Hai Ellyshor! Hai Babyboom! (46)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata! Primul gand cu care m-am trezit a fost daca Elly a facut boom sau nu, parol!
Ellysorule, fii barbata, ai rezistat atata timp, esti eroul nostru! Abia astept sa dai de veste maine. Dar si azi te rog mai intra din cand in cand sa stim ca nu s-a declansat nimic. Dr ta e in oras, esti asigurata daca se intampla azi?
Asparagus, m-am uitat la Peg Perego, dar am vazut ca nu are si functia de intoarcere a scaunului cu fata catre cel ce il impinge. Tare mi-ar fi placut sa se intoarca spre mine. Eu am uitat complet de protectie pentru saltea, multumesc ca mi-ai adus aminte! Tu ce faci, ai intrat in concediu? Mereu ma gandesc la tine cand imi pleaca sotul in Germania, mereu ajunge in Munchen, peste 2 zile va pleca din nou.
2liniute, ce matinala esti si tu! Mi-ai dat emotii cu avatarul tau cel nou.


Anitta, mama lui M - 8 ani si Ana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Neata burtoase frumoase!
Aseara am fost cumintei la petrecerea de casa noua,doar am papat si am ras de am crezut ca pocnesc.Burtica inca se mareste de la o zi la alta,nici nu stiu unde mai incape pustiul.Ma gandesc la ALMA mereu cu 2 minunate,cum se descurca.....
Multumim ONUTZA si DEEA pt capitol si administrarea primei pagini,totul devine din ce in ce mai frumos si emotionant.
ASPARAGUS,FELICITY,!
2LINIUTE,bineinteles ca m-am rotunjit la fata...la fata si la tartita(betele de maini si fusele de picioare au ramas relativ la fel...asa-mi spun apropiatii...si cam au dreptate)
ANITTA,bafta la ales ”mobilul” Anei!Sper ca-i bine burtik si nu mai ai asa multe contractii
DIANA,MIRINA,dati de stire!
ELLY,iubita,ai ajuns cu bine la capat de drum!Noteaza-ti undeva ultimele impresii de sarcina,caci peste ani va fi minunat sa le recitesti.Sau sa le citesti puiului tau!Sa ai o zi odihnitoare,mai bine dormi decat sa-ti faci emotii si incarca-te cu tot curajul , energia si ZENUL pe care incercam sa ti le transmitem!
HAI BABYBOOOOOOOM!

O ZI BUNA TUTUROR!

Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 5 zileeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ANITTO,ce-ti spusei draga,ca ne apuca scrisul in acelasi timp....

Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 5 zileeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Am trimis un mesaj privat pe facebook sotului Mirinei, sper sa primesc un mesaj cat mai curand.
Acum incepem sa ne ingrijoram pentru oricare burtica ce nu face prezenta , asa ca... Diana... ce faci???? enona????

Plus ca mai sunt fete cu DPN la inceputul lui Mai care nu au mai dat nici un semn... oare au nascut?

Deea 32+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Virgi, dansam sincron, pare-se.
Ma bucur ca te-ai distrat pe cinste, asta-noapte cum ai dormit? sper ca nu la fel de prost ca alaltaieri, mai ales ca imi imaginez ca ai si baut ceva vinulet, nu se putea la o asemenea petrecere.
Cat despre contractii, eu declar Gynipralul drept medicamentul minune! Efectiv nu imi vine sa cred ca exista sarcina fara contractii sau cu maxim 5 pe zi, aveam senzatia ca asa nasol trebuie sa fie sau ca is eu ipohondra. Mereu mi-a fost teama sa nu ma apuce ipohondria, de aia am stat intotdeauna pana pe ultima suta de metri, amagindu-ma ca poate mi se pare, ca n-o fi chiar asa, ca exagerez, ca e firesc sa se intample asa. Dar se vede ca gynipralul asta e chiar datator de liniste in burtoaca. De la peste 30 de contractii dureroase pe zi, de la neputinta de a merge macar 50 de metri fara dureri de burta, la maxim 5 pe zi si la haladuit 3 ore prin oras, pe jos, e grozav!

Anitta, mama lui M - 8 ani si Ana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineata burtici!!

Vad ca sunteti matinale astazi..tare mult m-a impresionat titlul gata incepe venirea bebeilor

Oare sa fi nascut Mirina?? Deea tare sunt curioasa daca primesti vreun raspuns.

eu am avut un cosmar de n-am mai putut sa dorm..ma insela sotul doamne groaznic, eram atat de dezamagita incat nu stiam ce sa fac..brrr bine ca a fost doar un vis

Elly nic nu stiu ce sa mai zic decat sa scot niste motate


Mai aveti niste poze Virginia, Belisima

a mi-am adus aminte, dupa ce l-am nascut pe Luca nu m-am strans cu nimic, am considerat(cel putin asa m-a convins cineva) ca e mai bine sa lasi muschii sa respire, dar am ramas cu burta spre deosebire de cele care au purtat ceva..asa ca acum am sa folosesc macar stiu ca am incercat..sunt de parere ca oricum conteaza si materialul, eu deja sunt plina de vrgeturi cu tot uleiul meu..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Am intrat repejor la inceput de zi ca sa pun si eu niste motate pentru Elly. Noi cu pregatirile astea cu casuta am fost tot pe drumuri ieri si azi probabil tot asa si deja ma agitam ca nu apuc sa-i urez si eu de bine dragei noastre curajoase! Deci, Elly, stiu sigur ca o sa ai o zi minunata maine, cel putin de cand o sa ai puiutul in brate. Ma bucur mult pentru tine ca in sfarsit te intalnesti cu Babyboom si scapi de grija contractiilor, de maine incolo va fi in siguranta in bratele tale si sub ochii tai. Sa fiti amandoi sanatosi si voiosi in minunata aventura in care ati pornit!

Carmen bine ai venit in gasca! Sa stii ca nu credem ca esti nebuna ca vrei nastere naturala, suntem multe pe aici care vrem asta si nu suntem chiar super tinerele. Eu de exemplu fac 31 ani peste o luna, sunt tot la primul copil si sunt absolut obsedata sa nasc natural. Si sa stii ca la noi in Odisee majoritatea au optat pentru asta, acum e drept ca la unele au aparut probleme si au fost nevoite sa renunte la idee ca sa nu puna bebelusii sau pe ele in pericol. Asa ca eu zic ca si din punctul asta de vedere ai nimerit bine la noi, aici n-o sa-ti spuna nimeni ca esti nebuna ca vrei sa nasti natural.

Si despre astrologie, am citit linkul despre copilul geaman, asa mai mult pe diagonala. Unele s-au potrivit cu felul in care eram ca si copil geaman, altele nu prea. Eu cred ca tine de mai multe lucruri decat de zodia principala si tine mult si de familie. Ce pot sa confirm de acolo e faptul ca ma plictiseam usor si nu numai ca si copil. Poate cand eram mica nu ma pliciseam chiar asa usor, tin minte ca ma jucam singura cu orele cu aceeasi papusa si bucatica de gradina din fata blocului imi era mai mult decat suficienta pentru toate aventurile imaginate. Insa plictiseala asta la mine s-a dezvoltat in timp si nu suportam sa fac pentru mult timp acelasi lucru. Treaba cu lucrurile incepute si neterminate o confirm, asta ma ingrijoreaza cel mai mult sa nu fie si micutul meu asa. In rest curiozitatea chiar e maxima, dorinta de a stii de toate, cate putin din orice la fel. Si sfatul de la sfarsit in ce priveste educatia este perfect! Cel mai rau lucru ce poti sa i-l faci unui geaman este sa nu-l lasi sa exploreze. Geamanul are o nevoie uriasa de a se misca liber, exact ca aerul care caracterizeaza zodia. Are nevoie sa cunoasca, oameni, locuri, informatii de tot felul sau chiar nimicuri, orice insa simte nevoia sa stie si sa impartaseasca altora mai departe(apropo, mare atentie ce discutati in casa de fata cu el ca se trezeste sa spuna in gura mare doar din dorinta de a impartasi cu altii). Cam asta e experienta mea cu mine si cu alti gemanasi, adica astea sunt lucrurile comune pe care le-am gasit la toti. A, inca ceva, trebuie musai sa fie in centrul atentiei, motiv pentru care 2 gemeni in acelasi loc nu prea au loc unul de altul.



Andreea, 32+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineata!

Ellyshor sunt cu gandul la tine si iti trimit ganduri bune pentru maine. Cat de putin mai este! Sa fiti sanatosi si fericiti va urez de pe acum pentru ca nu voi putea intra maine cred - voi fi pe alergatura la med de fam si la Fundeni ptr noul tratament.
Te imbratisez, nastere usoara!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Neatza! mersic de cofeeeeeee
Emotii ptr Elishor? O daaaa cat carulllll:)))) I-am aprins candela si sa dea dumnezeu sa fie bine si ea si babyboommmm.Dar hai sa nu devenim din nou nostalgice ...am parcurs 7,8,9 luni pline de emotie,pline de ingrijorari dar si pline de bucurieeee..acum la capatul drumului,cu toate ca nu credem ca am ajuns pana aici va fi din ce in ce mai bine !!!!!!!!!
Deea eu am facut capitolul rapid rapid ,nu am avut timp de retusuri,imi venise niste prieteni in vizita si ma astepta si shaormica pe masa :))) so..iertare ca nu am facut ca la carte:)
Virgiiii sapt viitoare pe vremea asta si tu brutus il tii in brate pe Costica :)
Noi asteptam cumnintei ziua de miercuri sa ne programeze si pe noi la ceza sa scapat de o grija ca tare greu e sa traiesti in incertitudine ufffffffff.Ceea ce clar nu ma caracterizeaza e asteptarea asta in incertitudine.
Va pupacesc si mai vb aziiii!!!!!

Oana cu Bebe Tudor 37 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata si de la mine !
Poftiti la un nechezol cu mult lapte?
Pe mine m-a trezit musiu cu ceva zgiltaieli, impinge cu piciorusele de parca ar incerca sa-si faca mai mult loc in burtica...sorry, n-avem !

Ellyshor Ura! Imi inchipui ce emotii ai, ca maine o sa iti tii comoara in brate! Eu mai am o saptamina...Ma alatur si eu colegelor cu urari de bine si sa fiti amindoi sanatosi Sa o iei usurel azi, mai ales daca ai eliminat deja dopul, fa cum o sa fac eu: sotul=telecomanda
O sa fie bine!
Babyboom

Tigruta am avut si eu cosmaruri din astea in ultimul timp, la mine se facea ca ma insela cu fosta nevasta...era la vizita cu copiii si era asa de emotionat, ma bucuram si eu pentru el, ca nu-i mai vazuse de mult. Si cind colo, stateau copiii si se jucau intr-un colt de camera, si ei doi se mozoleau de numa' si cind am comentat ca nu e ok, mi-a zis ca ce vrei ma, ca acuma esti grasa si nu-mi mai placi samd. Cred ca a fost o reactie la faptul ca am luat cam 20 de kile in sarcina si ma simt prost - nu numai kilele, dar si diformitatea ma ataca - picioare, maini, fata umflate de pocnesc
Mai, si daca asta nu era de ajuns, mi s-a spus ca la ceza sa ma prezint complet nemachiata! Pai asta era tot ce mi-a ramas! silueta s-a dus, dar macar puteam sa arat ca oamenii la fata...ce poze o sa am eu cu bibicu??? Mare si flescaita, palida de la operatie, nemachiata, obosita, poate strimbacioasa de la dureri samd

Bine ca mai sunt doar citeva zile, oi vedea eu cum o scot la capat.
Chiar, nu mai modifica nimeni la prima pagina sa apar si eu cu ceza progrmata pe 30 aprilie?

Centura am sa incerc sa port, aici nu e chiar asa de cald ca in Romania( acum avem de ex. 10 grade) si chiar daca transpir, tot e o treaba, iese osinza Ca de abdominale nu o sa se puna problema in primele luni.

O zi frumoasa si fara conractii!



Dana, 37+ cu Stefan
Doamne ajuta!


Mergi la inceput