Piersicute de iulie august (31)
Raspunsuri - Pagina 19
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmina_s bine, bine....schimb subiectul! geloaselor!!!!! vreau sa va intreb ce parere aveti de carutul asta: http://www.coletto.com.ro/produs2886/COLETTO---CARUCIOR-AUSTIN-4-SISTEM-COMPLET-3-IN-1-RED.htm am ocazia sa-l iau de la un coleg cam la 850 lei, dar ma intereseaza parerea voastra: este ok? 29+ Ana Miruna |
Arata f bine, are si maner reversibil. Eu as zice go for it. Dar atentie la dimensiuni/ greutate, sa te avantajeze. Daca ai de coborat 4 etaje cu el nu-l recomand
Noi i-am facut gauri in urechi la 10 luni jumate, a avut cercei medicinali aproape o luna, apoi i-am pus cerceii mei din copilarie, care se inchid tot in fata
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">25+ cu
michelle1981 spune:
Fleur - pt sufleul de brocoli m-am inspirat de aici, dar nu am pus oua si nici telemea Am ras un pic de cascaval peste brocoli+smantana si l-am lasat un pic pana s-a rumenit.
Diana - tu intrebai de pastile pt durerile de cap de dupa rahianestezie? Eu am luat Quarelin la sfatul ginecologului
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">25+ cu
maria0408 spune:
Ca_Mila eu i-am pus fetitei cercelusii inca din maternitate, nu a avut nicio problema, nu s-au desfacut niciodata. Noi avem sistemul de inchidere din primul link dar sistemul de prindere este in spate. Se vede modelul in unele din pozele Anei de pe Picasa. Finutei i-am luat un model cu ac. caracteristici si nu are probleme. Eu am vrut sa ii pun cand inca era mica, cand creste mi se pare ca incepe sa constientizeze durerea si este mai greu.
Fleur budinca eu o fac dintr-un amestec format din branzica de vaci luata de la taranii din piata, un ou si cateva linguri de smantana sau iart puse peste buchetelele de brocoli, date o jumatate de ora la cuptor.
Dana si eu as inclina spre a lasa baiatul in pace, iar operatiunea respectiva sa se efectueze de altcineva mai tarziu si nu de noi. Ma apuca groaza numai inchipindu-mi cat ar fi de chinuit dar sa mai si aplic metoda.
Ada mult succes la cabinet.
Alina cum te mai sismti, cum sunt contractiile?
Aruba te mai supara burtica sau au incetat durerile?
Fleurdelise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daconst Carmen,cu decalotarea iar nu e nicio problema.Aici NU decaloteaza nimeni.Doar ca in Ro e iar un fel de "moda" sa chinuim copiii.In caz ca apare un inceput de fimoza se da un unguent care ajuta sa se deschida orificiul.Dar de decalotat...o sa las fetele s-o faca mai tarziu. www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07) 27+ sapt |
Si aici e exact la fel. De fapt am citit in caramizile mele de carti despre sarcina ca nu trebuie facuta decalotarea, doar daca pana la 1 an sau 2(nu mai stiu, trebuie sa verific) nu se intampla, eventual se intreaba si se face la medic.
Asa ca, in primul an cel putin, o sa-l las in pace. Dupa aia, mai vedem...
Barbata-miu mi-a povestit ca la primul lui baiat (din primul mariaj) facuse o adevarata fixatie cu fimoza, l-au decalotat ei cum s-au priceput, se adunase ceva acolo si dupa era carne vie...asa ca...nu fac asa ceva in ruptul capului.
In alta ordine de idei, ce bine ca puteti fugi de acasa pe undeva! Va invidiez pt vremea frumoasa, aici anunta ca maine...ninge! (dar la vreo 8-9 grade...)
Michelle, mersi mult pt reteta, arata yummy! Maria, se fierbe brocoli inainte de a da la cuptor?; mersi frumos si tie!
30 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
ARUBA spune:
Maria, sunt bine, de 2 zile nu am avut deloc dureri, mi-am luat si o centura de sustinere a burticii de la Prenatal si ma ajuta cred si asta, plus ca inca iau tratamentul cu DUphaston. Uscosinul mi-a zis sa il mai pun doar la nevoie.
Eu am o alta spaima acum, deja incep sa ma doara colturile de la unghii din nou, pe la inceputul saptamanii viitoare va trebui sa imi fac o pedichiura si sunt deja mega panicata. Singura stiu clar ca nu voi putea, abia reusesc sa ma aplec sa vad ce e acolo, nici vb sa scot singura colturile, sotul n-are nicio inclinatie spre asa ceva, va tb sa apelez din nou la un salon
26+
Carmen_80 spune:
Se pare ca pe-aici decalotatul e la moda pt a se evita fimoza... :( oricum o sa-l las pe dl sot sa se ocupe. Nu ma vad facand asta.
Aruba, nu te poti duce la salon cu ustensilele tale?
Io p-asta il vreau :((( http://www.ibebe.ro/products/Carucior-modular-Pliko-Switch-on-track.html#
30 sapt + Patrick Andrei
Fleurdelise spune:
Aruba, mama ta sau o prietena buna nu pot sa te ajute cu unghiile de la picioare? Ca nu-i asa de complicat, trebuie doar atentie si un pic de indemanare.
As veni eu dac-as fi pe acolo ...ti-am zis ca barbata-miu are o unghie mare operata de 2 ori....de atunci ii tai eu colturile si nu mai are nici o problema...dar nu fac nimic deosebit,doar sunt atenta sa nu o tai prea rotunjit ca se incarneaza.
30 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
ARUBA spune:
Pai intentionez sa ma duc cu ustensilele mele de acum incolo. Problema e ca mie mi se incarneaza colturile pt ca deja au fost taiate ani de zile, nu mai am cum sa le las sa creasca pt ca la 2 sapt de la ultima pedichiura deja nu mai pot sa ma incalt decat in slapi, sandale, sau UGGs , orice altceva e un chin pt mine. Cred ca dupa ce nasc o sa merg la chirurg sa imi opereze ca lumea. Am inteles ca e singura solutie, ca ei sa taie direct de la baza unghiei coltul, sa nu mai creasca aiurea.
26+
Fleurdelise spune:
Da, Aruba, asa e, operatia rezolva problema cu colturile...dureaza 5 minute la o unghie.
30 + Eric Ioan
michelle1981 spune:
Si eu am probleme cu unghiile incarnate si am si o operatie plus cateva infectii la activ. Pt infectii recomand antibiotic local (dar intrebati medicul, eu atunci alaptam)