LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***422***
Raspunsuri - Pagina 18
simonapro spune:
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor mici si mari!
Am uitat sa zic si de pozele de la balaceala din Brasov, admir mult familia frumoasa, cum va faceti timp pentru toate
Dupa munca ma duc la o intalnire, cu un proiect nou intrat in Romania, sper sa iasa ceva.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Bianca2503 spune:
Salutare,
la multi ani sarbatoritelor!
sanatate bolnavilor!
curaj Pisik. Sa ti-l trimit pe Robert sa iti faca un training de curaj. El e opusul tau. Cum se pipi cineva in capul lui cum o taie brusc. Maine i se termina preavizul asa ca apoi e liber ca pasarea cerului. Sunt convinsa ca va gasi o activitate rapid. Pana la urma de vorba de un cerc din care tu trebuie sa iesi. daca nu iesi nu ai timp de ale tale si nu o sa ai timp sa faci ceva pe cont propriu. In paralel e aproape imposibil.
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Eu sunt oarescum in butoi. Nu mai vreau sa ma las sa cad insa, ci sa caut solutii. Problema mea este cea vesnica: nevoia unei schimbari pe plan profesional. Simt ca ma sufoc, ca nu mai am aer, plang de trei zile numai la gandul ca merg la serviciu si imi vine sa ma iau la bataie pt lipsa de curaj, pt faptul ca ma complac in continuare si nu fac nimic. Motivele, sau mai precis scuzele pe care le gasesc sunt multe, dar adevarul este ca mi-e f frica de orice schimbare, m-am intepenit aici in situatia asta si nu stiu cum sa ies din ea. |
Pisikule, ia zi-mi ce termen ai de plecare de la servici??? zicem 1 septembrie? e bine? adica s afie asa realist si rezonabil. eu asa am facut. am repetat tuturor ca nu ma mai prinde 1 ianuarie la serviciul asta... si dupa vreo luna de repetari eram absolut convinsa... si asa s-a si intamplat.
Admite tu acum ca nu stii cum sa faci, nu stii unde pleci, nu stii in ce situatie, dar 1 septembrie nu te mai gaseste la serviciul asta ci undeva muuuuult mai bine... doar ca nu-ti imaginezi unde acum... si nici nu trebuie.
Pisik06 spune:
Va multumesc mult fetelor de incurajari
BIANCA a descris perfect situatia mea: e un cerc in care ma invart. Nu renunt la un serviciu stabil pt ca mi-e frica: ca nu o sa iasa cu florile, initial nu o sa am bani cu ce sa platesc rate, gradi, etc; o sa am prea mult timp liber (stiu, e de ras, dar daca iei la analizat sa stiti ca sunt multe chingi in care ne prinde programul asta full time, una fiind ca ne ocupa), o sa ma arate lumea cu degetu ca nu am servici, mor soacra/mama/bunica de inima de grija mea, etc. La acest serviciu stabil imi este pana sus, imi e greata de tot, nu ma mai suport eu pe mine in acest context. Sa ne intelegem: nu imi face nimeni nimic rau, dar este un context idiot, plus ca am 7 ani si ceva, deja nimic nu e o provocare, simt c am lancezit de tot, imi amorteste creierul, ma simt complet imutila. Nu plec de aici pt ca: nu am mai fost pusa in situatie de interviu de peste 7 ani de zile, nu mai sunt la curent cu tendintele actuale in domeniul meu, mi-e teama de sefi cretini, colegi gretosi, nu imi vine sa schimb 8 ore intr-un birou pe care il cunosc cu 8 ore intr-un birou pe care nu il cunosc, etc.
Nu evoluez cu florile mai mult pt ca nu am timp sa ma ocup si nici finantele necesare investitiei. Timp as avea mai mult daca mi-as da demisia si m-as apuca, daaaaaar revin la punctul 1 si iata cercul
DYANA, e o idee buna. Eu mi-am mai pus target ca stau 6 luni cand m-am intors si iata ca au trecut 15 luni. Dar da, ai dreptate, 1 septembrie nu ma prinde aici. Dar sa mor daca stiu unde si cum ma prinde
Mami de minune mica
dyana27 spune:
deci de cand sunt in concediu au fost numai si numai scandaluri la servici. pe bune de nu-mi vine sa ma reprofilez, ac partea asta de genetica e grea nene si daca ai un sef de laborator care nu e in stare sa interpreteze niste protocoale, ba mai mult, le interpreteaza gresit.... iese cu scantei.
am primit mail ca e o situatie nasoala- ca s-a interpretat gresit un protocol.mie mi s-a pus in brate asa cum se facea, deci nu vad de ce m-ar baga in discutie... dar se pare ca ma baga. oricum ideea e ca nu e nimic gresit interpretat, doar ca sigur, daca zice seful de laborator... poti sa intorci protocolul invers si sa-l citesti printre randuri.. sa dea ca ea.
bine, mailul a fost trimis dupa ce s-a razboit urat de tot cu un coleg, l-a amenintat ca-l da afara, asa ca si mailul are cuvinte mari gen: "abatere profesionala grava", sanctiuni... etc.
din pacate pentru ea, situatia poate fi maxim considerata ca "interpretabila", si oricum rezultatul analizelor nu este gresit oricare din cele 2 ar fi varianta corecta (ba chiar asa-zisa greseala ar fi o imbunatatire a metodei.
Pisik asta e cu dedicatie pentru tine: daca din "greseala" ma baga in mijlocul scandalului complet nevinovata.... imi dau demisia pe loc. Am ajuns la nivelul la care cred cu tarie ca orice sut luat chiar este un pas inainte, si daca primul sut mi l-am dat singura, pot sa mi-l dau si pe urmatorul, cu toata increderea ca va fi bine.
in concluzie: imi gaseste cineva un post de .....ceva??? sunt vesela non-stop, guraliva si tare bine-intentionata
denisamada spune:
Salutam tufetele!
Eu am citit... dar cum mereu sunt pe fuga, nu prea am mai apucat sa scriu... acum apuc, ca sunt plina de nervi si nu pot sa ma mobilizez la "rezolvat".
Dupa cum stiti,noi suntem/eram foarte multumiti de gradinita Adelei, dar in ultimul timp au cam inceput sa se adune mici nemultumiri... pe care nu sunt sigura ca nu le-as avea la alte gradinite, dar asta nu ma linisteste foarte tare cand vad ca nu e totul ok pt copilul meu!
De ceva vreme (de cand s-a facut frumos afara) am impresia ca sunt lasati afara "in nestire", ca mi-o aduceau cu masina transpirata.... semnificativ, in conditiile in care face 30/40minute cu masina, plus ca nu stiu de cand e ea asa uda si aprinsa la fata de acum cateva zile m-am si speriat cand am vazut-o, ca am crezut ca e bolnava. I-am umplut rucsacul cu bluzite (nu ca nu ar mai fi avut in dulap, dar sa fiu eu sigura/linistita) si le-am trimis un mail politicos. De atunci nu a mai venit uda, dar nici cu alta bluza...
Acum imi spune Costin ca l-a sunat de la gradinita (desi eu sunt persoana de contact ) sa-i spuna ca Adela tusheshte foarte rau, si ea a observat-o de cand a coborat din masina de dimineata! Cine e "ea"... a uitat sa se prezinte, dar Costin zice ca dupa voce ar fi asistenta, ceea ce ar explica faptul ca l-a sunat pe el, ca eu am repezit-o intr-o dimineata in care Adela era cam maraita si ea a zis ca "e rasfatata" de-mi venea sa-i dau cu ceva in cap!
Acum problema mea e asa:
1. I s-a nazarit tampitei pe copkilu'meu!
2. Adela kiar e bolnava, ceea ce e mult mai rau... si a inceput sa "tusheasca rau" de acasa pana la gradi!
Astept cu o nemarginita nerabdare sa se intoarca acasa! Dar simt ca e nevoie de o skimbare!
Aveti ceva idei? Ioana, mai ales parerea ta mi-ar fi de mare folos.
Sincer, cred ca ar trebui sa renuntam la transportul asta, ca am impresia ca aici e marea problema, din pacate noi nu prea avem posibilitatea sa "bifam" partea asta. daca de dimineata e-am mai descurca, cu ajunsul la timp, ar fi cam greu...
DAR! problema oricum exista, ca transportul a inceput sa ajunga dimineata la 9, ceea ce... e destul de invalidat, sunt curioasa daca lor le-ar conveni sa ma caute pe la spital si eu sa ajung la 9:30-10, ca atunci a venit transportul pt gradi... Plimbarea asta zilnica prin Bucuresti e... cam de durata, astfel incat gradinita de la 8-19 ramane cam... intre 9:30 si 17, ceea ce... ma cam nemultumeste. Singura solutie pe care o vad este o gradinita mai aproape, kiar daca poate va avea minusuri la alte capitole...
Nu as fi vrut sa o skimb acum, pentru ca avem alte variabile si s-ar putea sa mai fie nevoie de-o skimbare catre sfarsitul anului... dar cred ca o vom face totusi. Cel putin ACUM cred asta!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Halau. Io vreau vacantza! Si in general is la faza in care as vrea o viatza simpla, in sensul de a nu face nimic in plus fatza de serviciu; sa vin acasa de la serviciu si gata, sa nu mai am nicio grija 'telectuala, doar sa enjoy the simple life, nu mai am chef de niciun doctorat, de cursuri de formare, de referate, de plm plm, pur si simplu as vrea cand vin acasa sa nu mai am niciun stres, niciun "dead-line" care sa ma pandeasca fioros, nicio "provocare" intelectuala, nimic!!
Ati retinut vreuna dintre voi cum se numea documentarul cu publicitatea subliminala pt. copii pe care ni l-a recomandat chatonel? Chatonel, tu mai esti pe receptie? Le-am povestit unor elevi despre el si acum vor sa-l vada, dar nu stiu cum sa-i indrum
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Novus vroiam sa-ti spun ca este frumos la piscinele de la Brasov, dar la Deva sunt muuuult mai tari. Eu vorbesc f serios sa organizam o intalnire la Deva (prin sept, oct) si sa mergem cu toti picii la balaceala. Avem si ce vizita (cetatea, castelul de la Hunedoara) + ca Deva este un oras tare, tare frumos, curat si linistit. Rezolvam si cu cazarea Ce ziceti? |
Nu se poate mai in nov?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Auch, acum am vazut mesajul Denisamedei: deci Adelake e dusa si adusa cu masina gradinitei? Si voi (ma rog, cel putin unul dintre voi) asteapta dimineatza acasa pana vine masina dupa fata si masina asta vine cand-cum si in general la 9?...Si ajunge pe la 9.30 acolo...atunci le mai da micul dejun? Iar de adus o aduc la 17? Si sunteti acasa atunci?...
Am uitat sa felicit tufetele Ela si Dyanna ca au avut norocul sa gaseasca asa gradinite faine, dupa descriere Eu de gradinitele catolice am mai auzit lucruri de bine, inclusiv pe forum; Floric, parca tu ziceai ca si la voi e una...pana la urma unde-l dai pe Rares? Sau inca nu?
Ramona, tu la ce gradi il duci pe pitic, la aia celebra unde au oparit fetitza de 2 ani? Felicitari pentru vestile super: fetitza+sanatoasa!
Bebestrumf, chiar e super-dulce Ariana in poza ta de la avatar
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.