gradinita, dar pot sa-ti tin pumnii sa fie bine! again!)

Sanatate bolnavilor mici si mari! Chato, calatorie fara incidente! (Cred ca-i tardiva urarea, dar n-am apucat sa intru pe forum mai repede)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Eu sunt oarescum in butoi. Nu mai vreau sa ma las sa cad insa, ci sa caut solutii. Problema mea este cea vesnica: nevoia unei schimbari pe plan profesional. Simt ca ma sufoc, ca nu mai am aer, plang de trei zile numai la gandul ca merg la serviciu si imi vine sa ma iau la bataie pt lipsa de curaj, pt faptul ca ma complac in continuare si nu fac nimic. Motivele, sau mai precis scuzele pe care le gasesc sunt multe, dar adevarul este ca mi-e f frica de orice schimbare, m-am intepenit aici in situatia asta si nu stiu cum sa ies din ea.

Nici nu stiu sa spun daca la mine e la fel sau... fix pe dos!

Imi place ce fac, da nu-mi place ca nu sunt lasata sa o fac asa cum vreau/consider/mi se pare normal! Ca sa fiu lasata ar insemna sa fac concesii... care ar insemna ca de fapt nu sunt lasata, nu? Oricum, nu sunt dispusa la ele... cel putin acum... eh... nu mai intru in amanunte, ca nu-s tocmai o categorie sociala ale carei probleme sa intereseze...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Nici nu stiu sa spun daca la mine e la fel sau... fix pe dos!

Imi place ce fac, da nu-mi place ca nu sunt lasata sa o fac asa cum vreau/consider/mi se pare normal! Ca sa fiu lasata ar insemna sa fac concesii... care ar insemna ca de fapt nu sunt lasata, nu? Oricum, nu sunt dispusa la ele... cel putin acum... eh... nu mai intru in amanunte, ca nu-s tocmai o categorie sociala ale carei probleme sa intereseze...

mamaaaaaaaaa, da' ce te mai inteleg eu la asta!!!!! ma seaca cand stiu ca pot sa fac niste chestii bestiale, dar ma lovesc de "titluri stiintifice" muuuult "mai docente" decat mine.... care ma limiteaza pentru simplul fapt ca ei nu pot mai mult

Mergi la inceput

Partea buna e ca ADELA NU TUSHESHTE! maine fac pe draqu'n 4 si ma duc la gradi sa o ucid pe madame aia! Imi pare rau ca mi-am lasat parafa'n halat, ca i'o puneam in frunte, ca sa-mi asum afirmatia! Acum incerc sa ma abtin sa trimit un mail belicos... poate pana maine ma mai potolesc!

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Auch, acum am vazut mesajul Denisamedei: deci Adelake e dusa si adusa cu masina gradinitei? Si voi (ma rog, cel putin unul dintre voi) asteapta dimineatza acasa pana vine masina dupa fata si masina asta vine cand-cum si in general la 9?...Si ajunge pe la 9.30 acolo...atunci le mai da micul dejun? Iar de adus o aduc la 17? Si sunteti acasa atunci?...

Da, inainte doar venea cu masina gradinitei, din martie si merge dimineata (cu masina gradinitei)...

Da, initial venea pe la 8:15, a avansat treptat, pana pe la 8:40, dar in ultimele 2zile a tot venit pe la 9...

Da, le la MD cand ajung, oricum eu ii mai dau ceva acasa, asta cu MD nu ar fi o problema...

Ajunge la 17:30 - 18:30... nici asta cu variatia nu pot sa spun ca imi convine, desi o inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, da, eu l-am inscris pe Rares la gradi catolica. Anul asta a fost 160 lei pe luna. Probabil asa va fi si la anul. De placut...imi place. Ce nu mi-a trecut in cap sa intreb despre tv. Dar din cate mi-am dat seama, cred ca nu.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hello!
Pisik eu ii dau dreptate Biancai, trebuie sa iesi din cercul asta. Iti trebuie multa vointa si determinare. Saaau trebuie sa inveti sa accepti situatia actuala pana cand vei gasi o rezolvare. Faptul ca te zbati ca pestele pe uscat nu te ajuta cu nimic.

