Hai Ellyshor! Hai Babyboom! (46)
Raspunsuri - Pagina 15
ionelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui virgiL IONELU,doar cred ca pui niste poze si pe picasa sa te vedem si noi,sau macar pune linkul de pe FB intr-un mesaj |
Virgi, am pus pe Facebook in grup, pe Odisee.... Nu am cont pe picassa dar majoritatea sunteti si pe grupul de pe Facebook, asa ca le vedeti acolo
Tu nu ai cont de Facebook? Nu esti pe Odisee?
Ioana 36+ cu Bianca Maria
AMR... cat o vrea Dumnezeu
titi143 spune:
Virgi am vazut motatele pentru mine si acum sunt si mai emotionata. Sincera sa fiu abia astept, dar am asa o presimtire ca o sa mai intarzie putin. Sper doar sa reusesc sa nasc saptamana aceasta. Sar putea sa ma intreci.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron
AMR CATEVA ZILE
titi143 spune:
Virgi mai vroiam sa spun ca imi place tare desenul de pe burtica, si eu sunt de acord cui fetele, sotul tau are mult talent.
Elena sa sti ca am terminat cu renovatul si aproape am terminat si cu curatenia, dar sincera sa fiu nu ma mai stresez, ca in cel mai rau caz, am cine sa imi faca curat cat timp eu sunt la spital. Deja ai mei au discutat despre asta. Deci acum astept, dar ma face sa il astept cam mult.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron
AMR CATEVA ZILE
virgiL spune:
TITI,tu esti un bun exemplu ca munca l-a facut pe om-neom.Sa tragi tu atata la renovare si sa duci sarcina cu bine la 40 de saptamani,iar eu o gaina lesinata abia m-am tarait la 38 cu pumnii de pastile si ovule
ELENA,de asta am refuzat ajutorul mamei....i-am zis ca nasc in septembrie.
Iar ”zona”bine spalata cu 2-3 sapunuri o puteti lasa cel mai bine sa se usuce liber,in bataia vantului de aprilie..
Oare chiar eu urmez?Mai sunt pasibile DIANA,IOANA,TITI,IONELU...ELLA,cum mai stai cu colul?
Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 4 zileeeeeee!
ella81it spune:
La multi ani ptr.M al ANITTEIsa fi sanatos si sa aduci in continuare numai bucurii parintilor!
VIRGI si eu cred ca esti urmatoarea
Eu mi-am amenintat sotul ca miercuri nasc,poate mai sta si el pe acasa(miercuri e sarbatoare aici dar el a gasit ceva de facut si o sa lucreze)
ELENA greu cu mamele sau cu soacreledar de ce ai decis sa vina la tine,crezi ca nu o sa te descurci sau ce?
Eu nu am vrut pe nimeni nici la Alex si nici acum,vad eu cum fac,ma ajuta sotul cat poate si gata.
Prea mult stres sa am pe altcineva in casa
As vrea sa schimb si eu hainele din sifonier,le am inca pe cele de iarnadar cred ca ma ia depresia cand o sa le vad pe alea de vara micute si eu cat casa de mare!
ONUTZA poate primim si niste poze de la ELLYsunt tare curioasa sa il vad pe Babyboom
Ella36+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
ella81it spune:
VIRGINIA eu ziceam ca vreau sa ajung pana pe 1 mai,acu am zic sa fie pe 5 6 mai ca e sfarsit de saptamana si poate e si sotul acasa
Colul avea 2cm sapt.trecuta,de atunci am inceput sa ma agit prin casa (vase spalate,rufe intinse ,mancare)dar in afara de dureri de spate nu am nimic,contracti sau ceva
Astept pana la 38 sapt si apoipoate se declanseaza nasterea!
Ella36+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
virgiL spune:
si colul meu avea sambata la control tot 2 cm ,inchis si placenta a inceput sa faca acele ”puncte” de maturare.Care va sa zica ELLA va tineti de prostioare pt declansare....
Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 4 zileeeeeee!
bytzza spune:
multumesc Virgi burtica e de 30+ saptamani in poza si imi parea asa mare dar acum am observat ca bebe meu de 2 saptamani nu s a mai marit( ma masor la 2 saptamani) acu poate intru la burtica normala ca pana acu toata lumea s a mirat ca e mare da si bebe e un grasun la 30 sapt avea 2 kg
Vazusem eu ca la tine cezariana este pusa cu 2 saptamani mai repede si chiar ma intrebam daca asa va fi si la mine( noi inca nu am programat-o) dar acum am inteles motivul
YLARY parca tu spuneai acu ceva timp ca bebe ar avea ceva probleme la bazinet???cum mai este acum?si-a revenit?intreb asta deoarece si la noi e o diferenta la bazinet si ne a pus diagnostic de hidronefroza nu sunt ff speriata nu stiu de ce, poate ar trebui dar vad ca la mine ZEN functioneaza de cand am aflat, inca nu m-a parasit am incredere ca va fi bine
gabita 31+ cu bebe Iustin
AMR 7 saptamani :):):)
elena_gd spune:
Ella o sa vina mama pentru ca al meu sot cand ti-e lumea mai draga are cate o delegatie in afara tarii, si daca e sa ma apuce nascarea sau sa fie bebs mic mic, n-are cine ne lua nici o paine.
Virgi esti f tare...auzi tu pe ea...naste in septembrie, ai noroc ca nu vrea sa te vada zilnic pe webcam, ca pe mine.
Elena 33+ cu Bebster AMR 6+