Hai Ellyshor! Hai Babyboom! (46)
Raspunsuri - Pagina 12
virgiL spune:
BUN VENIT BABYBOOM,SA AI O VIATA FRUMOASA,USOARA,PLINA DE NOROC!MULTA SANATATE SI TIE SI PARINTILOR,CARORA SA LE ADUCI NUMAI BUCURII!
ELLYSHOR,REFACERE RAPIDA !
Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 4 zileeeeeee!
ella81it spune:
FELICITARI ELLY SI BINE AI VENIT BABYBOOM!
Am plans de emotii,mai e putin si vine si Matteo al meu
Spun si eu LA MULTI ANI ptr.cele ce azi sarbatoresc onomastica!
ANDRA eu am fierul asta de calcat si sunt foarte multumitahttp://www.mercatoneuno.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=11051&storeId=10001&productId=89945&langId=-4&parent_category_rn=35991&topcategory=35956&sub_cat_rb=35985
o sa mai cumpar inca unul sa il duc acasa in Romania!
ELENA bafta azi la control!La fel si eu ieri l-am simtit putin pe bebe acu stau foarte atenta,la orice miscare si numar
Ella36+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
aever spune:
Bun venit, Babyboom! Sa ai o viata lunga si frumoasa, sa ai parte numai de bucurii alaturi de dragii tai parinti care te iubesc mai mult decat orice! Daca mi-ar fi spus cineva ca o sa imi dea lacrimile la vestile astea as fi zis ca exagereaza, si totusi...nu m-am putut abtine azi. Noroc ca-s lacrimi de bucurie. Sper ca si Elly se simte bine.
Andreea, 32+ cu BebeLUnu
virgiL spune:
TITI,eu scot motatele si pt tine!Doamne ajuta sa ai o nastere usoara,rapida si bebelush frumos si sanatos!
AMR 4 zileeeeeee!
Anitta_O spune:
Ia te uita ce mare veste!!! Felicitari, s-a nascut intr-o zi binecuvantata de Dumnezeu!
Acum 8 ani, la ora 10.10 baietelul meu minunat a facut cunostinta cu lumea noastra. Daca babyboom seamana cu M. al meu, va fi absolut fabuloasa viata impreuna cu el! Adorabil, tandru, destept, incapatanat, sensibil, sufletist.
Felicitari din toata inima, rabdatoarea noastra surioara! ...care ai stat in pat atata timp si nu te-ai plans deloc, care zambesti si esti alaturi de noi cu vorbe frumoase, spuse din inima.
Anitta, mama lui M - 8 ani si Ana 32+
Andra_C spune:
La multi ani, pentru M, Anitto!!! Sa av aduca numai bucurii in continuare!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 33s+
aever spune:
Anitta, La multi ani pentru feciorul tau! Cred ca ziua in care se nasc micutii nostri e cea mai frumoasa din toate timpurile, indiferent cand se intampla asta.
Andreea, 32+ cu BebeLUnu
virgiL spune:
ANITTOOOO,sa-ti traiasca printul si tie si va bucurati de el in continuare!Multa sanatate si o zi minunata sa aveti !
AMR 4 zileeeeeee!
miha81 spune:
Sa ne traiesti Baby Boom!!! Felicitari Elly!! Recuperare usoara si un bebe mancacios!
Anitta sa iti traiasca baiatul!!!La multi ani!!!
Blanca la multi ani!!!!
La multi ani si tuturor care isi serbeaza ziua numeluli astazi, ei sau cei dragi lor!
DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 34 saptamani cu PAUL FILIP
Anitta_O spune:
Multumim!
Aever, ai dreptate, ziua in care se nasc e fantastica, si toti copiii atat de mult asteptati si de iubiti ne fac viata de poveste!
Ce minune e un copil!
Virgi, tu urmezi oare sau Titi?
Anitta, mama lui M - 8 ani si Ana 32+