Hai Ellyshor! Hai Babyboom! (46)
Raspunsuri - Pagina 13
titi143 spune:
Elley Felicitari si recuperare rapida. Sa aveti o viata frumoasa si plina de bucurii impreuna.
Anitta La multi ani feciorului tau si sa fie fericit si sanatos toata viata. Sa ai parte numai de bucurii din partea lui.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron
AMR CATEVA ZILE
maiiunie2012 spune:
Updatat prima pagina..asa frumos scrie acolo..
O sa sterg din listuta de asteptare numele celor care nasc.
enona3006 spune:
Felicitari Elly!!! Bine ai venit Babyboom!!!! Primul tauras al odiseei noastre!!
Anitta la multi ani pentru pustiul tau.
Cu bebe de 38+ in burtica
alina_gabi spune:
Doamne, cat de emotionant poate sa fie!
Sa le dea Dumnezeu multa sanatate, Babyboom sa le umple inimile de bucurie parintilor lui, iar Elly sa aiba parte de refacere rapida.
Cred ca si din cauza hormonilor suntem asa emotive. Si eu am plans cand am citit mesajul trimis de Elly.
La multi ani tuturor celor care poarta nume/derivate ale sfantului sarbatorit stazi.
Virgi, esti tare frumoasa, iar sotul tau este f talentat.
Alina cu bebelusa 36+
BelissimaEva spune:
Woaaaaaaaaaaa ce zi minunataaaaaaaaaa !!!!!!!!!
Felicitari Ellyshor, bine ai venit in lumea asta grozava, BabyBoom!!
Anitta, sa iti traiasca flacaul! Sa iti umple viata numai cu bucurii , sa fie sanatos si fericit!
Blanca, La Multi Ani si tie draga mea !!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 35 weeks +
AMR 4 weeks +
YLARI spune:
Bun venit Babyboom, sa fii sanatos, iubit si fericit!
Elly recuperare rapida iti doresc si multa putere si rabdare, te imbratisez!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
ionelu spune:
Bine ai venit, Babyboom! Felicitari, Elly! Iti doresc refacere usoara si sa te poti bucura cat mai repede de minunea ta venita intr-o zi atat de mare
Anitta, La multi ani pentru M! Blanca, La multi ani si tie! La multi ani si celor care isi sarbatoresc azi onomastica!
Haideti fetelor, ca am inceput saptamana bine... sunt curioasa cate minuni o sa mai vina zilele astea si care va fi ordinea
Scoatem motatele
Noi suntem bine, ne-am prostit putin dimineata si am pozat burtica. Rezultatul pe facebook
Pupici si sa avem o saptamana plina de vesti bune
Ioana 36+ cu Bianca Maria
AMR... cat o vrea Dumnezeu
uliiasi spune:
Ce zi mare azi!
M-a apucat bocitul in birou, cu seful langa mine....
Ma bucur mult de tot pentru Ellyshorul nostru, Doamne ajuta sa aiba o recuperare rapida si usoara si Babyboom sa fie tot ce si-a dorit!
Eu stau foarte foarte prost cu scrisul, n-am avut timp deloc, azi sunt in sfarsit la servici dupa 2 saptamani de bolit in care am slabit 2 kg...am ajuns la 10 luate pana acum, iar gaza din burtica are cam 1600-1700 gr la 32 de sapt. Destul de micuta, dar sper sa recupereze, e cumva de inteles dupa 2 saptamani de nemancat si febra...
A, si nu-i intoarsa inca si are circulara de cordon....sa vedem ce surprize ne mai rezerva.
La multi ani la toti/toate sarbatoritele zilei de azi!
La multi ani, Georgia, sa ai o zi minunata azi!
La multi ani M de Annita!(ma intrebai tu la un moment dat daca am intrat in prenatal...inca nu...cred ca la inceputul lui mai intru, ar fi trebuit sa intru pana acum, dar pt ca nu am apucat sa-mi predau toate cele la servici din cauza gripei, am revenit acum sa predau si apoi intru in prenatal).
In rest, suntem bine, emotiile cat casa cand ma uit pe prima pagina si vad cat de aproape sunt unele mamici de marele moment. Doamne ajuta sa vina fluturasii si floricelele cu bine si mamicile sa se refaca cat mai repede!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 30+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
bytzza spune:
Felicitari Elly si bun venit pe lume Babyboom.Recuperare rapida si abia asteptam sa vedem si pozici cu bebe!!!Ce moment emotionant pana si bebe al meu a inceput sa miste cand am citit mesajul de la Elly, deci pupici dulci si de la bebe Iustin
La multi ani si din partea noastra celor care isi serbeaza astazi ziua!!
gabita 31+ cu bebe Iustin
AMR 7 saptamani :):):)
aever spune:
De-acum scoatem motate si pentru urmatoarele viitoare mamici.
Virgi e prima la cezariana, vineri, da? Apoi Tzuki. Pana atunci eu cred ca mai apare o surpriza, am eu asa un sentiment. Banuiesc ca la Titi ca e chiar prima in lista dar nu putem baga mana in foc. Chiar am vrut sa va intreb fetelor, de ce v-au programat asa repede la cezariana? Vad ca sunteti programate cu 2 sau chiar 3 saptamani inainte de termenul trecut ca DPN. Nu e totusi prea repede? Scuze daca ati mai zis si am uitat eu.
Joana eu zic sa-l lasi pe Cristian sa stea cat vrea si are nevoie el. Eu sunt pe principiu ca fiecare zi si chiar fiecare ora in plus poate sa conteze pentru ei. In plus, el nici nu a ajuns la termen, doar ca dimensiune e mai marisor. Imi place cum au pus problema medicii care o ingrijesc pe Diana. Lasa-l sa stea cat are nevoie si cand ii vine sorocul il scoateti cu cezariana daca altfel nu reuseste sa iasa(adica daca intre timp ajunge prea mare). Cat despre circulara de cordon, eu stiu cateva cazuri care au nascut natural chiar si asa si n-au fost probleme. E drept ca acum sunt din ce in ce mai putine care fac asta pentru ca medicii recomanda clar cezariana cand e circulara si majoritatea mamicilor accepta in ideea de a nu risca nimic in ce priveste sanatatea micutilor.
M-am programat si eu la control pentru joi seara, sa vedem cu ce ma mai sperii si eu pe acolo.:)) Sper sa nu-mi spuna ca are deja 3 kile ca innebunesc.
Andreea, 32+ cu BebeLUnu