LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***422***
Raspunsuri - Pagina 16
Floric spune:
Ceva straniu. Imi arata pe prima pagina, la cuprins cum spun eu ca ultimul mesaj e de la Gaza si cand intru...mesajul nu e.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
ramona7575 spune:
Multumesc fetelor . Am vb.si cu sotul pe net, Stefan la anuntat ca am o fetitza la burtica, va dati seama ce fericit era sotul, mai ales ca este bebelina sanatoasa
In seara asta m-am dat peste cap impreuna cu cumnata sa facem un tortoi imens si bio in ideea ca la gradi. sunt 22 copii (dupa ce toata iarna nu au venit mai nulti de 12). Pe la 21:30 m-a sunat educatoarea sa imi spuna ca ii este frica sa aduc tort facut de mine, sa nu faca copii alergie etc., numai daca fac comanda cu certificat de la cofetarie ... puii mei, dupa ce am facut un tort imens sa comand alt tort ? ... i-am spus ca aduc niste prajiturele , suc iar vineri o sa chem la viteza niste copii acasa sa suflam in tort si gata... m-am cam desumflat da` sa fim noi sanatosi...o inteleg si pe biata femeie, era bine daca imi spunea din timp, nu ma agitam sa fac bunatate acasa...
Ma duc la nani...
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 17
Floric spune:
Ramona, draga, nu te stresa daca dai o strigare printre noi...poate reusim sa spalam platoul pana seara.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Monnvas spune:
Bau!
Io azi am avut examen, sunt epuizata
In primul rand: felicitari RAMONA si CUREA pentru vestile bune!
In al doilea rand. Avem si noi un pomelnic de diagnoastice: Rino.bla.bla.ita (viroza d-aia cu muci si tuse); otita la urechea dreapta; conjunctivita. Deocamdata tratam local, daca otita se acutizeaza bagam antibiotic (dar nu cred ca e cazul). Cand mi-a scris pediatrul diagnosticele ma intrebam: asta e reteta sau pomelnic??
ILINCA io d-aia am trimis o tinuta bleumarin, in ideea ca poate seamana a blugi
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
olishka spune:
Buna seara!!!
Ma bucur sa citesc vesti atat de bune
Ramona chiar m-am gandit zilele astea la tine. Ma bucur ca este totul bine si felicitari pentru fetita
Ela, Dyana felicitari pentru inscrierea la gradi. Si ce gradi
Imi pare bine ca Ada se simte mai bine
Am vazut poze cu Sophi de la gradi. Ce fascinata a fost de tort. La fel a fost si pt David. Mi s-a parut cel mai frumos moment de la petrecere. Foarte frumoase pozele, mai ales cele in 3
Am vazut-o si pe Gazulina si mi s-a facut atre dor de ea si de familia ei. Ce petrecere frumoasa. Ne-ar fi placut sa fim acolo. Va pupam si va asteptam
Noi ne-am intors de la balaceala, cu totii rupti de oboseala. Pana si Leon care nu s-a balacit s-a culcat mai devreme astazi A fost asa cuminte astazi Tot cu David este mai greu Dar ii iubesc de nu mai pot si am avut o zi minunata.
Novus vroiam sa-ti spun ca este frumos la piscinele de la Brasov, dar la Deva sunt muuuult mai tari. Eu vorbesc f serios sa organizam o intalnire la Deva (prin sept, oct) si sa mergem cu toti picii la balaceala. Avem si ce vizita (cetatea, castelul de la Hunedoara) + ca Deva este un oras tare, tare frumos, curat si linistit. Rezolvam si cu cazarea Ce ziceti?
Maine merg s-o iau pe Chato de la aeroport
olishka spune:
Of Monn, dar chiar ca pomelnic. De unde ati cules atatea minunatii? Sanatate si nervi tari
olishka spune:
Astazi am cam dat-o in bara cu a mea cura. Ma iubeszte sotul f tare si mi-a luat la intoarcere de la un restaurant placintele mele preferate cu branza si verdeata, facute pe vatra Era si trecut de 8. Macar se compenseaza ca am inotat
olishka spune:
Pozici la cafea
https://picasaweb.google.com/olgagireada/ParadisulAcvaticBrasov?authkey=Gv1sRgCN_joeqJjsuL7gE#5735442364015882898
Noapte buna!!!
Gaza22 spune:
Hello!
Multumim de aprecieri, din pacate multe din poze au iesit miscate asa ca nu prea am avut ce sa aleg dar se datoreaza faptului ca Zvarluga mea a dansat incontinu, asa ca nu-mi pare rau.
Am vazut si celelate doua frumuseti sarbatorite odata cu noi, le-am felicitat si pe Fb dar le mai pup odata si aici si pe mamicile din dotare.
Novus, am vazut ca Ada e bine, tu cum stai cu raceala? sa treaca repede, sa faci planuri de excursii, ca doar vine un weekend prelungit si trebuie sa fi in forma. Cum adica tutul Adei e mare? nu merge sa-i strangi elasticul din talie?
Inan-am slabit deloc, dupa cantar cica ma mentin dar cred ca e stricat, dupa aspect fizic, am facut o burtica de zici ca am bebe. Noroc ca vacanta noastra la mare se anunta indepartata asa ca am timp sa nu ma stresez prea tare.
Ramona, Ela ma bucur mult pentru voi si vestile bune.
Monnvas, insanatosire grabnica Injinerului
Oli am vazut pozele, tare frumos e sa mergi la o balaceala cand afara e frig si urat. Trebuie insa nitel curaj si determinare. Noi am tot zis ca mergem la Brasov la piscina cand ne vom vizita finii dar n-am gasit timp niciodata. Sa merg special la Brasov pentru asta, doar o zi, nu stiu daca as fi avut curaj.
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat se vede ca m-a ajuns oboseala.
Aaaa si sa nu uit VENIM IN VIZITA ACASA !!!. Am luat deja bilete si pe 11 Mai dimineata revenim in Eterna si Fascinanta Romanie.
Gata fug la nani. Pupici
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor