Piersicute de iulie august (31)
Raspunsuri - Pagina 16
Porumbita spune:
salut
ne-am intors si noi din concediu... greu sa recuperez cu cititul din urma ca ati avut spor nu gluma,...
a fost super in concediu, m-am stresat aiurea pt zborurile cu avionul, nu m-a intrebat nimeni nimic, sincer a fost super lejer, mai rau ma deranjeaza un mers cu masina de 1.5 ore decat un zbor de 4.
b_1403 spune:
Daconst esti o scumpa...o sa mai pun poze doar ca nu sunt gata (trebuiesc modificate cica sa mai scoata ceata, ochii rosii), ce imi place ca imi zici ca sunt slabuta (cu toate ca m-am ingrasat 10 KG.
Ada sunt curioasa daca ai habar se mai depun dosare pentru banii aceia care se dau la prima casatorie?
Eu am reusit sa racesc (cred) am niste dureri groaznice de gat si niste ochi parca am plans.
Beatrice 25 + cu Maya Elizabeta
Carmen_80 spune:
Buna fetelor, cred ca si la mine neuronul a obosit... am vrut sa scriu multe pe masura ce citeam, insa acum am uitat :)))
Astazi am schimbat prefixul :) yeey, incepe numaratoarea inversa.
La capitolul gatit, alarteieri am facut niste snitele cu garnitura de orez, iar ieri am facut o fasole cu ciolan, finalizata la lumina lumanarilor, intrucat la noi in cartier (militari) a fost curentul oprit pret de vreo ora, pe la 10 seara. A fost chiar romantic, dupa aia am mancat cu sotul inconjurati de lumanari, baitza la fel... sexul mai lipsea, dar e interzis din cauza de contractii :))) Si fix dupa dush a venit curentul :)))
Nu stiu cum a fost furtuna pe la voi, insa eu am ajuns acasa speriata si cu contractii. Eram exact la crangasi cand s-a prabusit schela in fata mea. Era o atmosfera apocaliptica, cerul negru, praf, hartii zburau pe sus, lucruri de pe blocuri si din balcoanele oamenilor. Iar cand am ajuns pe virtutii, am vazut si salvarea care era la bietul om cazut de pe schela :(( Horror a fost, credeam ca nu ajung acasa intreaga... Am stat cu sufletul la gura pana am intrat in bloc :(( Si bebe saracul era contractat tot :((
30 sapt + Patrick Andrei
Carmen_80 spune:
Bea, iti pot confirma eu ca nu se mai corda cei 200 de eur, dc nu ma insel din 2010.
30 sapt + Patrick Andrei
carmina_s spune:
Buna fetelor,
multumesc pt cafea, foarte buna ca de obicei. dar pe cea reala (fetele din Bucuresti) cand o bem?
in legatura cu cerceii, intreba cineva, mama i-a luat deja mirunicai. ideea e sa fie mici si cu INCHIDERE IN FATA! asta, cica, e un musai. ca se desfac foarte usor cand imbraci bb si se pierd. si astia cu inchidere in fata au un sistem mai ok de inchidere. (cred ac am zis "inchidere" de 5 ori....Doamne nu mai stiu sa vorbesc).
sper ca se intelege ce spun eu
pe toata lumea
29+ Ana Miruna
b_1403 spune:
Carmina esti o faina .
Intelesei cu cerceii, o sa trebuiasca sa ii caut si la mandra mea.
Beatrice 25 + cu Maya Elizabeta
Ca_Mila spune:
Carmina eu am vazut pe net cam 2 modele de cercei pt bebei.
unul se inchide asa
http://www.bijuteriiania.ro/product/4870/cercei_aur_fetite_nou_nascuti,_colectie_noua_italia_2012/
si am mai vazut asa
http://www.bijuteriiania.ro/product/1032/bijuterii_aur_copiinou_nascuti_cercei_ania/
si nu stiu care model este mai sigur
26+
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ca_Mila |
primii sunt draguti dai a doua pereche imi par grei pt un copil asa mic...zic si eu
eu sunt de parere ca nu tb sa investim multi bani in cerceii astia pt ca tb sa luam in considerare ca nu o sa-i poarte foarte mult timp (ca o sa creasca) sau varianta ca o sa-i piarda. si oricum bblina este micuta....sa-i mai atarne si urechiusa ca a vrut mama-sa cercei cu pietre....zic.
cerceii pe care i-a luat mama sunt cu o pietricica micuta. o sa pun poze, dar deocamdata am 2 poze cam in ceata.
asta e parerea mea, ok? nu aruncati cu pietre
29+ Ana Miruna
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia21 Balanta si alte mamici de gemeni,am o intrebare:voua doctorul care va urmareste sarcina v-a spus ceva de vreun test non-stress...care s-ar face saptamanal incepand din saptamana 30...ca sa vada inimioarele puiutilor pe o perioada de cateva ore...ca sa evalueze cat de stresati ar fi bebeii?Mie mi-au spus aici...si sincer...m-i se pare cam ...multicel,saptamanal...din moment ce la 2 saptamani ajung la cabinet...Sunt curioasa daca se face si prin alte parti... |
Testul nos stress este pentru monitorizarea batailor inimii la bebelusi si monitorizarea contractiilor uterului.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 30+ ( AMR 9 sapt )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
IIuli spune:
buna, fetelor,
eu iar am de dimineata dureri si sub burta, si cu intepaturi, si niste dureri ca la menstruatie care ma iau din spate si vin in fata, am luat deja 2 no-spa, cred ca o sa ma duc acasa sa stau intinsa.
porumbita, bine ai revenit. bea, arati super si ai o burtica foarte frumoasa. carmen, felicitari pt schimbarea prefixului (mie mi se pare ca mai sunt 100 de ani pana acolo:), imi pare rau ca te-ai speriat aseara - eu am plecat de la birou catre sala cam cand a inceput furtuna si stateam la stop si se clatina masina, care nu e chiar buburuza, asa de tare batea vantul.
nu stiu ce sa va mai zic, sper ca sunteti bine toate, mai ales fetele care stau in pat
24+ Mihai