Gravidute cu tromobofilie -cap 18-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Multumesc mult balanta_tm!

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

stuart, sa iti fie cu noroc folosirea clexane-ului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui alilumi

Buna, mamicilor si nu numai!
Va urmaresc de foarte multa vreme si va admir! Sunt si eu pacienta d-nei dr. Uscatescu si urmez tratament cu Clexane 0,6.
Vroiam sa va intreb daca v-ati confruntat cu probleme cu ficatul pe parcursul tratamentului cu Clexane si cum le-ati rezolvat.

29 +

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit...

Alilumi poate te ajuta L-arginina, stiu ca Dara76 o lua pt preeclampsie . Eu o iau pt endometru si pe borcanul meu de la Secom scrie asa: "detoxifiant si protector hepatic, mentine masa musculara dilatata, relaxeaza si mentine elasticitatea vaselor sanguine , ajuta la reducerea infertlitatii masculine si la refacerea tesuturilor si organelor"

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

balanta_tm, sa te auda DD!
Adevarul este ca am o teama de clexane ca de naiba... la una din sarcinile anterioare am dezvoltat diabet gestational si am vazut ca o reactie adversa a clexane-ului este tocmai marirea glicemiei.
A avut vreuna dintre voi probleme cu glicemia sub tratament cu clexane?
Va doresc o saptamana usoara!

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea204 spune:

Vin si eu cu vesti.
Sambata, cand ar fi trebuit sa vina Cm, am facut un test de sarcina desi stiam clar nu avea cum sa iasa pozitiv atat de repede. Mare mi-a fost surpriza sa vad ca a aparut si cea de aIIa liniuta. Foarte stearsa ce-i drept dar este acolo. chiar nu ma asteptam a fost ceva deosebit pt ca am simtit si fericire si frica, radeam si plangeam in acelasi timp.
Am inceput sa iau si femibion-ul si magne-B6 , pe langa aspenter si acid folic pe care le iau de ceva timp.
Urmatorul pas ar fi sa merg la eco. Medicul la care as vrea sa merg este la privat doar joia si martea . Nu stiu cand sa merg, joi pe 10 ar fi 5 zile de intarziere, oare nu e prea devreme? Marti pe 15 ar fi 10zile de intarziere nu e tarziu?
Voi cum ati facut?
Oare dr. vede la eco la o sarcina atat de mica daca aspenterul este suficient? Sau se poate vedea doar la sange?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea204

Vin si eu cu vesti.
Sambata, cand ar fi trebuit sa vina Cm, am facut un test de sarcina desi stiam clar nu avea cum sa iasa pozitiv atat de repede. Mare mi-a fost surpriza sa vad ca a aparut si cea de aIIa liniuta. Foarte stearsa ce-i drept dar este acolo. chiar nu ma asteptam a fost ceva deosebit pt ca am simtit si fericire si frica, radeam si plangeam in acelasi timp.
Am inceput sa iau si femibion-ul si magne-B6 , pe langa aspenter si acid folic pe care le iau de ceva timp.
Urmatorul pas ar fi sa merg la eco. Medicul la care as vrea sa merg este la privat doar joia si martea . Nu stiu cand sa merg, joi pe 10 ar fi 5 zile de intarziere, oare nu e prea devreme? Marti pe 15 ar fi 10zile de intarziere nu e tarziu?
Voi cum ati facut?
Oare dr. vede la eco la o sarcina atat de mica daca aspenterul este suficient? Sau se poate vedea doar la sange?

MTHFR C677-homozigot; PAI 4G/5G-heterozigot
2 avorturi spontane 6sapt si 5sapt.
Tratament viitor: Aspenter, Acid folic, MagneB6, Femibion.

felicitari Andreea!!!! Sarcina sanatoasa si usoara iti doresc!!!

eu prinma data am fost la control a 3a zi dupa test. aveam 20 de zile fix de la ovulatie adica 5 sapt de la UM. S-au vazut doar niste pete negre..2 pete mai mari de 7mm fiecare si una mai mica de 1 mm, adica saci gestationali de am crezut ca am gemeni:). am facut si betahcg ca sa fiu sigura ca mi-a eisit valoarea ff ok , dublata la 36 de ore apoi. Dar la eco de 7 sapt s-a vazut un sg sac cu 'de toate' in el cu un mic embrion functonal si frumos..deci celalalt s-a resorbit probabil..nimeni nu stie ce si cum.o fi fost gol.

10+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; Utrogestan ovule:400 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

stuart, eu tura asta fac clexane de 0.6 din 2 noiembrie 2011 si nu mi-a creat nici o problema cu glicemia. o am spre limita inferioara. in schimb, formula leucocitara mi-a dat-o peste cap.

andreea, nu stiu ce sa zic referitor la ziua cand sa mergi la eco pt confirmarea sarcinii (eu pot concepe doar prin fiv si acolo e alta socoteala cu confirmarea sarcinii).
insa, daca as avea suspiciunea ca sunt insarcinata, daca as avea doua sarcini pierdute (cum vad la semnatura ta), din precautie probabil ca as incepe deja sa fac clexane macar de 0.2 pana s-ar confirma sarcina (oricum, eu am facut clexane de 0.6 din z1 de tratament fiv, deci cu vreo 27 de zile inainte de a mi se confirma sarcina prin beta hcg).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Neatza fetelor. Am si eu ceva vesti , unele bune, altele proaste. Am fost ieri la control.
Vesti bune: testul de stres e brici, bebe nu mai are circulara dubla ci simpla (doar o tura), fluxurile s-au blocat pe la 0,55.
Vesti proaste: am pierdut avansul de 4-5 zile cat ne ramasese si inca vreo 2 zile din varsta reala. E prima oara cand ramanem in urma fata de varsta reala. In 11 zile bebe a luat 100g la o varsta la care ar trebui sa luam 200g pe saptamana. Avem 2,950 kg acum.
Vedem ce se intampla pana duminica viitoare. Stiti vreuna cumva, in Romanaia daca se decide ca bebe trebuie sa se nasca mai devreme, se poate opta pentru declansarea travaliului sau e musai cezariana?

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000
in 36+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Musette, si eu am aceeasi problema, la mine a crescut unul din bebei 50gr/sapt, dar alte semne nu erau si ca urmare astept sa vedem ca mai zice eco de sapt asta. La mine nu au crescut deloc constant, cand unul, cand celalalt, apoi s-au inversat de nici eu nu mai stiu ce sa cred, decat ca si ecografiile astea sunt putin relative, gandeste-te ca dac pune cursorul 2mm mai incolo, iti ies cu totul si cu totul alte valori. Eu zic ca stai bine, totusi a crescut si testul si fluxurile sunt OK.
Despre nasterea indusa, dupa 34s stiu ca se poate, doar in cazul unei suferinte fetale sau prematuritati mari nu se recomanda. Dar din ce am citit pe la odisei, din cauza unui travaliu f. lung in cazul unei prime nasteri declansate, de multe ori se ajunge la cezariana. Dar eu zic ca e si chestie de noroc...
Tin pumnii sa fie bine, mai ai tare putin....

Amary 33+ de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

sper, multumesc de idee. am sa intreb doctorul gineco, desi iau de ceva vreme Liv 52.
andreea, felicitari pentru sarcina si sa dea DD un bebe sanatos care sa "iasa in lume" la termen!

toate doamnele

30 +

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit...

Mergi la inceput