Piersicute de iulie august (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Carmina si eu sunt de acord cu ce ai zis despre cercei, eu nu ma refeream strict la cerceii din poze, dar la modelul lor, de fapt la modul de inchidere. La ai tai cum este? ca la primul model sau ca la al doilea? scuze daca sunt prea insistenta

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ca_Mila

Carmina si eu sunt de acord cu ce ai zis despre cercei, eu nu ma refeream strict la cerceii din poze, dar la modelul lor, de fapt la modul de inchidere. La ai tai cum este? ca la primul model sau ca la al doilea? scuze daca sunt prea insistenta

26+

ai mei sunt cam ca prima pereche, genul ala.\nu esti deloc insistenta, stai fara grija.

29+ Ana Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Hai mai fetelor, cu printesele si cerceii vostri, ma faceti geloasa...
Pot sa ii pun si eu un cercelus in ureche lui Eric?

...Abia m-am trezit si ma indrept lenevoasa spre birou...revin

Voi sa aveti o dupa-amiaza frumoasa!

30 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

ce sa facem, mai, iubita.....
si sa vezi mai tarziu cand o sa vb de clamite, fluturasi, pampoane sa vezi distractie....
voi cu baieteii....ce vorbiti? trenulete, mingi... (stii ca eu mi-am dorit baietel, asa ca oftez dupa discutiile de trenulete, DAR ma pregatesc psihic pt clamite si pampoane)

29+ Ana Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

...Abia m-am trezit si ma indrept lenevoasa spre birou...revin

Voi sa aveti o dupa-amiaza frumoasa!

30 + Eric Ioan

da, fleur, si eu sunt geloasa, hai sa cumparam si noi o pereche de cercei si o impartim pt flacai

24+ Mihai

Mergi la inceput

bine, bine....schimb subiectul! geloaselor!!!!!
vreau sa va intreb ce parere aveti de carutul asta:

http://www.coletto.com.ro/produs2886/COLETTO---CARUCIOR-AUSTIN-4-SISTEM-COMPLET-3-IN-1-RED.htm

am ocazia sa-l iau de la un coleg cam la 850 lei, dar ma intereseaza parerea voastra: este ok?

29+ Ana Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Eu la Sofia am avut al doilea model de cercel, nu sunt deloc grosolani, erau chiar simpatici dar acum nu as mai alege acelasi model : in primul rand am avut probleme cu ei ca se tot desfaceau ( nu stiu daca aveau defect sau asa erai ei ) si in al doilea rand , in primele zile cand ii supura urchiusa i se aduna toata mizeria in sina interioara si o curatam foarte greu. Acum optez pentru prima varianta, sper sa gasesc, ca vreau sa ii dau la schimb cu cei ai Sofiei.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 30+ ( AMR 9 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ca_Mila

26+

Ca_Mila, eu i-am luat finutei mele nascuta anul trecut niste cercei asemanatori cu cei din al doilea link. In curand face 1 an si nu a avut probleme cu ei, nu i se desfac, nu o inteapa/zgarie/etc. La inceput pareau putin mari, insa deja cand avea 2-3 luni pareau perfecti pentru urechiusele ei.
Eu nu i-as fi pus cercei atat de devreme, insa maica-sa a insistat sa-i punem inainte s-o scoatem din maternitate, ca acolo ii si sterilizeaza; plus ca mai apoi ar fi existat riscul sa traga de ei, nefiind obisnuita...
IIuli, Fleur si celelalte mamici de baietei: las' ca nu noi o sa stam cu grija peste 15 ani, cand or pleca la discoteca (asta e argumentul 'suprem' cu care m-au consolat colegii cand eram suparata ca o sa am baiat, nu fata - asa cum as fi vrut...).
Fetelor, mie mi-e un somn de mor. Abia astept sa intru in concediu

28+
MTHFR - A1298C heterozigot (Metafolin, DHA-250, Prenatal Caps, utrogestan, probiotce)

Mergi la inceput

[quote
IIuli, Fleur si celelalte mamici de baietei: las' ca nu noi o sa stam cu grija peste 15 ani, cand or pleca la discoteca (asta e argumentul 'suprem' cu care m-au consolat colegii cand eram suparata ca o sa am baiat, nu fata - asa cum as fi vrut...).
[/quote]

si eu as fi vrut baiat tot cam din motivul asta, la care se adauga (evident) discutia despre menstruatie si protectie sexuala
dar incepem cu ce e frumos: cercei, clamite, pampoane....

29+ Ana Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor sunt ft suparata, sa va povestesc. Am fost sambata la Medlife la recoltare de analize, si de sange si culturi de col si secretie, printre care trebuia sa fie si analiza anticorpi antigrup B. Ce credeti? idioata de la receptie a uitat sa o treaca, desi era bifata de medic, si acum tre sa merg iar sa imi ia sange pt asta

Iuli: nu vreau sa te sperii, da la ultima discutie cu doctorita mea am retinut ca daca contractiile sunt insotite de dureri de spate atunci sunt periculoase, cer repaos la pat. Eu stiu ca eram relaxata pt ca si atunci cand aveam dureri sub burta si se contracta uterul, ele nu coincideau cu momentul durerilor de spate, de care se tem doctorii. Poate n-ar strica sa stai si tu in pat cateva zile daca durerile persista. Pe langa No spa mie mi-a recomandat Uscosin dimineata si seara.

Am intrat pe picasa, am apreciat pozele noi! Am pus si eu cateva de ieri cu burtica de 26 sapt

26+

Mergi la inceput