LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***422***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

noi sintem gata de imbarcare :) oli

monn, sanatate

izia a fost si ea ieri din nou la medic; inafara de dubla otita are si bronsita, avem o tona de medicamente si antibio nou sper sa ne lase sa le plimbam prin avioane, ca astia-s cam bolinzi cu securitatea lor, pina si un biberon li se pare bomba

am cam stat cu okii-n tavan azi-noapte

unchiu-meu e mai bine, cind s-a vazut acasa a prins puteri simbata merg la otopeni dupa var-mea si apoi plecam la craioova cu o masina (io nu conduc, ea cica se baga )
ne intoarcem duminica, apoi sintem libere pt intilniri, pina vineri, cind plecam iar la craiova pt botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Cu asa vesti bune altfel incepe ziua !!

Sa le luam pe rand :

Monnvas, aoleu cu ce pomelnic v-ati captusit !! sa va faceti bine repede !!

Olga, ma bucur ca v-ati balacit si mi-ai facut pofta de placinte
De ziua mea la Aqualand ma serbez si eu cu gasca apropiata, sa ne balacim putin si apoi mancam la restaurantul din incinta , abia astept
Despre intalneala la Deva subscriu pozitiv, m-am gandit si eu deja, cazare faina si buna gasim la cabanele din imprejurimi,mai catre munti

Gaza, super vestea !! ne vedem la Sibiu deci, da ?!
Tutu-ul Adei ii e lung, in talie e pe elastic deci nu e problema, dar nu-mi place lungimea, e aproape pana la genunchi asa ca am comandat altul, doar ca vine luna viitoare abia, le aduce din State furnizoarea
Al vostru de unde e luat ? ce lungime are fustita ? a noastra are 38 cm si imi trebuie cam de max 30 cm, asa l-am comandat pe cel nou

Chatonel, drum bun sa aveti si sa ne vedem cu bine !!
Si sanatate multa Iziei

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

neatza gagici!

da si eu am dat-o in bara seara, ramanand fara Ari, ca a vrut sa doarma la buni, am ajuns acasa am facut o mamuliga cu branza si smnatana, iar apoi m-am apucat de un tort...dupa cate vazusem in poze, cred ca m-a afectat, si uite asa ce alergasem dupa-masa s-a dus de rapa...
dar maine e o noua zi.merg si la sala
mai avem o speranta.

Deci va place fi-mea? si ma gandeam ca azi sa schimb poza, bineeeeee n-o mai schimb
sa inteleg ca nici acum Novus n-ai vazut-o pe Ari in pozele de la PAste? FB asta e de vis...
Chato concediu plakut si sa va refaceti repejor si bine, ca vremea aici e cam ciufuta

Ela- mi-s place gradinita voastra
apropo, alaltaieri vb o tipa cu fi-sa(clas a 6-a) in engleza afara, desi ceilalti copii se uitau un pic ciudat, pricepeau 90%, insa mi-am dat seama ca facea asta pt fi-sa, ca vrea s-o inscrie la liceu in afara....e ciudat, insa dc treb si e benefic pt puiul tau, chiar o sa incep si eu cu Ari, cate un pik din toate; desi eram certata cand ii puneam la calc desene in spaniola/italiana/engleza, ca "ce intelege copilul?"

Dyana-felicitari pt alegere!
la o graid catolica voiam si eu pt Ari, insa au niste preturi la noiplus ca platesti si pe timpul vacantei, ceea ce ma scotea din calculelelele

Monvas- complicat diagnosticsa treaca repede!

as vre aun ness acum...

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

sa inteleg ca nici acum Novus n-ai vazut-o pe Ari in pozele de la PAste? FB asta e de vis...

Nu, ca de fiecare data cand incercam nu ma lasa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Oli, ce aveam pana acum chef de duca dar dupa ce am vazut pozele chiar ma mananca in talpa.

Sunteti niste frumosi.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Am spus, n-am spus nu mai stiu. Am vazut poze de la noile aniversari.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Dyana-felicitari pt alegere!
la o graid catolica voiam si eu pt Ari, insa au niste preturi la noiplus ca platesti si pe timpul vacantei, ceea ce ma scotea din calculelelele

Monvas- complicat diagnosticsa treaca repede!

as vre aun ness acum...

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Multumesc bebe. La noi gradi asta e ceva intre stat si privat. Adica taxa e fix la jumatate fata de privat, 500 ron la scurt, 800 la lung, au o luna doar de vacanta in vara, iar grupele sunt de maaaxim 25 de copii. Pentru noi e super sa dam jumatate din cat ne gandeam ca o sa dam. Si cum spuneam, mi-a placut tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza fetele!

RAMONA, ma bucur ca este totul bine si felicitari pentru fetita, vei avea o pereche perfecta

DYANA, super cum se aseaza lucrurile. Ma bucur mult

ELA, suna grozav ce aveti voi acolo la gradi

NOVUS, ma bucur mult ca e ok Alexandra. Sanatate multa si tie

MONN, multa sanatate lui Jinerica

Eu sunt oarescum in butoi. Nu mai vreau sa ma las sa cad insa, ci sa caut solutii. Problema mea este cea vesnica: nevoia unei schimbari pe plan profesional. Simt ca ma sufoc, ca nu mai am aer, plang de trei zile numai la gandul ca merg la serviciu si imi vine sa ma iau la bataie pt lipsa de curaj, pt faptul ca ma complac in continuare si nu fac nimic. Motivele, sau mai precis scuzele pe care le gasesc sunt multe, dar adevarul este ca mi-e f frica de orice schimbare, m-am intepenit aici in situatia asta si nu stiu cum sa ies din ea.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Offf Pisik imi pare rau ca esti in butoi, te inteleg ca iti e greu sa tedesprinzi mai ales ca depinzi financiar de salariul lunar regulat, stiu pt ca asa e si la mine, creditele din pacate nu dispar si ai nevoia garantiei unui venit constant
Nu stiu ce sfat sa-ti dau, stiu insa ca esti tare priceputa in ceea ce faci si e pacat sa nu-ti fructifici talentul
Tin pumnii sa gasesti calea cea mai potrivita pt tine !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Ziua buna!

Ramona
: ma bucur mult pentru vesti, eu aveam asa un sentiment ca o sa fie bine, felicitari pentru fetita

Chato:drum bun si insanatosire grabnica Iziei

Dyana, Ela:ce bine ca ati gasit gradinite potrivite

Pisik
: te inteleg perfect prin ce treci,exact in aceeasi situatie sunt si eu, sper din tot sufletul sa nu ma mai intorc dupa concediu. Sfatul meu e sa nu te dai batuta si sa te gandesti la toate posibilitatile sa incerci sa faci ce-ti place

Am vazut poze cu sarbatoritele,mi-au placut mult

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput