Gravidute cu tromobofilie -cap 18-
Raspunsuri - Pagina 16
norma36 spune:
Buna fetelor, daca tot suntem la subiectul urtogestan, crinone sau lutinus....spuneti-mi in ce saptamana ati renuntat de tot la acestea? Eu am 18 saptamani si ginecologul a zis sa trec de la 2 pastile de utrogestan de 200 pe zi, la 1 de 200 pe zi pana in saptamana 20 si apoi sa renunt. Voi cum ati procedat?
18+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
sper spune:
Dara medicul tau nu ti-a dat nici o crema pt iritatie? Pupici pt Sanziana
Musette asta ma gandeam sa fac si eu dar nu pot face de la inceput pt ca dr hemato din orasul meu nu e de acord cu doza data de dr U si nu vreau sa o supar pt ca am nevoie de ea aici. Ca sa iau clexanele tb sa ma duc cu scrisoarea medicala de la Fundeni la med de fam si abia apoi peste 1 luna sa ma duc la hematolog cu doza de 0.4x2 inceputa.
App, la Fundeni tb sa te duci cu trimitere , copie dupa buletin , adev salariat si copii dupa analizele cu mutatiile dc vrei scrisoare medicala , altfel pleci cu mana goala. Astea sunt ordine noi.
Norma nu sunt graviduta dar din ce am citit nu e bine sa scoti de tot progesteronul pt ca te confrunti cu contractii, sangerari... Mai bine lasi alea 200mg/zi pana la sfarsit.
Fetelor dc aveti careva de donat clexane 0.4 sau 0.6 le doresc eu.
Speranta
alilumi spune:
Buna, mamicilor si nu numai!
Va urmaresc de foarte multa vreme si va admir! Sunt si eu pacienta d-nei dr. Uscatescu si urmez tratament cu Clexane 0,6.
Vroiam sa va intreb daca v-ati confruntat cu probleme cu ficatul pe parcursul tratamentului cu Clexane si cum le-ati rezolvat.
29 +
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit...
suzieq spune:
Alilumi, eu am facut toata sarcina tratament cu clexane 0.6 si nu am avut probleme, intr-adevar mi-au iesit transaminazele marite la un moment dat dar am descoperit ca mancam ceva pizza si paste de la un anumit restaurant si de acolo mi se tragea, nu am mai mancat de acolo si nu am mai avut probleme.
Musette, ce aproape esti, tinem pumnii sa fie bine pana la capat.
Dana, te strig si aici ca poate poate ne dai ceva de veste, trimitem un pupic mucos micutei Eva si speram sa nu o contaminam.
norma36 spune:
@ alilumi
Buna, si eu sunt cu Clexane de 4 luni si mai dureaza inca 6 luni tratamentul si tocmai am aflat de pe forumul Babelor Fivoase ca i-a zis un medic Samirei ca Clexanele este un inamic al ficatului........am intrebat daca i-a sugerat ceva tratament pt ficat dar a zis ca nu; mi-a raspuns insa Lara, o alta membra a clubului, ca e bun Hepaid Forte. Eu nu mi-am facut analize si cred ca nici nu voi face pana nu voi termina cu sarcina, sa nu fac rau copilului cu cine stie ce alte medicamente; dupa ce termin cu clexanele voi face o cura de detoxifiere a ficatului.
18+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
alilumi spune:
suzieq,
exact cu aceeasi problema la analize ma confrunt si eu (pana in prezent le-am facut de 2 ori). plus ca... la testul de toleranta la glucoza, doctorul care ma monitorizeaza a detectat o problema de prelucrare a pancreasului (valorile au fost ok, dar in ordine crescatoare)... si... ca tacamul sa fie complet am avut si o usoara criza de ficat. sunt pe regim usor (fara paine alba, paste, cartofi, carbohidrati in general si dulce) si pe Liv 52 -medicament cu care toata lumea a fost de acord fiind naturist-.
norma,
si eu am inteles tot cautand si alte experiente asemanatoare ca acest clexane binefacator, are si el partea lui mai "neagra". si... ca si tine, stau si eu cu gandul la faptul ca abia astept o cura de dezintoxifiere dupa nastere, mai ales, ca la mine sarcina nu a fost una naturala, si pe langa clexane, am bagat si o groaza de hormoni si de alte minuni. dar a meritat!
in fine, am sa mai discut odata problema si cu dna. dr. Uscatescu (prima data nu a fost asa un semnal de alarma pentru nimeni, dar acum...)...
va multumesc mult de raspunsuri! conteaza enorm ca existati!!!
29 +
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit...
YLARI spune:
Buna fetelor as avea si eu nevoie de un raspuns, sunt in sapt 34, de 8 zile fac innohep, tot de atunci am scos aspenterul, azi dimineata mi-a curs sange din nas, nu mult, nu abundent, de atunci nu mi-a mai curs, pana sa imi curga ma durea si capul, dupa aceea m-a lasat. Voi va confruntati cu sangerari nazale? Sa ms ingrijorez, o fi mare doza (0,35) am trimis sms la fundeni dar nu am niciun raspuns pana acum. Va multumesc frumos.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
MeAlex spune:
Ylari, suna direct la Fundeni, nu te mai complica cu SMS. Stiu ca mai povesteau gravidutele ca le curge sange din nas, dar nu stiu sa spun cat si cum. Nu cred ca e mare doza.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Musette_1982 spune:
Ylari, eu cand am inceput sa fac Fragmin si la fiecare marire de doza apoi, vreo 2-3 saptamani imi curgea sange din nas, fie faceam cheaguri pe mucoasa nazala. Mai stiu fete carora le curgea sange asa... Dara daca nu ma insel.
La mine era ca o adaptare a organismului. Evident ca doar cand era doza prea mica am marit, iar anti FXA iesea ok. Deci nu avea legatura cu o doza prea mare. E o reactie adversa temporara. Atentie in buctarie. Daca te tai o sa vezi ca sangerezi mai mult... poate si 30 de minute.
Suna asa cum te-a invatat Alex ca sa fii tu linistita, dar 0,35 e chiar o doza micutza parerea mea, mai ales la cat de avansata e sarcina ta. Ai suficient volum de sange ca sa metabolizezi cantitatea asta de anticoagulant in 24 h.
Suzi, multumim. Maine implinim 36s si incep sa am emotii. Pupam micutul mucos.
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000
in 35+ cu Marin Constantin
YLARI spune:
Alex, Musette va multumesc mult. Oricum asa cum spui tu Musette am sangerat un pic de tot dimineata dupa care tot bagam deshtu in nas savad daca mai curge si tot iesea pana au iesit foua chegulete si dupa aceea nimic, curat curat nasul.
Maind o sa sun la fundeni ca acum am dormit di cred ca nu mai e nimeni pe acolo. Pupici
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot