Hai Ellyshor! Hai Babyboom! (46)
Raspunsuri - Pagina 14
albinuta83 spune:
Bine ai venit, Babyboom!!!!!!!!!
Felicitari Anitta si La multi ani pt M! Sa fie sanatos si sa va mandriti cu el!
35+ cu Rares-Iustin
AMR 4 saptamani
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
2liniute spune:
ce zi minunata!!!
sa ai o viata lunga si sa fii sanatos babyboom!!!! felicitari elly!!! o pt toate emotiile prin care ai trecut
la muti ani pentru baietelul tau anita, sa-ti traiasca si sa fie sanatos!!! o si pentru tine pentru toate emotiile de acum 8 ani
la multi ani Blanca multa sanatate si tie si puiului din burtica !!!
la multi ani tuturor celor cu numele sfantului!!!
elena sa vii cu vesti bune de la dr
uliasi imi pare rau ca ti-a fost rau rau, sper ca te simti mai bine acuma, si important e ca bebelusa ta e bine, nu e mare diferenta intre greutatea ei si a puiului meu, oricum fetitele sunt mai finute
aever eu una mi-as fi dorit sa-mi spuna dr ca are puiul 2kg jum chiar si 3 dar nici noi parintii lui nu suntem niste uriasi ( eu am doar 160) asa ca e si el micut, dar mai are timp sa creasca
Anca 32+ (7 luni +)cu AMR 7+
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html
blanca000 spune:
Mi-a iesit la analiza din col -NEGATIV, la urocultura -sa repet ..pfff!..nu pricep nene...macar sa nu mai am balaurul ala..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
elena_gd spune:
Blanca ce scrie de te-a pus sa refaci urocultura? Cred ca ai innebunit de la atatea rezultate confuze.
Elena 33+ cu Bebster AMR 6+
joana2672001 spune:
Dragelor si ca sa ii sarbatoresc pe babyboom si pe M al Anittei, am papat o shaorma.
Vai ce buna a fost dar cam mica:))) Sau prostit astia de la dristor.
Ioana, mamica lui Cristian 36 / 38 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
blanca000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Blanca ce scrie de te-a pus sa refaci urocultura? Cred ca ai innebunit de la atatea rezultate confuze. Elena 33+ cu Bebster AMR 6+ |
Flora mixta (peste 3 tipuri de
germeni).
Se recomanda repetarea recoltarii
cu respectarea conditiilor de
prelevare.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 34s Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
virgiL spune:
Doamne ce atmosfera minunata!Chiar e o zi speciala!
BLANCA,LA MULTI ANI SI TIE!Sa nu petreci prea zgomotos!.Da nu te bucuri ca ti-a iesit negativa cultura din col?
ULIIASI,sanatate multa si tie si gazutzei din burtik!Aveti o gramada de timp sa rasturnati situatia actuala,mai ales daca sunteti ZEN!Chiar...nici nu i-am multumit ONUTZEI,mesagerul nostru de azi,pt vestile minunate!.Tot tie iti multumim si pt prima pagina?Sau DEEI?
AEVER,la mine dpn-ul oricum era ceva mai devreme dat fiind ca am ciclu din 22 zile,atunci ar fi fost 40 de sapt,iar pt a doua cezariana a zis dritza ca nu-i de dorit vreo declansare de nastere naturala si sa riscam ruptura uterina.Si atunci, daca pe 27 implinesc 38 de saptamani si e si dritza de garda......Doamne ...mi-ai adus aminte cu motatele tale ce putin mai am.Si eu am asa un sentiment ca pana vineri mai apare vreo minune!Doamne ajuta toate fetele!Si toti pruncii minunati!
Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 4 zileeeeeee!
virgiL spune:
BITZZA,ce burtica frumoasa vedem noi la avatarul tau...!
ALINA GABI,multumesc!
IONELU,doar cred ca pui niste poze si pe picasa sa te vedem si noi,sau macar pune linkul de pe FB intr-un mesaj
Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 4 zileeeeeee!
elena_gd spune:
Blanca eu cand nu o mai scoteam la capat cu E-coli dupa vreo 3 tratamente m-am dus la urolog. Si doctorita respectiva m-a trimis in spital sa-mi faca recoltare direct din vezica cu sonda si nu mi-a iesit nimic. Mi-a explicat ca in lipsa completa a simptomatologiei f rar ies rezultate pozitive, dar e mai nasol cu recoltarea, nu stiu daca se face la gravidute. Ar fi un caz aparte cand infectia e localizata mai jos de vezica urinara, parca se numeste interstitiala, aia e pacatoasa si de depistat si de tratat.
Fa si tu ca mine......ma spal inainte de recoltare cu vreo 2-3 sapunuri diferite si usuc zona bine-bine prin tamponare cu hartie igienica, nici in prosop nu mai am incredere. Is cu capu rau...stiu.
elena_gd spune:
Virgi esti next...curaj, ca Titi e femeie ocupata...sper sa nu auzim de ea ca a fost luata la nascare pe drumul spre casa de la Praktiker, cu sacosa de cuie, ca o tanti pe aici.
Sa va mai spun din categoria "mama mea cea mai cea", in sfarsit am convins-o sa-si faca exsudat, acum da-i lupta cu ea sa nu-si bea cafeaua si tigara de dimineata, ca cica ea se trezeste cu motanul de la ora 4 si ce face ea pana la 7 cand deschide laboratorul, mancarea nu-i bai...da viciile, fara ele nu se poate.
Din aceeasi categorie...daca pana acum imi spunea sa pun mana si sa mai fac cate ceva nu sa lenevesc pe canapea, azi m-a certat ca am umblat ieri creanga toata ziulica. E grele de mine, iubi deja a spus ca se muta la birou dupa ce vine mama, isi ia patul gonflabil si mai vine in vizita..