Piersicute de iulie august (31)
Raspunsuri - Pagina 21
Fleurdelise spune:
Tamys, bine ai revenit si ma bucur ca bebelusii tai sunt bine. Bine ca ai scris ca ne faceam ganduri. Daca tot citesti deci intri des, mai strecoara din cand in cand cateva randuri, gen totul e ok cu noi.
Fetelor eu m-am enervat tare azi la servici. Nu va dau amanunte, dar e exact cum s-a tot discutat despre atmosfera de...cacao care li se face gravidelor, de parca am fi furat dreptul cuiva sau am fi niste privilegiate. Destul sa va spun ca sunt pandita si mi se contabilizeaza orice gest....deja mi-e greata de ei (vb. de sefi aici). Ferm hotarata sa bag un concediu mai lung asa...pana la postnatal, dar caut inca varianta cea mai avantajoasa financiar. De nervi mi-a sarit si glicemia mult in sus, desi am mancat super-corect azi pana acum .
Hai sa nu va mai plictisesc si pe voi, va pup de noapte buna!
30 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
maria0408 spune:
Tamys ma bucur ca sunteti bine. Fleur pun brocoli crud, sa se pastreze cat mai multe vitamine. Ieri seara am gatit toti trei pizza, Ana a fost super incantata ca a intins aluatul cu mine si dupa aceea a pus compozitia. Vreau si eu o clatita, acum o sa-mi fie pofta toata noaptea.
Laura32 spune:
Fleur , nu te intrista , te rog sa fi linistita si ai grija de bebe , lasa nebunii cu nebuniile lor , hai ca tu nu mai ai mult deloc si scapi de ei . Iti urez o zi usoara cu glicemie scazuta .
Tammys bine ai revenit , ma bucur ca bebelusii sunt ok si sa vina cat mai aproape de termen
Va urez noapte buna si sa ne "auzim" maine cu bine
28+ Andrei
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria0408 Vreau si eu o clatita, acum o sa-mi fie pofta toata noaptea. |
Offf , imi pare rau Maria ca ti-am facut pofta .... ce minte am si eu , uneori este mai bine sa nu mai vb de mancare.
28+ Andrei
Delia21 spune:
Fleur,poti sa ma suni ....de cele mai multe ori pe mine tare ma ajuta cand imi usurez inima si vorbesc.Pe mine m-a facut unul "bitch" azi...asa de drag...si chiar il vedeam mai brezi....intre coplegi,la scoala...dar e bine sa nu punem la inima...
ali24 spune:
buna fetele.si eu va citesc tot timpul dar de pe tel si mi e urat sa scriu la el.azi chiar va scriam si eu despre decalotare si cand sa trimit mesajul l am sters din greseala si nu am mai avut nervi sa il rescriu.
acum rescriu in mare...eu nu l am decalott deloc pe baiat cu toate ca toti medicii de aici imi recomandau asta.am fost si eu cu el in germania la un contro si acolo mi au spus ca nu se face asa ceva asa ca eu i am acsultat pe ei ptr ca mi s a parut mai ok.la fel ca dana o sa las fetele sa se descurce cand va fi mare
ada ...bafta la birou.sa ai multi multi clienti
eu nu vreau clatita ca am mancat ieri pana mi a fost rau
fleur imi pare rau ca te au enervat sefii.daca vrei vin sa te ajut
tamys-felicitari ptr vestile bune
29+
rafael albert(25.05.2007)
muraturica spune:
Fleur, chiar tu care erai "sursa mea de zen" sa te enervezi?
Hai ca gasesti tu putere sa fi calma. Gandeste-te ca mai ai putin de mers la munca. Si probabil cand o sa ti bebele in brate nervii facuti de sefi o sa para nesemnificativi.
21+
ali24 spune:
azi am fost si eu la doctor si baietelul meu e un <grasun>.cica are intre 1700 si 2000gr.dr nu a spus ca ar fi vreo problema asta dar totusi nu o fi prea mare?eu am 29 de sapt si a spus ca el e de 31...asta ar fi una dintre dileme ...
o alta ar fi legata de nastere...sunt putin dezamagita ,dezorientata nici eu nu stiu cum sunt.el (dr)tot timpul vorbea ca si cum as vrea neaparat cezariana...o tot tinea cu cezariana in sus cezariana in jos.si mi a spus ca daca vreau cezariana ar fi mai bine sa nasc la privat si mi ar putea face oferta de 800euro(nu mi se pare mult) si a spus ca diferenta dintre privat si stat ar fi conditiile ca de hotel ce le ai la privat si asistentele care sunt tot dupa tine...iar la stat mi a spus ca sunt doar 2 asistente la 28 de copii si nu ca ar vrea ele sa fie rele doar ca nu au timp sa le faca pe toate si sa mai fie si dragute(a incercat sa le scoata)
trimit si revin .merg sa spal copilul ca adoarme daca nu
29+
ali24 spune:
am revenit............
bun si dilema ar fi ca ...i am spus pana la urma ca eu nu stiu inca daca vreau cezariana si in cazul in care as vrea natural ce ar fi???si el a spus a pai atunci mai bine nasti la stat ca nu are rost sa nasti la privat.ca ar fi mult mai bine acolo ptr ca e mult mai multa activitate ca sunt mai multi oameni prin zona(doctori ,asistente...)si ca la privat am fi mult mai putini .el si probabil vreo cateva asistente.si acolo daca ar fi ceva ar putea fi ajutat.acum intrebarea e oare ii e frica?????????????????nu se pricepe asa de bine la nasteri naturale sau care e problema ca nu inteleg.stiti ca eu sunt cam paranoica in privinta doctorilor si nu am incredere in ei...dar totusi voi ce intelegeti din asta?ca eu am perceput o ca si cum i ar fi frica de nastere naturala...
ca mila tu cand mai mergi la el la control?sunt foarte curioasa sa vad ce iti spune si tie
29+
Fleurdelise spune:
Ali, intreaba-l clar, dpdv strict medical, ce fel de nastere iti recomanda el, tinand cont de starea ta si a bb-ului. Si apoi iei o decizie, dar e strict decizia ta, mai ales daca ambele variante sunt posibile.
Ce-i asta: "mi-a facut o oferta de cezariana la 800 de euro", suna ca la piata...asta e doctor sau vanzator? Scuze, m-am ambalat... Nu am nimic cu clinicile private, dar nu doctorii sunt cei care trebuie sa faca oferte, ci managerii respectivi, sa atraga cu "serviciile" lor, din care cel mai pretios e o echipa de medici competenti.
Nu stiu ce sfat sa iti dau. La prima nastere cum a fost, cred ca depinde mult si de asta?
Ia decizia care simti tu ca este cea mai buna pt tine si bebelus.
Apropo de asta, eu tot o intreb pe doctorita mea odata la 2 sapt. cand ma duc la ea, cum "nastem". Ea e foarte retinuta in privinta asta, la inceput ma enervam dar incep sa inteleg conceptul. Mi-a zis ca nu vrea sa forteze sau sa grabeasca nimic (deci, pana la urma, nu inducere cu orice pret), evolutia bb-ului este urmarita (si a mea) si in f-ctie de asta vom lua o decizie. Am asistat la "pregatirea" care i se facea unei fete de la clinica de diabet, de catre o asistenta, pt. cezariana programata. Mie mi s-a parut competenta abordarea. Si culmea, aici, nu nasti neaparat cu dr. tau decat daca e de garda, in rest se lucreaza in echipa, te naste cine e de garda, asta e.
30 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)