Piersicute de iulie august (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Am mai primit un sfat de la o viitoare mamica, in legatura cu cerceii, cica primul model este mai ok ca se pot inchide de bijutier si nu exista pericolul sa se deschida, si cica sa cautam sa fie cu gaurica, adica curbura aceaa dintre inchizatoare si urechiusa sa nu fie prea mare ca sa nu-si bage degetelele si sa traga off Doamne ce ne asteapta

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Fetelor cu fetite, la baietei este alta problema in primele luni: decalotarea... care pe mine ma sperie crunt :((

Carmina, carutul arata foarte bine din punctul meu de vedere. Seamana cu cel de la espiro pe care mi se pusese mie pata. Acum depinde si ce-ti doresti tu de la un carut. Asta mi se pare un pic cam greu si nici nu cred ca se pliaza atat de bine. Pentru mine astea au devenit niste caracteristici ffff importante. Insa la banii astia, eu zic ca merita.

30 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna burtici ,
Eu tot cu treaba , durerile de burta au cedat cred ca s-a mai intins ceva pe acolo , il simt pe bb tot mai mare si cand se rasuceste parca pleaca cu ceva din interiorul meu
Si pe mine m-ati facut foarte geloasa cu cerceii , vreau si eu fetitaaaa cu pampoane si codite , dar asta este ... vb Crinei ii pun un cercel (glumeam)
La odiseea de mai-iunie se nasc bebelusii intr-o veselie , este foarte emotionant , deja astept sa vedem si la noi cine este prima
In rest .... vremea de afara ma trage la somn , dar ma voi apuca sa fac niste clatite , cine vrea ... este asteptat la mine
Ada , ai avut clientii multi azi ? Spor la treaba

28+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_80

Fetelor cu fetite, la baietei este alta problema in primele luni: decalotarea... care pe mine ma sperie crunt :((

Carmina, carutul arata foarte bine din punctul meu de vedere. Seamana cu cel de la espiro pe care mi se pusese mie pata. Acum depinde si ce-ti doresti tu de la un carut. Asta mi se pare un pic cam greu si nici nu cred ca se pliaza atat de bine. Pentru mine astea au devenit niste caracteristici ffff importante. Insa la banii astia, eu zic ca merita.

30 sapt + Patrick Andrei

asa este, aveti si voi problemele voastre cu baieteii...

espiro are o prietena de-a mea (i-au luat colegii de la serviciu carutul dret cadou) si este absolut genial. deci, espiro este idealul (pt mine). dar si asta imi pare ok, o sa ma duc sa-l vad si sa-l incerc, sa-l pliex cu o mana, sa-l balangan si toate cele, inainte sa-l cumpar. multumesc mult pt raspuns

29+ Ana Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

hai sa zic si eu de cercei, totusi :) cercei ca cei din al doilea link a avut si nepotica mea de la maternitate pana la vreo doi ani, cand a reusit sa si-l scoata singura pe cel din urechea dreapta si sa il arunce pe geamul masinii in mers . ne-am speriat de moarte ca o sa il scoata din ureche si o sa il bage in gura, dar pana am oprit eu cercelul era deja in vreun sant

nic, se pare ca ne-au iesit cam pe dos - celor care am vrut fete ne-au iesit baieti si invers. noi sa fim sanatosi, eu abia astept sa il cunosc pe printisor

carmina, m-am uitat si eu la caruciorul acela la targ, e o varianta ok. singurul minus pe care mi l-a spus o cunostinta - care a cumnparat deja al treilea carucior la mana a doua - este ca orice carucior folosit doi ani deja incepe sa scartaie si ii pare rau ca nu si-a luat de la inceput unul nou. zic si eu ce a zis el, eu nu am de unde sa am o parere, inca nu am luat nimic. poate ne mai zic fetele care mai au un bb acasa.

24+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Unde lucreaza prietena ta? ca ma fac si eu colega cu ea :)))))

30 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_80

Unde lucreaza prietena ta? ca ma fac si eu colega cu ea :)))))

30 sapt + Patrick Andrei

asta a fost si reactia mea :)))))

29+ Ana Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Frumoase pozele Andreea si la Aruba de asemenea , imi pare rau Aruba ca trebuie sa bati iar drumul pana la clinica , asa este la serviciu mai si gresim
Carmina la banii astia se merita caruciorul este tare dragut . Daaaa , cu decalotarea mi se pare o problema foarte mare , poate ne mai explica mamicile de baieti cum se face ( adica decand se incepe ... )de la o saptamana , doua ... o luna ...

28+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

La noi se anunta in we 30 de grade deja si imi vine dor de duca...deja ma uit cam pe unde am putea sa plecam la sfarsitul lui mai,o saptamana macar.

Ce probleme aveti voi cu fetitele...eu sincer,nu i-as pune asa devreme cerceii.Aici nu pune nimeni asa devreme.Cind mai creste se poate merge la farmacie si se pun niste cercelusi cu un pistol cumva de fac si gaura si raman deja in urechiusa.Nu doare si nici nu e pericol sa se infecteze sau sa traga de ei,daca e mai mare si vrea ea intr-adevar cercei.

Carmen,cu decalotarea iar nu e nicio problema.Aici NU decaloteaza nimeni.Doar ca in Ro e iar un fel de "moda" sa chinuim copiii.In caz ca apare un inceput de fimoza se da un unguent care ajuta sa se deschida orificiul.Dar de decalotat...o sa las fetele s-o faca mai tarziu.

Iuli,la tine zic si eu ca nu e de gluma.Intreaba dr ca tu ai contractii din ce povestesti tu si nu din alea pregatitoare ci care declanseaza nasterea.
Repede in pat si repaos total,as zice eu.

Carmina,sa vezi ce o sa-ti treaca cu fetitele dupa ce apare baiatul.Asa am fost si eu la inceput,vroiam neaparat fata...dar cind am vazut ce iubareti sunt baietii si cum sunt ei atasati de mama,am vrut si al doilea tot baiat.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

27+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Aruba, Daconst, multumesc de raspuns; il sun acum pe medic.

24+ Mihai

Mergi la inceput