Chato, Novus nu stiu daca ne vedem la intalnire. Cand s-a stabilit pana la urma?

Novus eu i-am luat tutul de la un magazin de accesorii. Are aprox 27 cm lungime. Daca vrei va iau si voua.

Dyana imi place tonusul tau si se pare ca atitudinea ta atrage si rezolvarea problemelor atunci cand nici nu te astepti.

Dennisa Eu zic ca n-are rost sa te ambalezi acum. Noaptea o sa fie un sfetnic bun. Acum intrebarea e asa. Daca tot intarzie masina dimineata, nu mai bine o duceti voi? Problemele mari eu nu le vad de la faptul ca stau mult afara ci chiar de la transport unde ori e prea cald in masina, ori poate deschide nenea ala vre-un geam si daca pitici sunt transpirati e cam periculos. oricum incearca sa vezi partea pozitiva. Daca tot v-ati hotarat sa o mutati din noiembrie macar stii ca nu veti avea regrete.
PS. eu nu cred ca asistenta are ceva cu fata ta ci cu tineasa ca, cu sau fara parafa du-te si kilereste-o pe individa.

Eu cred ca am racit, am o satre ingrozitoare, ma doare capul, ma doare in gat, imi vine sa dorm mereu si vremea de afara nu ma ajuta deloc, ploua incontinuu de o saptamana. Trebuie neaparat sa fac ceva caci altfel cad in butoi si greu o sa ma mai ridic de acolo.

Gata, Noapte buna! Pupici !

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22
PS. eu nu cred ca asistenta are ceva cu fata ta ci cu tineasa ca, cu sau fara parafa du-te si kilereste-o pe individa.

Dixi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Offf, hai ca am deschis butoiul cu probleme vad.

MADA, nu stiu efectiv ce sa te sfatuiesc. Si eu am ceva nemultumiri in ultima vreme. M-a cam deranjat treaba asta cu uite educatoarea nu e educatoarea, mai ales ca Ana a fost clar afectata de schimbari. Sunt perfect constienta si de faptul ca nu a fost vina lor, ca au fost anuntati f din scurt, dar tot nu mi s-a parut ok. Acum e mai bine, vad imbunatatiri si vad ca s-au atasat copiii de dna Ana si sper sa nu o mai schimbe - eu asa am sugerat, mai discret sau mai pe fata.
Cu transportul, a fost haos in trafic cel putin saptamana asta - a fost inchisa soseaua pipera si toata zona a paralizat. Treaba cu distanta ar fi si la mine motivul pt care as schimba-o pe Ana de acolo, ca nu mai pot sa fac ore in trafic. Poate ar fi bine ca dimineata sa o duca Costin, cum faceati pana acum, ca dimineata e mai haos ca dupa amiaza, cred.
In privinta schimbatului nu e ok. Si nici asta cu anuntatul de o fata care nu se recomanda . Eu as face asa: as suna-o pe Cristina si as expune problema: nu e ok sa vina copilul transpirat acasa, nu e ok cum am fost sunata, nu e ok sa petreaca atata timp in trafic, hai sa incercam sa gasim o alta solutie, 2 schimburi la transport,etc.
Cat despre asistenta, nu stiu ce sa zic. Stii ca eu sunt mai toleranta si iau oamenii asa cum sunt. Mie nu mi se pare deloc rau intentionata. E adevarat ca zice ca sunt rasfatati, dar nu in sens rau sau cel putin eu nu am perceput-o asa. Pe mine nu ma deranjeaza deloc sa mi se zica ca am un copil rasfatat. Ba chiar replic "daaaa, e foarte rasfatata si e foarte bine asa" Chiar eu cred ca Ana e un copil rasfatat, dar nu vad o conotatie negativa in asta. Mie asistenta mi se pare - si chiar este - de moda veche si are apucaturi de moda veche, dar chiar nu mi s-a parut rea, iar sa faca ceva din rea intentie nu cred.
Dar este bine sa lamuresti aspectele care te nemultumesc, direct la cine trebuie zic eu.
Eu ieri am vazut pe camera ca Ana a intrat la baie desculta si a fost lasata singura in timp ce ingrijitoarea statea pe scaun - Ana s-a trezit prima ieri si toti dormeau. E adevarat ca nu am vazut totul totul, ca am avut si intreruperi la uitat, dar asa mi s-a parut. Si am sunat instant la Cristina. Ea a luat la derulat casetele de pe camera, a vazut ca aparea ca Ana a intrat in baie, apoi a iesit, apoi iar a intrat si a intrat si ingrijitoarea dupa ea (eu tot du-te vino asta nu l-am vazut, v-am zis ca am mai scapat chestii) si a intrebat-o pe ingrijitoare. S-a lamurit ca Ana intrase fara papuci, ea a strigat-o, i-a dat papucii, apoi a lasat-o sa intre din nou, apoi s-a dus sa o stearga. Deci lucrurile s-au lamurit.
Asa ca eu asta zic, sa vorbesti.

