Piersicute de iulie august (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Va astept la clatite , nu vrea nimeni ?

28+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

eu ma abonez, laura. le vreau cu smantana, scortisoara, miere si nuci - 1000 de calorii bucata

24+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura32

Va astept la clatite , nu vrea nimeni ?

28+ Andrei

cum sa nu? sunt toata asa

29+ Ana Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele, am venit de la birou. Sunt mul#539;umita ptr. Prima zi. Am avut o serie de oameni la informa#539;ii. Mâine o sa am primele acte mici. Dana te pup. Nici eu nu fac nicio decalotare. Cele care ave#539;i fete o sa le puneti doar fundite si pampoane, noi la b#259;ie#539;i ce sa le punem? Ni#537;te tepi cu gel. Laura vreau si eu clatite . Carmen ai f#259;cut si tu numai mancaruri bune , la fel si Miha. Porumbita bine ai venit din concediu. Iiuli ce #539;i/a zis doctorul? Sper sa-#539;i treac#259;. Aruba îmi pare r#259;u cu drumurile tale si cand m#259; gândesc si la pedicura, eu zic sa o rezolvi cum a zis si Fleur cu opera#539;ie. Despre carucior astept sa lua#539;i voi întâi.

Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IIuli

eu ma abonez, laura. le vreau cu smantana, scortisoara, miere si nuci - 1000 de calorii bucata

24+ Mihai

Vai de mine , cam consistent ....hai si un pahar de langa ele

28+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Balanta deja am inceput clexane de 0.6 de 2 sapt, inainte de pasti. Deci joia viitoare fac 3 sapt de clexane 0.6, speram sa aiba efect bun.

Fetelor voi ati intrebat dr cum veti naste? Ca eu ma gandeam ca ar cam trebui sa vb cu el..

<hr noshade size="1" /> 26+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ned
Fetelor voi ati intrebat dr cum veti naste? Ca eu ma gandeam ca ar cam trebui sa vb cu el..

<hr noshade size="1" /> 26+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Da eu am discutat cu doctorul meu , verdictul : cezariana la 39 sapt in cazul in care nu vrea sa apara mai devreme bebe

28+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Da, Ned. Cezariana la 38 de s. Bea #539;i-a spus Carmen. Nu se mai da niciun ajutor.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Ce spor la scris ati avut azi, fetelor.
Eu acum am ajuns acasa. Inca o zi si imi vine si sotul. Abia astept. Imi sta gandul la un concediu, sau macar cateva zile pe undeva.
Laura, ma abonez la clatite. Cu gem de capsuni, dar ala il aduc eu din productie proprie. Am facut anul trecut pt sot ca eu nu eram cu dulciurile si de cand sunt gravida il devorez.
La noi e obiceiul sa cumpere nasica cercei, asa ca o las pe ea sa isi bata capul.
Cu toate discutiile despre menstruatie si safe sex, parca tot prefer fetita. Din totdeauna m-am visat mamica de fetita.
Iuli, ai grija si suna dr. Sa ne ti la curent.
Ada, felicitari.
Va pup.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Fetelor vin si eu la raport, azi am fost la eco am 25 de saptamani si 5 zile fetita are 876 grame, iar baietelul are 891 grame sunt in grafic bebelusii mei, fetita are capul in jos si piciorusele in sus pe partea stanga, iar baietelul e pe partea dreapta si are capul sus si piciorusele in jos . Fetelor sunt tare fericita, colul se prezinta foarte bine si uterul la fel. Eu am luat pana acum 6 kg si mi-a zis doctorul ca el spera asa cum ma prezint sa nasc la termen sau foarte aproape de termen. De maine incep si eu sa iau timp de 3 luni de acum incolo fier.
Fetelor va pup pe toate si sa ma iertati ca nu scriu prea des dar va citesc in fiecare seara. Doamne ajuta in continuare !!!

25+ cu

Mergi la inceput