LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***422***
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 [ Chato, Novus nu stiu daca ne vedem la intalnire. Cand s-a stabilit pana la urma? Novus eu i-am luat tutul de la un magazin de accesorii. Are aprox 27 cm lungime. Daca vrei va iau si voua. |
Intalnirea a ramas pe 11-13 mai
Mersi de oferta , am comandat deja altul,e pe drum, eram curioasa doar de lungime pt ca Gazei ii venea tare bine
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
AlexAndra_81 spune:
Neata!
Novus, ce program fain ati facut, o sa treaca timpul prea repede din pacate
ahh, iti virez si eu banii pt ieseala azi, 150 parca, nu?
felicitari fetelor care au gasit gradi perfecta, aici variante nu prea avem, asa ca eu sunt multumita unde o duc pe Amalia, normal ca as vrea mult mai multe, dar cand stiu ca nu am unde sa le gasesc, ma multumesc cu ce avem, important este ca ea se simte bine acolo, nici n-as vrea s-o bulversez prea tare cu mutarile si sunt sigura ca nemultumiri minore gasesti oriunde
Pisik, legat de locul de munca n-as sti ce sa te sfatuiesc, eu n-am fost in viata mea la un interviu , dar nemultumirea profesionala trage dupa sine multe alte nemultumiri, asa ca trebuie sa schimbi ceva, chiar daca acel ceva e tot cu salar fix dar sigur, dar macar schimbi decorul, oamenii, poate vei avea posibilitati de avansare
vazut pozele cu fam Gireada, frumosi domle, ce sa mai zici
Dyana, imi place tonul tau optimist, e ca o gura de aer proaspat
eu azi inca la munca, apoi cumparaturi pt munte si salon, si maine dimineata ne tot ducem, vad ca se anunta vreme buna, asa ca fetele sper sa se joace in curte toata ziua si eu sa staaaau, sa citesc o carte, sa vad un film, sau sa stau si atat
Amalia
novus spune:
Alexandra, noroc cu tine , da, 150 ron pt intalneala avans
Olga,si eu am vizionat pozele de la balaceala, super !! abia astept sa ne balacim la Deva in grup extins
novus spune:
Alexandra, stiu ca Amalia e fan Rapunzel, vezi ca a aparut ieri cu Libertatea povestea in editia Disney printese, ff draguta, daca nu o mnai gasesti caut pe aici
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui novus Alexandra, stiu ca Amalia e fan Rapunzel, vezi ca a aparut ieri cu Libertatea povestea in editia Disney printese, ff draguta, daca nu o mnai gasesti caut pe aici www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
bine ca ai zis ca uitasem, o sa trec sa o caut si eu
Amalia
AlexAndra_81 spune:
LA MULTI ANI, STEFAN,
sa fii sanatos, norocos si sa ramai la fel de zambaret si sa o ajuti pe mami cu surioara ta mai mica
Amalia
Gaza22 spune:
Hello ! am vazut ca aveti planuri frumoase weekendul asta. Eu sunt terminata, am niste dureri in gat cum n-am avut niciodata. Am incercat toate leacurile posibile si imposibile. Sper sa ma fac repede bine ca nu mai suport starea asta.
Novus Noi nu o sa venim la intalnire, n-avem cum sa ajungem.
Ma duc sa zac.
va doresc weekend placut
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
Floric spune:
citat din mesajul lui AlexAndra_81 LA MULTI ANI, STEFAN, sa fii sanatos, norocos si sa ramai la fel de zambaret si sa o ajuti pe mami cu surioara ta mai mica Amalia |
La multi ani si de la noi. Stefan sa traiesti multi ani fericiti alaturi de parintii tai si surioara ce va veni.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Bianca2503 spune:
Lui Stefan i-am urat pe FB. dar ii zic si aici sa fie sanataos i sa isi iubeasca surioara.
IO nu am niciun chef. Maine dimineata plecam la bulgari pentru 3 zile, la mare. Asa ca sunt putin cu gandul departe si cum sa fac sa plecam mai repede.
dyana27 spune:
ce fac fetele?
bai nene e un tambalau la mine la serviiiici; chiar nu-mi doresc sa ma intorc miercuri... daca se poate m-as intoarce peste vreo luna asa, cand se calmeaza spiritele. s-a incaierat toata lumea cu toata lumea. ce sa-i faci, asa e cand sunt orgolii puternice. partea nasoala e ca sefa e din aia care se ambaleaza si arunca "vorbe mari si grele".... si i-a cam afectat pe colegi; si e si partinitoare cu una din colege, care e "cea mai cea".... dar aia e, vorba aia: "bucurosi le-om duce toate, de-o fi pace, de-i razboi"
sunt de-a dreptul inconstienta, maine ne ducem la nunta, duminica dimineata plecam la mare... si eu n-am facut nimiiiiiic. ar trebui sa ma apuc macar de calcat, nu???
Nu am chef sa ma bag in singura rochie pe care o am pentru nunta, asa ca adopt o tinuta mai lejera... chiar daca mergem la un super hotel de lux; adica-mi pun pantaloni gri care se ingusteaza pe gamba (de care n-am crezut ca voi purta vreodata... dar ce sa vezi.. chiar imi plac), o bluza cu nuante de gri, portocaliu, rosu foarte suie, cazuta pe un umar, cu o forma total asimetrica, dar eleganta si faina; si piesa de rezistenta.... pantofii rosii cu platforma si toc maaaaaaaaaare.
parul o sa mi-l fac pe modelul ala ridicat in fata, iar coada o sa fie "ciufulita ordonat" (ma coafez singura, iese mai bine decat orice coafor am incercat)
ce zici INA, suna naspa?