In alta ordine de idei eu m-am cam lamurit ca nu o voi da pe Ana la gradinita la care am inscris-o. M-am gandit si sunt multe chestii care nu mi se par ok. Mi-am amintit insa ca mai avem aici o gradi de stat care abia se construia cand era Ana bebe, deci teoretic e nou nouta. Si tot teoretic saptamana viitoare ar mai fi o tura de inscrieri la gradi. Dar sincer, fara nicio recomandare si cu inscriere deja la o alta gradinita, nu stiu ce sanse am. Dar daca o sa am timp, o sa incerc, ca nu pierd nimic.

DYANA, te admir pt curaj. Eu mi-as da demisia zilnic, fac adevarate scenarii cu asta zi de zi. Dar nu o fac

BIANCA, vreau o infuzie de curaj de la Robert

Mesajul asta l-am scris aseara si am uitat sadau send

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

it;s tea time!!

mey fetelor se apropie VACANTA CU TRENUL DIN FRANTA! D-AIA ATI OBOSIT.Pisik/ Dyana-
Chato, nu cumva o aducI tu mai repede? pe d-nA VACANTzA?

Mada-asta cu transpiratul nu e de lasat, treb sa ai dialog mereu cu ele, ca apoi tot copilul sufera. Bine ca nu tuseste.
Oricum traficul in Buc e de groaza...sa ai diplomatia necesara si calm, ca sa analizezi bine situatia.

ce faceti cu acest wk prelungit?
noi cika am pleca la nasi...la buzau...ne mai gandim totusi. Ariana e super mega incantata, credea ca mergem acum de dimineata. Mi-a multumit de vreo 5 ori ep drum pt setul de plastilina, ziceia ca n-a mai vazut deloc pana acumsi le tot mangaia si spunea culorile, si ca mie nu-mi da nimik, dar ma intreba ce culoare imi place; asa de control.

ma apuc de scris...cu stiloul, da?imi place nespus de mult

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Dau si eu o cafea daca mai doreste cineva !
Eu de azi sunt in concediu pana miercuri, azi am veni totusi de dimineata ca am niste treburi de rezolvat, la 11.30 plec la coafor , apoi prin oras la cumparaturi , am fost ieri cu prietena mea si mi-am luat 2 perechi de pantaloni super turbati : albastru electric si galbeni , m-am si mirat cum i-am gasit la un magazin nou deschis , ff faini , aveau totate culorile, cu greu m-am hotarat ce culori sa-mi iau, azi imi caut si ceva bluze asortate

Dupa-masa mergem si la bunica mea, apoi seara la Real sa vedem ceva roboti digitizati

Maine mergem la 11 la MC ca vine Donald si apoi in parcul dendrologic pt sedinta foto cu magnoliile inflorite

Apoi nu mai stiu ce facem dar cert e ca nu o sa ne plictisim , din pacate Pisi are in vizita partenerii nemti pana duminica asa ca nu putem pleca pt 2-3 zile, asta am fi facut, as fi vrut sa mergem in Ungaria dar nu-i bai ca avem timp

Marti daca totul e ok, poate mergem la Alba sa ne vedem cu Anei

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput