Piersicute de iulie august (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Biribu,unde locuiesti?Mi-a soptit o pasarica....ceva de genul ca ai fi doar la cateva ore distanta de mers cu masina de mine:).Eu sunt langa West Palm beach,in Lake Worth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Delia nu sunt pe la voi, draga mea, sunt in boston.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui IIuli

r-ocsy, multumesc foarte foarte mult de observatia ta, eu nu m-am gandit la asta si nici doctorului nu i-am atras atentia cand s-a uitat pe analize. eu am avut in toti anii trecuti glicemia peste 100 (inclusiv 120 de cateva ori), iar la ultimele analize din sarcina a fost 68, respectiv 65. poate si de aici lesinul si starile de ameteala pe care le am. evit in general dulce (desi tot mananc destul) pt ca am luat destul de mult in greutate - cam 8-9 kg deja - si mi-e frica sa exagerez. eu o sa nasc prin cezariana si o sa ii spun dr sa imi ia si glicemia atunci si sa vedem ce decizie or sa ia. multumesc mult din nou

23+ Mihai

Pai asa sa faci, ca si pe mine la prima sarcina nu m-a intrebat nimeni nimic si cand am facut stopul respirator pe masa lor au intrat in panica, iar singura substanta la care am reactionat a fost la perfuzia cu glucoza ... de aceea se banuie ca am facut un soc hipoglicemic ( ca bine-nteles ca inca nu e clar ) . Eu zic sa le spui, mai bine previi decat sa ai surprize.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 30+ ( AMR 9 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Bea : casa de piatra si multa fericire iti doresc

Lori : bine ai venit

Ada : iti doresc multa bafta cu cabinetul

Zizou : nu am probleme cu tenul si nu stiu vreun sfat !

S-a trezit pitica !
Va doresc o zi minunata in ciuda vremii de afara !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 30+ ( AMR 9 sapt )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Neata, fetele! Dau cafea, ceai, lapte, apa plata cu lamaie!

Ada, felicitari.

Mai vroiam sa scriu ceva, dar neuronul gravid nu ma lasa. Revin cand imi aduc aminte!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Neata fetele
Zizou multumesc de cafea.
Multumesc si de urari fetelor..asa de dragute sunteti voi mereu.
Nu am apucat sa imi dau cu parerea in legatura cu familiile numeroase: am vazut multe familii cu multi copii care nu sunt tocmai cei mai apropiati si am vazut si multi copii singuri la parinti care si-ar fi dorit un frate sau sora. Verisoara mea e foarte atasata de mine datorita faptului ca ea nu a avut sora si ne intelegem foarte bine si ar face orice pentru mine (sunt aproape sigura). Eu am un frate mai mare ca mine cu un an (am sa pun o poza cu el) si sincer nu l-as da pe nimic in lume, mereu ne certam si acum mari fiind si niciodata nu suntem de acord unul cu altul dar mi-e drag ca ochii din cap. Cand eram la varsta iesirilor in oras mare noroc am avut cu el fiind mai mare trebuia sa ma care peste tot cu el si sa aibe grija de mine si am experimentat cluburile de la varsta frageda. Eu zic ca e bine sa fie macar 2. Eu nu m-as opri doar la unul dar din considerente financiare probabil ca cel putin o sa aman cu mult venirea celui de-al doilea.
Va pop

Beatrice 25 + cu Maya Elizabeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna dimi fetele
Am vrut sa va intreb voi ce stiti despre cerceii de bebeline???
ce model ar fi mai practic, dar mai ales mai sigur, ca am citit despre cazuri in care si-au desfacut cercelusul si l-au inghitit, Doamne fereste.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

multumesc de cafea Zizou. Multumesc fetelor de incurajare si de sustinere. Azi e prima zi si pana la ora asta mi-au venit deja oameni la informatii. Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza si de la noi!!!
Vad ca aveti un spr la scris,nu gluma.Eu reusesc doar sa citesc...ca apoi pina scriu si asa uit tot ce aveam de zis.

Balanta,pe magneziul meu scrie asa:
Magnesiocard forte 10mmol
contine:Magnesiumaspartat-hydrochlorid

Bea,am vazut pozele...cam putine.
Ce slabuta si tinerica esti!!!

Fleur,la mine al doilea copil l-am facut pentru ca fiind in tara straina fara neamuri sai cunostinte multe,m-am gandit sa nu fie singur pe lume si sa aibe pe cineva de incredere...daca o sa vrea.
In rest l-as fi facut si pe al treilea daca nu erau varsta si conditiile de acum.

Ada,felicitari si la citi mai multi clienti!
Mereu te admir cum scrii tu la toate fetele cite un raspuns...de unde ai atata memorie?

Gata cu raspunsurile,ca am uitat tot ce mai era de zis.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

27+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Va las o poza care m-a amuzat tare...referitor la familiile cu mai multi copii!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150767809044634&set=a.63599824633.67351.44935334633&type=1&theater

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

27+ sapt

Mergi la inceput